Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Zawsze jak wejde na forum to od razu

Polecane posty

"moje" tematy sa automatycznie podnosze , albo przez pomaranczki albo czarnych ale nieznanych wczensiej na kafe. Nawet jak sie jeszze nie wypowiem to od razu wygrzebuja temat na ktorym np wczoraj sie wypowiadalam... mysle ze to robi moderatorka. :D

Gość nie pochlebiaj sobie
gównojadzie :O

moze na czarno sie wypowiadaj to bedziemy wszyscy wiedziec z czym/kim mamy do czynienia :D

Gość hntyjt
odezwała się ta co połowe tematów zakłada na pomarańczowo bo boi sie przyznac albo do brzydkiego chlopa albo do tego ze jest w domu smieciem i musi sie meza o pozwolenie wszystko pytac :O rzeczywiscie ejst sie czym chwalic :O

nie zauważyłam...ale Kaffe takie jest:) ja np nie znam Cie, a wczoraj czytałam o Tobie, że Ciebie nie lubią, nie wiem czemu, ja jak narazie mam stosunek ambiwalentny

Nie lubia mnie bo im prawde prosto w oczy mowie . Ale ja mam to gdzies. a my jak ci prawde mowimy to jestes wielce oburzona i wyzywasz innych ....zal mi ciebie jagodko:D

agata_bb , mnie ciebie tez bo raz udajesz moja kolezanke a raz obsmarowujesz. Spadaj lepiej. :P NIE LUBIE FALSZYWYCH LUDZI A TY TAKA JESTES.

Jagoda, tutaj, na forum gdzie sie wszystko odbywa anonimowo, nikt się nie zna w realu i kazdy moze pisac co chce to myśli ze to go upoważnia do krytyki, a nie daj bóg zeby tu ktos miał jakies własne kontrowersyjne zdanie to go zlinczują od razu... ale z drugiej strony nawet jeśli ja sie czuje obrazona, to nie odpowiadam tym samym...bo to mija się z celem

SmoOoczyca "... ja jak narazie mam stosunek ambiwalentny" Znaczy toleruję [bo nie znam] i zarazem głęboko się tobą brzydzę [bo co nie co o tobie przeczytałam]

bo raz piszesz normalnie a czasem jedziesz po wszytskim i uwazasz sie za pepek swiata tak jak z tym kremem ze wazniejszy od dziecka jest dla ciebie .... masakra

GDZIE JA NAPISALM ZE KREM JEST DLA MNIE WAzniejszy od dziecka??? Pisalm tylko ze lubie go uzywac i tyle i ze zawsze bede go kupowac a dziecku nic nie brakuje.

Mortifer, ależ Ty jesteś, nigdy chyba nikt nie uzywa słów których nie zna znaczenia, poza tym nawet gdybym nie znała to siedzę sobie na necie i bym to sama sprawdziła, bez twojej pomocy, poza tym twoje tłumaczenie jest błędne..idę stąd

wiesz miałam ci cos napisac co myśle o tobie, ale sie powstrzymam bo szkoda mi klawiatury na ciebie...zakompleksiony człowieku

Gość ja zauwazylam
ze jak ktos cos sobie kupi drozszego/exlusivnego to od razu jest to wytykane nawet miesiacami.Tak jak na jakims t temacie chyba z meea.Jagoda ma czasem niewypazony jezyk ale w szczegolnosci pisze prawde a nie wszystkim sie to podoba

Gość Kolickowata
Nie wiem co w tym złego, że kupię coś sobie DROŻSZEGO a nie kupię dziecku kolejnej zabawki/ubranka. To, że jestem matką nie oznacza że przestałam być człowiekiem. Kobietki trochę egoizmu bo wszystko dzieciom oddajecie a one i tak kiedyś prawdopodobnie się na was wypną (żeby nie było- sama mam dziecko i nie liczę na pomoc z jego strony).

Gość Jagoda, a nie lepiej
zmienic nick i zaczac wszystko od poczatku??? :-D

Gość noeee
matka ma prawo sobie kupic cos dla siebie niz kolejna zabawke jak i tak dziecko ma pelno ale w przypadku jagody to jest tak ze ona kupi krem diora sobie a dziecko od 17 do 18 chodzi z kupa w pampersie bo jej sie nie oplaca mu przebierac jak o 18 idzie sie kapac wiec dziecko gdozine z kupa lata bo jej zal pieluszki stracic kolejna rzecz to oszedzanie na mleku modyfikowanym daje zwykle juz od 8 miesiaca bo zal jej kasy oszedzac mozna ale nie kosztem dziecka zeby chodzilo z gownem godzine lub pilo mleko na ktore jest jeszcze za male zeby matka egoistka miala na mordzie krem diora .

Dziewczyny noi zaczynacie od nowa.... Dajcie juz spokój, kazdy ma swoje życie i zadna wasza wypowiedz nie zmieni niektórych matek chociaz byscie bardzo chciały takze po co szarpać sobie język??

Boże jak mozna załozyć taki debilny topik...i Ty sie dziewczyno dziwisz ze Cie tu nikt nie lubi??? Zakłada temat pusty jak ona sama a potem ma pretensje ze o niej mowią. Jagoda jestes głupia i tyle!!!!!!

Gość czyżby jagoda chciała sie
podszyc i jej nie wyszlo? i napisala sama do siebie z czarnego nicku??? hahahaha co za kretynka:D

Gość jagoda jak jagna z chlopów
niezly wiesniak:D włosy na żelu, i ten garniak niemodny :D a czyżby twarz troche przepita?

Gość o juz nie przesadzajcie
normalny facet. To czy się komuś podoba, to kwestia gustu, ale trudno nazwać go fleją. Przeginacie i zniżacie się do poziomu Jagody. :o