Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Zawsze jak wejde na forum to od razu

Polecane posty

A gdyby nawet ten krem byl dla mnie wazniejszy ? No to co? Syn ma juz 1.5 roku w wozku tak naparwde nie chce juz jezdzic tylko wszedzie biega. Mnie tez sie cos od zycia nalezy nie chce byc sfrustrowana matka jak wy. :(

ja mam na takie kremy a nawet i droższe ( i nie musze go chowac przed swoim facetem) ale nie potrzebuje sie dowartościowywać jak ty i chwalić gdzie go kupiłaś i za ile.:D:D:D:D

Gość ale wy niektore glupie
agata ty chyba przeginasz:D Chciala krem to kupila, jej sprawa i sama wiedziala co bedzie najlepsze. Widocznie wozka az tak nie potrzebuje. Co cie tak ten krem rusza, moze idz i sobie tez kup taki to odreagujesz:P

Syn ma 1.5 roku i sam chodzi ale do sklepu nie da rady isc bo to daleko tylko chce zeby go niesc. Poprzedni wozek 3w1 sie zepsul (kolo odpada) i nie da rady nim jezdzic. czyli bedzie biegł za toba do sklepu?:D:D:D:D

Widocznie wozka az tak nie potrzebuje. to po co zaklada takie głupie tematy??:D:D:D haha

Tu mozna zasłuzyc na Wasz szacunek będąc biednym i odmawiajac sobie wszystkiego??? Teraz odmawiam sobie wszystkiego, ale kilka miesiecy po porodzie mam zamiar dojsc do siebie wydajac na to troszke pieniedzy i w tych planach nie widzi nikt nic złego

Od piatku bede jezdzic do sklepu samochodem bo sobie kupilismy . a co nas to obhodzi??? ps. pewnie tym starym co wczesniej a maz nowym:D

Gość juz gdzies widzialam to
wow- 2 dni oszczędzania i auto kupione !!!

Gość juz gdzies widzialam to
pewno dla synka :D -zabawkowe

Gość zygzaczek
jagoda jaka ty glupia jestes.Boze,widzisz a nie grzmisz.miej troche godnosci i zniknij stad.wiem ze myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona ale postaraj sie.to naprawde nie jest trudne.pomysl troche.dasz rade.jestem z toba

zygzaczek, no jak widac ty sie wysililas i napsialas az 3 linijki. o ranyyy ale ty jestes bystra ... jak woda w sedesie. :D :D :D

Gość teneryffffaaa
jak wy sie nakrecacie ! Jagoda robi sobie z was polewke , a wy sie tak natrzasacie...

Gość jakos wam ta polewka
nie wychodzi a jagodzie i owszem, ona zasmiewa sie do rozpuku a wy sie wkurzacie :O

Gość teneryffffaaa
Nie nie byłam jeszcze , dzisiaj strasznie leje i az sie wychodzic nie chce .

Gość teneryffffaaa
W Warszawie pada od rana :)

Jesteście tak niesamowite, że będę was chyba czytać regularnie:D

a jakby ziaja sie bym samrowała to co ? zreszta ziai nie uzywam a napewno nie chowam przed swoim facetem:P