Ka_rola 0 Napisano Listopad 4, 2010 Witam, Mam 24 lata, odchudzam się od prawie zawsze z lepszymi lub mniejszymi skutkami:) Teraz postanowiłam się wziąc za siebie ostro. Rezygnuje z pieczywa, słodyczy, ziemniaków. :) Piję wode mineralną i zieloną herbatkę na codzień wiec to nie bedzie dla mnie jakaś nowośc:) Ostatni posiłek przed 17:) No i oczywiscie w miare wolnego czasu ruch:) Obecnie waże 69 kg przy 170 cm, szczerze powiedziawszy nie wyglądam na tyle, bo jestem dośc "zbita" i mam troszkę mięsni ale chciałabym zrzucic na początek 5 kg, a potem jeszcze 5:) Fajnie by było gdyby się ktoś przyłączył:) Dzień zaczynam od zielonej herbatki, jestem w pracy, wiec mam ze sobą jogurt naturalny, także do dzieła:) Będę tu meldować co zjadłam i jak mi idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mhukol Napisano Listopad 4, 2010 no i po co, żeby się w wigilie obeżreć :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nianiausmiechnieta 0 Napisano Listopad 4, 2010 Może ja też sie skusze na takie odchudzanie z kimś. tylko że ja waże trooooche więcej ale może mi sie uda. ja juz zjadłam jogurt z płatkami i kawke wiec teraz tylko do obiadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Ania86- 0 Napisano Listopad 4, 2010 Witam ja też postanowilam ze właśnie do świąt zjade 5 kg wykluczyłam z pokarmów to co Ty :) cwicze codziennie 40 minutek i bardzo dużo pije do tego zawziełam sie za skore na brzuszku gdyż po dzidziusiu nie jest ona taka jak kiedyś ale nie ma katastrofy:) z chęcią będe zaglądac do Ciebie.Pozdrtawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ka_rola 0 Napisano Listopad 4, 2010 Fajnie, że jesteście laski:) Ja wciągnełam jogurt naturalny:) a propop wypowiedzi mhukola, wiedziałam , ze i takie będą:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nianiausmiechnieta 0 Napisano Listopad 4, 2010 Może ja też sie skusze na takie odchudzanie z kimś. tylko że ja waże trooooche więcej ale może mi sie uda. ja juz zjadłam jogurt z płatkami i kawke wiec teraz tylko do obiadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Ania86- 0 Napisano Listopad 4, 2010 Nianiausmiechnieta to co że więcej od czegoś trzeba zacząc :) ja dziś jeszcze nic nie zjadłam wypiłam tylko szkl.wody z octem jabł. ziel.herbatke i kawke z mleczkiem ale za nie długo tez będzie jogurcik z otrębami na drugie jajeczko na mięciutko a co do obiadku to chyba zupki troszke pomidorowej z ryżem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Listopad 4, 2010 heeej :) a ja tak skacze po topikach, bylam kiedys na jednym dluugo,ale padl :( niedawno sie przylaczylam do jednego i tez tam cisza:( i wciaz szukam tego swojego, gdzie bedzie mozna wiecej popisac. Czy u Was bedzie ?:) Jesli tak, to chetna jestem :) Mam teraz zastuj w wadze. Bo czasai pozwalalam sobie na wiecej jedzenia, czasami na mniej no i sila rzeczy nic mi sie spadalo. Ale wracam na wlasciwy juz tor. 1200 kcal, brzuszki i jakies cwiczenia w domu-moze absy? Moja waga na dzien dzisjeszy to 67 kg :( ale stopki nie zmieniam, zeby nie zalamac sie ;) i bede szczesliwa jak schudne te 5 kg!! lat 25 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Ania86- 0 Napisano Listopad 4, 2010 Mam ten sam problem co się dołącze do jakiegos tematu to zaraz pada albo mało kto sie odzywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ka_rola 0 Napisano Listopad 4, 2010 Nasz topik napewno nie upadnie, tylko laseczki poprostu trzeba pisać i pisać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Listopad 4, 2010 Ania86 miejmy nadzieje, ze tu tak nie bedzie :) no wiadomo, ze czasami jest dzien, ze ma sie mniej czasu i sie mniej napisze, ale zaraz potem sie wraca :) ja tak mam i bede wracala. Bo chce baaardzo zrzucic te 5 kg, a pisanie na topiku bardzo mi pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaskr 0 Napisano Listopad 4, 2010 Witam Panie, i ja się przyłączę... Zaczełam od 2-11-2010 dietę i tak jak ty wykluczyłam ziemniaki makaron słodycze, tłuszcze i inne... Dużo wody pije 2 litry dziennie, colon c slim dodatkowo no i jakoś 3 dzień daję radę :) codziennie rowerek 30 minut, 50 brzuszków narazie żeby nie było zakwasów i 'rowerek' nóżkami na plecach... no i balsamy do ciałka żeby nie mieć woreczka a płaski brzusio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Listopad 4, 2010 Witaj olaskr :) bedziesz jadla 5 posilkow dziennie i liczyla kcal? ja mysle wlasnie ze takie jedzenie i cwiczenia daja najlepsze efekty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaskr 0 Napisano Listopad 4, 2010 4 posiłki bo 5 nie dam rady zmieścić już :) ale wiem że 4 tez oki :) liczę kalorie i staram się nie przekraczać 1300 kcal dziennie... dodatkowo ćwiczenia 30 min