Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceikawsska wioletta

Gdzie się podziały wszystkie nieudane prawiczki z kafe

Polecane posty

Mówisz prawiczek, myślisz - brzydki, biedny, dziwny, nieśmiały, itd." mnie sie kojarzy zazwyczaj ze słowem "szurnięty" :D

Lepiej zadac pytanie z czym sobie radzimy" ale o to nie trzeba pytać:P Widac po dłoniach :P

"Zauważyliście że dziewice nie udzielają się tak jak prawiki na tym forum?" bo wszystkie już pewnie rozdziewiczone :P

prawiczki też zawsze mogą się rozprawiczyć w agencji, tylko czy to rozwiąże wasze problemy?

To nie takie proste z tą agencją. Do tego też trzeba śmiałości i pieniędzy.

"z resztą chyba nie o samo prawictwo czy dziewictwo tu chodzi tylko o brak partnera, miłości" cóż, biorąc pod uwagę, co prawiczki wypisują nt. kobiet, to chyba lepiej, że ich nie mają :P "tylko defekty fizyczne i psychiczne" defekty fizyczne - niektóre można zniwelować, inne pewnie nie są tak ważne jak wam się wydaje. w końcu grubi, łysi i niscy też są w związkach. defekty psychiczne - każdy jakieś ma, trzeba nad tym pracować. siedzieć z założonymi rękami to każdy potrafi. oczywiście zaraz zasypiecie mnie wymówkami, bo łatwiej jest się użalać. jakaś laska na topiku obok użala się na swoją samotność, a ma 22 lata. ale spotkać się z nikim to już nie chce, bo coś tam :o chcecie się umartwiać, to się umartwiajcie.

w końcu grubi, łysi i niscy też są w związkach. Cóż, kasa podnosi ich atrakcyjność.

Tak, pewnie, wszyscy wiedzą, że kobiety wręcz uwielbiają niskich, łysych i grubych, bez grosza przy duszy :D

bla bla bla. "Nie słyszałem o skutecznej metodzie leczenia zespołu aspergera. Mózgi takich osób po prostu pracują inaczej. Próbowałem naście lat coś zmieniać ale to po prostu silniejsze." zespół aspergera sobie wymyśliłeś? :D z pewnością cierpisz też na dysleksję, prokrastynację i jeszcze kilka innych chorób nazywanych potocznie LENISTWEM :P miłego użalania się :)🖐️ mi szkoda czasu na gadanie z ludźmi, którzy umierają za życia na własne życzenie.

a propos tematu bazowego ... widział ktoś kiedyś gdzieś "udanego" prawiczka ? ;)

"Starałem zmienić siebie przez kilkanascie lat od kiedy zyskałem swiadomosc swojej inności, a tu przychodzi takie coś jak Ty i zgrywa wielkiego psychologa." starałeś się jęcząc na kafe? uhuhu, no rzeczywiście, ambitne starania. a psychologiem nie zamierzam być - oni biorą za swoje porady konkretną kasę :P "To że w Twoim zyciu wszystko Ci wychodziło, jesteś zdrowa(y) to nie znaczy, że nie istnieją ludzie chorzy, biedni i ułomni. " buahahah :D miałam bardzo poważne problemy ze sobą, ale się ogarnęłam. a chorzy, biedni i ułomni przeważnie robią w życiu dużo więcej niż takie jęczydupy jak wy 🖐️

Ciekawe co taka księżniczka z pałacyku w chmurach moze wiedzieć o chorych, biednych i ułomnych? Pewnie takie rzeczy w TV widziała i sie teraz mądruje.

uhaha, ale się ubawiłam :D ciekawe, kiedy porady od serca są wylewaniem frustracji :D żeby wszyscy tak wylewali swoje frustracje, życie byłoby zajebiste :P

Gość uhhukoj3
up

Gość ...up...
:D :D :P

Gość Złota Łopata
up

Gość gość
Prawiczki są na wakacjach !

Gość gość
tÓQik Jesteś pokemonem

Gość gość
up