Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceikawsska wioletta

Gdzie się podziały wszystkie nieudane prawiczki z kafe

Polecane posty

Gość Alessandra Ambrosio
ja właśnie niedawno jednego rozprawiczyłam

Ale chociaż wolę brunetki, to ciekawie sie opisała, jak ktoś woli blondynki, niech tam się udziela.

Stalingrad, ta dziewczyna na 100% cię podpuszczała. Nawet nie zadała sobie trudu, żeby czarny nick założyć.

Nawet jak podpuszczała to będąc z tego samego miasta (ponoć) można było się spotkać. Ryzyka nie było. posty czytała więc wiedziała kim jesteś.

" Nawet jak podpuszczała to będąc z tego samego miasta (ponoć) można było się spotkać. Ryzyka nie było. posty czytała więc wiedziała kim jesteś. " a co to za problem sie spotkac z kims z kafe?? oczywiscie ze osoba która chce sie spotkac potrafi oddzielic kafe od zycia realnego 🖐️

Ale z drugiej strony, dzielnie ciągnęła rozmowę do 5.00 rano. Ale wiem jedno - żadna inteligentna (i ładna) dziewczyna nie szuka sobie faceta na tak debilnym forum. Napisałem krótko - masz sprawę to przyjedź.

Mnie tam żadna nie podrywała, to ja podrywałem :classic_cool:. Pisze na kafe, jakie to jest żałosne :P.

Ona nie szukała faceta. Chciała Cie poznać. Można było spróbować.

Powiedzmy, że Stalingrad nie jednego kosza dostał i wie, że do atrakcyjnej dziewczyny nie wolno mu startować, a jak sama się narzuca to dla zakładu bądź czystej ciekawości. Nie jestem z jej miasta, piszę różne miasto, niedawno był Białystok, a jej o Poznań chodziło.

Pewnie chciała tylko fotke wyłudzić. Ale mogłeś skorzystać i wyłudzić od niej :D

nie utzymuje kontaktu ze względu na to ze one nie potrafiły oddzielic kafe od zycia realnego ale zadnej osoby z którą sie spotkałem nie jest mi zal z tego powodu zawsze jakies nowe doswiadczenie

Dlatego nie jestem taki głupi, żeby wysyłać. Jak dziewczę miało sprawę, to już zdradziłbym jej jakieś dane i mogłaby mnie odwiedzić, ewnetualnie GG.

A to byly jakieś znane nicki z kafe ? i co znaczy że nie umiały oddzielić kafe od reala ? patrzyły na Ciebie przez pryzmat kafeterii ? Pewnie miały coś z glówą

Gość generał Custer u źródeł Nilu
Ale z drugiej strony, dzielnie ciągnęła rozmowę do 5.00 rano. Ale wiem jedno - żadna inteligentna (i ładna) dziewczyna nie szuka sobie faceta na tak debilnym forum. Stalingrad nie szuka ale bywa, że znajduje wiem coś o tym

większosc z nas pisze na kafe głupoty zakłada topiki tylko po to aby zacząc rozmowe z nową lub inną wiarą i czasami marudzimy czasami gadamy z sensem wszystko zalezy od nadtroju ale w realnym zyciu na 100% jestesmy inni niz na kafe ja np na większosci osób z którymi sie spotkałem zrobiłem dobre wrazenie ale te osoby nie potrafiły odróznic tego co pisze na kafe od tego jaki byłem na spotkaniach w realu ale to ich problem . i jedna grubaska powiedziała ze jestem szczupły :O