to utrata jakiś 300kcal... pije sporo wody i staram się uważać na to co jem ale nie przesadzać za bardzo... w weekend sobie pozwolę na 1 placuszka ziemniaczanego :) bo ma wielka ochotę ale może mi przejdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaskr 0 Napisano Listopad 4, 2010 dodatkowo jeszcze jeden sposób na strate kalorii ale to już nie to forum a erotyczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Listopad 4, 2010 do weekendu jeszcze duuuzo czas wiec moze ochota na placka Ci przejdzie :) ale nawet jesli nie to trzeba bedzie go zjesc, bo jak jest ochota to nie mozna sobie odmawiac. Bo pozniej czlowiek rzuci sie nie na 1 a na 4 placki-tak jest przynajmniej w moim przypadku. Ja tez wlasnie wyznaje zasade 4-5 posilkow i 1200 kcal dietka. Ale ostanio sie zrobilam taki len,ze mi sie cwiczyc nie chce. A macie moze jakies fajne cwiczenia godne polecenia do wykonania w domku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaskr 0 Napisano Listopad 4, 2010 wiesz ja rowerek mam i to głównie on mi pomagać ma w spalaniu tłuszczu najpierw:) co do ćwiczeń to możesz aerobik ćwiczyć lub calantecis z bojarską-ferenc.... sama ćwiczyłam miesiąc i wtedy te 6 kilo spadło :) różne kombinacje są na internecie... a jak już tłuszczyk spadnie to aw6 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaskr 0 Napisano Listopad 4, 2010 przepraszam a6w:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Listopad 4, 2010 Oj nie a6w probowalam kiedys i jakos to nie dla mnie. Wole sobie sama robic brzuszki. Moze mniejszy efekt, ale dla mnie lepsze :) Kiedys cwiczylam duzo absy 8 minutes ale juz mi sie znudzily. Rowerek mam, ale zostal w domu rodzinnym u mamy, jakos nie mialam kiedy jeszcze przywiezc go do siebie ;) A ten aerobic z bojarska to codziennie go wykonywalas? 6 kg w miesiac super-powiedz co wiecej o tym :) co jadlas, ile itp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaskr 0 Napisano Listopad 4, 2010 jadłam tak jak teraz i zamiast rowerka był calanetics...ćwiczenia mocno w kość dają... i trzeba je wykonywać idealnie jak na nagraniu... skupiają się na brzuchu, pośladkach i udach... nie zapominając o biuście;) na każdą partie ciała jest około 5 ćwiczeń i w każdej około 100 powtórzeń... wiadomo na początku mniej :) zakwasy miałam jak cholerka ale super rewelacja i polecam... godzinka ćwiczeń :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Listopad 4, 2010 Znalazlam jaki wlasnie callanetics i filmik ma 95 minut, to niezla dawka cwiczen. A robilas je codziennie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaskr 0 Napisano Listopad 4, 2010 codziennie i właśnie 95 minut:) efekty super ale teraz nie mam na nie czasu... poczekam jeszcze jak schudnę kilka kilo to łatwiej będzie mi robić:) możesz sobie przerwy robić i co 2-3 dni, ale wiem że codziennie dają najlepsze efekty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Listopad 4, 2010 a masz jakas stronke skad mozna to sciagnac? bo znalazlam na chomikuj.pl ale tam chyba trzeba miec konto itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaskr 0 Napisano Listopad 4, 2010 no właśnie tylko na chomiku znalazłam:) zapytam męża bo on mi to ściągał:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Listopad 4, 2010 juz znalazlam, wysyla sie smsa za 2 zl i mozna chyba sciagnac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaskr 0 Napisano Listopad 4, 2010 no widzisz :) polecam przejrzyj sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siubasek 0 Napisano Listopad 4, 2010 chociaz ja to jestem osoba, ktora lubi wygode i chyba jednak musze sciagnac moj rowerek i na nim sobie jezdzic, bo wsiada sie na rower, 30 minut pedaluje i z glowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaskr 0 Napisano Listopad 4, 2010 no dokładnie...w między czasie jakiś program można oglądnąć i najlepiej wyprostowanym być to się brzusio spali i uda szybciej:) nie wspomnę o znikającym cellulicie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Listopad 4, 2010 Hej dziewczyny:)przywędrowałam za siubaskiem,bo sobie piszemy ,ale zostałysmy same na moim topiku:( no to przyszłam do Was:) mam 30 lat, 170 cm i obecnie 66 kg jeszcze w to lato wazyłam 62,63 kg a teraz taki przyrost;) masakra.. biorę się za siebie ,schudłam na razie 2 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baleronik Napisano Listopad 4, 2010 Też mi pomaga pisanie..ćwiczę brzuszki,robię nawet po 380 ,ostatnio:) jem warzywa.jogurt naturalny,1 kromkę pieczywa razowego dziennie,jajka gotowane,jabłka,czasem kawałek kurczaczka,sałatę jedyne z czegonie zrezygowałam to kawa z mlekiem i cukrem bo tylko taką lubię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach