Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Zawsze jak wejde na forum to od razu

Polecane posty

Gość jagoda jak jagna z chlopów
jagoda sie osmiesza, bo ludzie we wsi juz wiedza, co ona tutaj wypisuje. plotki sie szybko roznosza:D

ja go tak nazwałam bo tak wyglada . a nieobchodzi mnie jaki poziom ma jagoda . zreszta to jest forum i wszytsko mozna napisać nie?

Dziewczyny dajcie na luz, rzeczywiscie głupie jest wklejanie zdjęcia swojego męza, ale w takim razie bądźcie mądrzejsze bo zachowujac sie tak nie na miejscu jest najezdzanie na jagode!

Gość juz gdzies widzialam to
zdjecie- jagoda to nie jest jej pierwszy nick

Gość olaolaolaoaoal
nie widzicie,że ona szuka sensacji? zakłada topik na swój własny temat,żenada :/

CAMPARI, MOJ MAZ JEST BARDZO SYMETRYCZNY I NA PEWNO NIE MA DUZEJ GLOWY :D przystojniak z niego, dziewczyn sie za nim ogladaja na miescie. :) to nie jest topik na moj temat, radze czytac ze zrozumieniem post tytowy. :O

Gość jagoda jak jagna z chlopów
kto sie oglada? wieśniary z NS?:D uwazaj z tym ogladaniem, bo tys taka rozklapiocha w domu, zeby maz w tango z ktoras nie poszedl:D figlarz z niego:D

ale dziwne sa tu dziewczyny czy jest sens tak sie wyzywac i wogole?? bo nie sadze... jagodko nie denrwuje sie tak bo one tospecjalnie robia:)

Gość olaolaolaoaoal
jasne..... nie na twój.... to ciekae o kim tu piszą? ;/ weź sie za robote głupia babo....

juz sie wzielam za robote od rana a teraz sobie przerwe zrobilam :D i pisze tu do was zebyscie troche oglady i kultury liznely, babole jedne :D

"jagoda359 - Boże jak mozna załozyć taki debilny topik...i Ty sie dziewczyno dziwisz ze Cie tu nikt nie lubi??? Zakłada temat pusty jak ona sama a potem ma pretensje ze o niej mowią. Jagoda jestes głupia i tyle!!!!!! Bartuś ur.23.06.2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b343af511 0dd24e8.html Moj Mezus http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4212b16e6 1f10037.html http://jagoda369.powiedz.to " coś Ci sie pomyliło.... :)

Gość olaolaolaoaoal
nie zauważyliście że udzieliły sie dwie jagody? jagoda 369 i jagoda359!

Gość no wlasnie zauwazylam
zaczynam myslec, ze jagoda to projekt kafeteryjny, jeden z wielu napisala z dwoch podobnych nickow albo baba ma rozdwojenie jazni, ewentualnie jest tak spragniona uwagi i sensacji, ze wylewa pomyje na sama siebie:D jak to wytlumaczysz, jagodo?:)

Gość ale wy niektore glupie
jestescie:D Ktos sie pod jagode podszywal, jak mozna bylo tego nie zauwazyc? A kolejna sprawa to zazdrosc glupich mamusiek. Tak juz jest jagoda kupila krem Diora i inne nie moga tego faktu przelknac i do dzis jej wypominaja:D Nie tylko z jagoda byly takie akcje. Ja kiedys tez cos napisalam o tym, ze kupilam cos drozszego to tez mnie zjechaly. To sfrustrowane matki, ktore zazdroszcza ze ktos moze pozwolic sobie na wiecej niz one, nie moga przezyc po prostu ze ktos kupil cos markowego wiec wypominaja to, obrazaja to osobe. Po prostu wylewaja tu swoja frustracje. Mi tam zal takich kobiet, z dystansem do nich trzeba podchodzic

nic mi sie nie pomylilo a ten nick jagoda359 to zalozyl ktos inny a nie ja . Ale sie dzieki wam przednio bawie. :D smieszne jestescie mamuski jak sie tak nakrecacie. :D

Gość najpiekniejszaaaaaaaaaa
a ja nie widziałaml zdj jagody

no wlasnie zauwazylam jak to wytlumaczysz, jagodo? " a srak to wytlumacze. :D pojebana mamusko.

Gość zauwazylam wlasnie
oooo i juz jagoda sama sobie pisze pozytywne komenty:D czym ja sie mam frustrowac, wariatko? mam urlop, za 2 dni jade na wakacje, na ktore uczciwie zarobilam:) liczy sie ze mna maz, licza sie ze mna moi pracownicy, licza sie ze znajomi.a Ty co soba reprezentujesz, poza byciem zlosliwa i wredna krowa? :)

Gość olaolaolaoaoal
jagoda twój poziom - debilizm wtórny :/

o to teraz ja jestem jagoda? a to dobre:D napisalam prawde, tu nie mozna pisac o drozszych rzeczach bo od razu sie zlatuja mamuski i twierdza zes pojebana ze tyle dalas za to bo w tesco za 4.99 mozna bylo kupic:D I zaczyna sie wyzywanie, obrazanie, czepianie. I tak z jagoda bylo. Kiedy ona o tym kremie pisala? Kawal czasu temu, a do dzis jak wchodze tematy o niej to ktos zawsze mu si ten nieszczesny krem wypomniec:D

Ale jestescie poj**ane glupie babska. pisze tu do was zebyscie troche oglady i kultury liznely, babole jedne .a srak to wytlumacze. poj**ana mamusko. to słowa jagody dobrze sie czujesz dziewczyno zeby tak pisać i wyklinać?

zauwazylam wlasnie , a gdzie idiotko ja sobie pisze te pozytywne komenty? Nie widzisz debilu ze " ale wy niektore glupie " jest napisane o 12.35 a ja swoj post napisalm o 12.36. Gdyby to bylo prawde ze sie podszylam to by mi nie wyslalo bo za ktotki odstep czasu miedzy jednym a drugim postem. Tumanie jeden , naucz sie czytac a potem dopiero szzcekaj , pindo.

i co z tego ze pisala o kremie? Boli cie to ze nie uzywa kremu nivea z rossmana? Bo jak dla mnie to jagoda moze miec polke kosmetykow od Diora Chanel i sama nie wiem czego jeszcze. Takie to fascynujace ze krem za 2 stowy kupila?:D

mi nie chodzi o krem tylko o to ze napisała ze jest wazniejszy niz wozek dla dziecka!:)

agata_bb, ale ty zalosna kobieta jestes. Zal ci dziewczyno i tyle. Radze troche kasy przyoszczedzic i juz bedziesz miala na krem dIORA. :D