Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceikawsska wioletta

Gdzie się podziały wszystkie nieudane prawiczki z kafe

Polecane posty

Gość z czystej ciekawosci
ech, młodziutki jestes :) no a reszta?

Gość chyba mnie zaraz
korjonos a Ty ile masz lat ?

Napisze ze duzo bo pisanie konkretnego wieku tylko przywieje pocieszycielki , ktore uparcie beda wmawiac ze jeszcze masz czas :D. Skoro nic sie nie wydarzylo przykladowo 16-20 to teraz tymbardziej nic sie nie zmieni. Nie wstane rano z tymi dowiadczeniami ktore zdobywaja teraz malolaty wieku 16 lat :D

Gość chyba mnie zaraz
dokładnie w tym jest problem duzo czyli ile :P? nie mam zamiaru Cie pocieszac w stylu " masz jeszcze czas" , ale bzykanie sie z kim popadnie w wieku nastu lat tez nie jest do koca normalne:P więc ile Tych latek ?:classic_cool:

Gość chyba mnie zaraz
hahaha, seminarium :P dokładnie w tym jest problem czyli ponad 24 lata ... rozumiem prawiczka bez wiary, bo on jest zaburzony , Stalingrada bo ma pryszcze i testosteron wali mu na głowe , przez co jest jeszcze bardziej zdesperowany:P:P ale co np. z Tobą jest "nie tak", że do tej pory nie miałes kobiety ? albo z korjonosem, który jest chyba najstarszy z tego towarzystwa?

Całe życie wypełniała mi próba znalezienia odpowiedzi na pytanie "jak opłacić rachunki, żeby starczyło na jedzenie?", i nie miałem już czasu i chęci na interesowanie się dziewczynami. A ponieważ jestem też wyjątkowo paskudny, one nigdy nie interesowały się mną. I tak jakoś zeszło...

Gość chyba mnie zaraz
Pewnie nie mamy "tego czegoś cokolwiek to jest :P "Przegapiony moment w ktorym wszystko sie zaczyna? poniekad kompleksy czy te urojone badz nie who knows? Ale jak Korjonos napisal z wiekiem juz malo mnie to obchodzi ze jestem "inny". "inny ", czyli fakt inicjacji seksulanej lub tez jej brak Cie definiuje ...? echhh chłopaki ... więcej juz nie będe przeszkadzac , chcialam tylko zapytac o parę rzeczy :)

Ja tam sie nie przejmuje, bo nie ma czym. A na wigillię firmową po prostu idź i sie przemęcz, ile takie coś może trwać?. Przynajmniej za darmo sie najesz.

Gość ale masz problem 1234567
z pracy ciebie jeszcze nie wywalili, zarabiasz więcej kasy niż jakikolwiek prawiczek z kafe zobaczy na oczy a narzekasz jak debil. Za parę lat dojrzejesz i problemy się rozwiążą. Nie może przeżyć godziny pieprzenia "wesołych świąt". Jakoś szkolne wigilie pewnie przeżyłeś :O🖐️

Gość dają dają. Jak się ma
dobrą pracę to reszta nie jest żadnym problemem. Wystarczy chcieć.

Gość heeen
A co z Loooserem? Znalazl prace? Wygral zycie?

Gość dla Looosera
😘

ależ się znęcacie nad tymi prawikami :o przecież ich szanse na znalezienie kobiety można liczyć w promilach, tak są małe. prawda jest taka, że wszystkie pocieszają, ale żadna nie umówiłaby się z prawiczkiem. nieładna hipokryzja.

Co ty gadasz Wiara, pieniądze są zawsze potrzebne. Bez nich nie ma mowy o czyms takim jak normalne życie, a co dopiero szczęśliwe.

Pod słowem "prawiczek" kryje sie zwykle bardzo wiele wad. Mówisz prawiczek, myślisz - brzydki, biedny, dziwny, nieśmiały, itd.