Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceikawsska wioletta

Gdzie się podziały wszystkie nieudane prawiczki z kafe

Polecane posty

Dla mnie prawdziwym uwodzicielem jest facet, który ma przeciętny wygląd i nie jest bogaty, potrafiący zdobyć mimo tego zdobyć każdą kobietę.

Gość generał Custer u źródeł Nilu
każdą? to przesada :D

najgorsza była pierwsza randka nie wiedziałem co gadac aby wypasc dobrze i była klapa dodam ze wtedy wyglądałem jak oswięcim

Wolę już iść na dziwki. Kosmetyczka co może mi zrobić z trądzikiem? Usunąć co najwyżej przed ważną imprezą, a po 3 dniach to samo.

Przynajmniej byłeś na randce. Ja nie byłem chociaż mam ponad 30lat :o To dopiero przegraństwo :o

wiem po sobie ze moja cera jest ok ale jak zjem dizo chipsów to potem mam pryszcze :O moze odzywianie tez ma wpływ na trądzik

Wszystko przede mną myślę że będę miał dwie dziewczyny kiedy z końcu poznam moją milość o krótkich ciemnych włosach i niebieskich oczach

Gość chyba mnie zaraz
a dlaczego wy sie tutaj uzalacie nad soba zamiast wyjsc i gdzies w realnym świecie nie znalezc tej, która pozbawi was niewinnosci:P??

Gość te wszystkie patalachy
zrobily sobie religie forumowa tzw prawicyzm

Gość chyba mnie zaraz
juz Ci mowiłam - deramatolog , a skoro byles u 3 to odwiedz kolejnych trzech, mysle że wtedy Twoja samoocena i pewnosc siebie chociaz minimalnie wzrosnie no i przestan sie uzalac nad sobą !!! bo nie ma nic gorszego jak taka uzalająca sie meska cipa - a do tego własnie zmierzasz i co niektórzy panowie z tego topiku:P poza tym , drogi Stalingradku, dla mnie to Ty chyba za młodziutki jestes:P

Tak jak dumni żołnierze niemieccy pod Stalingradem zostali złamani, tak jak przegrałem swój Stalingrad i liczę tylko, że niewola będzie łagodniejsza.

sensem prawicyzmu jest wlasnie kreowanie się na meska cipe po odpowiednio dlugiej kreacji prawicysta dostepuje odpustu zupelnego i prawa do ejakulacji na ekran

typowa wypowiedz fanatycznego prawicysty bez innej wiary im wiecej powtorzen tym odpust blizszy

szczegolnym obrzedem w prawicyzmie jest mistyczna licytacja w ktorej prawicysci wzajemnie przekonuja siebie ktory z nich jest wieksza cipa

Gość chyba mnie zaraz
Prawiczek bez wiary ja nie twierdze , ze to jest proste- wręcz przeciwnie!! ale uzalanie sie nad soba jest zwyczajnie załosne i przed tym przestrzegam !! gdzies czytałam , ze masz zespoł aspergera ( o ile to prawda) wiec Ty to juz masz zajebiscie utrudnione zadanie jezeli chodzi o nawiązywanie jakichkowiek kontaków społecznych .. zrozumcie wy wszycy, ze robienie z siebie własnie takiej jak ja to nazwywam "meskiej cipy" jest chyba najgorsza rzecza jaką sobie mozecie zafundowac- zadna normalna i zdrowa dziewczyna nie zechce kogos takiego .. faceta ktory sie uzala nad sobą, wiecznie narzeka, nie potrafi nic zrobic z własnym zyciem...

zwyciezca 10 kolejnych licytacji zostaje kaplanem a co za tym idzie ma szczegolne prawa ejakulacyjne

A wy zrozumcie, że my wcale nie potrzebujemy kobiety. Pogodziliśmy się z tym, że będziemy sami do końca życia i jedyne co chcemy, to żeby te życie było znośne. Przynajmniej niektórzy.

pobudzeni do dzialania tuz przed szczytowaniem niektorzy prawicysci chwilowo wyrzekaja się swojej wiary. To też element ich obrzadkow

rola internetu jak widac też zostala zmodyfikowana do tej fanatycznej religii

Gość chyba mnie zaraz
prawiczek bez wiary no, teraz to Cię troche poniosło, wcale nie napisałam, że masz przejebane życie tylko problem w kontaktach miedzyludzkich.. poza tym , inteligentny z Ciebie facet, wiec przyjdzie i na Ciebie pora "Ale przecież w realu nikt by się nie użalał. Tutaj robi to każdy nie tylko my, po prostu po to jest internet żeby wyrzucić coś z siebie rpzez co nie musisz tego robić w zyciu realnym" poniekąd masz i racje, ale takie uzalanie jednak z czegos sie bierze i tak łatwo w realu tej przykrej cechy nie da sie pozbyc większosc z was niestety sie użala , choc faktycznie prym wiedzie Stalingradek:P a tak na marginesie , ile panowie macie lat ?( i pytam bez złosliwosci, zeby nie było...)