Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceikawsska wioletta

Gdzie się podziały wszystkie nieudane prawiczki z kafe

Polecane posty

pewnie zastanawialiby sie do czego to służy:D a tak na poważnie plan tego zakupu należy do dalekiej przyszłości :P

Lepiej daj ogłoszenie na kafe "prawiczek szuka chętnej". Może się jakaś zgłosi.

jesienne przybicie chociaż ja lubię jesień nie lubię lata wkur..... mnie widok zakochanych.

Awantura napewno ale raczej o to że kase wydałam na takie coś i że jestem zboczona :P:P do spowiedzi by mi nie kazali iść bo sami nie chodzą :P

korjonos kiepski pomysł pośmieją się z niego a dwa ani jedna tego charytatywnie nie zrobi.

Czy ja wiem? Nie jest jakims tam przypadkowym pomarańczowym nikiem, więc jak tak napisze to nikt tego nie uzna za prowokacje. Może się zgłosi jakaś znudzona mężatka :D

do tego jaką przyjemność będzie mieć kobieta z prawiczkiem? chłopak się zestresuje chwila moment i po seksie. Kobiety szukają takie co wie co robić a nie do nauki.

Gość darken rall
Darker a co z twoja laska? ponoc masz jakąś?

Ja jestem w trakcie oczekiwania. Kiedy poznam moją dziewczynę, jaka ona będzie. Nie mogę się doczekać splotu naszych dłoni, głaskania jej po włosach. Jeszcze trochę

"Kiedy poznam moją dziewczynę, jaka ona będzie. Nie mogę się doczekać splotu naszych dłoni, głaskania jej po włosach" Bez chloroformu nie dasz rady :D

Gość darken rall
kilka osob WIE

Wczoraj na kafeterii byłem "adorowany", ale chyba miałem niskie libido, bo to zlekceważyłem.

Gość kilo[f]
Gdzie? Jak by to powiedział Januszek "w d*** na półce po lewej stronie"

Wy pomarańcze to wszystko wiecie :D A Ty Stalingrad spieprzyłeś z tamtą dziewczyną.

Powiedzmy, że dziewczyna napisała, że jest fetyszystką trądziku, czy coś w tym stylu. Zupełnie wystarczyło to do miłej rozmowy.

A co do życia realnego, "królewna" sobie o mnie przypomniała i po raz drugi dała znak życia. Oczywiście lekceważę to, informując, że jestem zajęty.

Zaraz mnie tu jeszcze będą o rady prosić :D Panowie spokojnie. Stalingrad, ona pisała, że jest z tego samego miasta co Ty. Można było się spotkać od tak. O! Mam fankę... :P

Darker, ja jestem zabójczo szczery na tym forum i wogóle nie ujawniam swoich danych - imienia, adresów poczt i GG, nawet miasta. Poza tym nie wczytałeś się w to dokładnie, przecież jej pisanie to prowokacja.