Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceikawsska wioletta

Gdzie się podziały wszystkie nieudane prawiczki z kafe

Polecane posty

Zmieniam podejście o 180 stopni. Jak dziewczyna chce coś ode mnie, to sama przyjdzie. Koniec ze staraniem się.

" Cream sie uwaza za takiego macho ze mu sie nalezy taka laska z teledysku " ale wymyslasz laska ma mi sie podobac i tyle bez sensu jest wiązac sie z kims kto nam sie nie podoba

Gość darken rall
Stalingrad - ta laska co zapodałes linka naprawde musi ci sie podobac ciagle ta sama :)

Oczywiście, podoba mi się. Ładniejszej kobiety nie widziałem. Tyle, że ona ma na 99% ponad 180 cm wzrostu. Jako realista, oceniając swój budżet, wygląd i wnętrze, oczywiście nie pogardzę żadną, co sama zwróci na mnie uwagę.

Prawiczek bez wiary..wiem ale po rozmowie mi sie nie spodobała jako potencjalna laska tylko bardziej jako kumpela :)

Gość generał Custer u źródeł Nilu
Stalingrad ty nie wierzysz w miłość :classic_cool:

ogólnie to byłem na kilku randkach z laskami które poznałem na czacie i umawiałem sie po wymianie fotek i w sumie na związek miałem szanse z 2 a spotkałem sie z 6 ale generalnie wszystko zjebałem

Cream ma kompleksy, które tak go blokują, że już sam nie wie czego chce. Gorszy od niego, tutaj jest już tylko Amant Wszechczasów Faith Hope Glory, nie liczę bo to już osobna kategoria

Inzaghi to mój idol. Wszedł w 60. minucie, strzelił już dwa gole (wyrównawał i wyprowadził na prowadzenie). Wolę oglądać Inzaghiego, niż pisać z dziewczyną, która nagle sobie przypomniała o moim istnieniu.

Gość darken rall
Stalingrad - moze top miłość, a ty ja olewasz

Nie sądzę, pewnie ma jakąś sprawę do mnie. Zwykle pisze raz na tydzień, dwa tygodne. Piszę, że oglądam mecz i prosze nie przeszkadzać.

cream to doświadczony uwodziciel :D mimo skali porównawczej to zbyt daleko posunięta opinia :D

Gość chyba mnie zaraz
cos trafi Stalingrad, przestan pierdolic jak potłuczony i wez sie w garsc, a jak masz syfy to zapierdalaj do dermatologa i przestań się użalac na forum!!!