Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzielec_masakryczny

A moje pytanie brzmi: Jak przytyc???????

Polecane posty

Gość chudzielec_masakryczny

Czesc!! Mam spory problem. Mam 23 lata wzrost 174cm a moja waga to 55kg :(( Jestem chuda z natury. Mam taka budowe, ze nawet jesli troszke przytyje to nigdy i tak nie pozbede sie kompleksow. Otoz w biodrach mam zaledwie 90cm a jesli chodzi o biust to tylko 75 A jak nie mniej:(( Gdybym przytyla rozwiazalo by to troszke moj problem. Niestety nigdy nie udlao mi sie przytyc wiecej niz 5kg co jak wiadomo przy moim wzroscie i sylwetce nie daje zbyt wiele. DODAM ZE W STYCZNIU URODZILAM DZIECKO. Moj maz bardzo by chcial bym byla pulchniejsza i miala wieksze przez to piersi. On ma z kolei nadwage lekka i mozna by powiedziec ze nawet pirsi wieksze. To jest okropne. Straszna krzywda dla mnie. Nie chce sie poddawac operacjom plastycznym ( poniewaz dla mnie to sztuczne ) a i tak by mnie stac nie bylo. Czy sa jakies sprawdzone metody na przytycie? Nie piszcie prosze zeby wiecej jest tlustych rzeczy i slodyczy bo to w moim wypadku jak wyzej wspomnialam nic nie daje. Moze ktoras dziewczyna tez chciala nabrac troszke cialka i cos wie na ten temat?? Prosze o pomoc bo moje kompleksy siegaja maxymalnego stanu.

Gość ja mam 166 cm..........
ja ma 166 wzrostu waże 56 i chciałabym schudnąć z 6 kg ile masz w udzie?

Gość Rozumiem cię
Tez tak miałam jednak w liceum miedzy szkoła a przystankiem był mcdonald. 5 razy w tygodniu cheeseburger przez cały rok i +5 kg

Gość easth qw
ja waze 47 kg wzrost: 162 cm, masakra, chce przytyc :( !!! Wyniki robilam i mam dobre

Gość duzo paaczkow jedz
jedz duzo ryzu, bananow,ziemaniakow ciasta paczki batony na bank przytyjesz:)