Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Ksiazka Katarzyzny Cichopek "Sexy mama"

Polecane posty

Gość my za toba tez . dobra rada ?
wypierdalaj.!

Gość nie jestem ekspertem
Nie bo: 1. Nie uwazam by ona byla sexy 2. Podejrzewam, ze to nie ona ja pisala

Gość my za toba tez . dobra rada ?
wypieralaj.!

Gość jagodoooo!!!!!!!
.Daj mi swoje zdjęcie, bo mój młodszy brat zbiera Pokemony...

Gość no nie moge :)
Hahahah dobre POKEMONY HHAHAHAHAH

Gość jagoda nie przejmuj
się chamami :) też by pewnie chcieli być sexy, ale to niewykonalne :P :D

Gość jagodoooo!!!!!!!
ja jestem seksy bez jakis upiekszaczy czy diora :D:D:D:D

Gość nie jestem ekspertem
jagoda zniknela czy odpisala sobie samej na pomaranczowo?

jagoda nie przejmuj , no coz.... zalozylam temat zeby porozmawiac na temat ksiazki ale widze ze slowo ksiazka jest obce wiekszosci matke na kafe. :(

Ja bym nie kupiła, bo chyba mam inne poczucie bycia sexi :) Wyjątkowo tej kluchy nie trawię. Czy teraz każda celebrytka MUSI napisać książkę? Jakiś obowiązek, czy co? Dla mnie jest tak samo nijaka i nieciekawa jak te wszystkie inne Ibisze, Rusiny i Marczuk-Pazury i szkoda mi czasu i pieniędzy na czytanie ich wypocin.

Gość mare86567
jaka z niej sexi mama?? zwykla dziewucha podobna do pudla

falea, ja tez jej nie trawie. Oststnio ogladalam wywiad z Krystyna Janda ktora jak sie dowiedziala o tym ze Cichopek ma grac w teatrez to jej szczeka opadla. Nie wiem co ludzie widza w tych Cichopkach. Ale ta ksiazka chyba sie nie sprzeaje ze dobrze bo nic o niej nie mowia. :P

Gość buahahhahahahahahha
jagoda jestes niezle pierd..........wypierd........

Jagoda, czasy tandety nastały. Dobrzy aktorzy, piosenkarze starzeją się i odchodzą, jeszcze kilkanaście lat, a może mniej i zostanie same za przeproszeniem miałkie gówno. Szkoda, że teraz liczą się cycki, a nie intelekt i talent.

Powiedzcie mi ci za problem byc sexy mamą, kiedy stać cię na operację plastyczną?? Wiem, że Cichopek miala cc i wydaje mi się, że zaraz przy okazji zrobili jej plastykę brzucha. Z tego jej programu o odchudzaniu też mi się chce smiać, bo wmawia kobietom, że ćwicząc będa wyglądać tak, jak ona.

Gość sonax
bo obraza ludzi na forum nie lepiej patrzy sama na siebie glupia suka dzieckiem sie zajmij a nie

Sonax nie wierzę na słowo, więc poproszę o link do jakiegoś forum z wypowiedziami jagody. Widzę, że ją objeżdżacie i chcę też poczytać jej posty.

Gość sonax
JA NIC NIE BEDE SZUKAC BO ONA JEST JEBNIETA SAMA SIE PRZKONASZ NIE BAWEM

Nie czytałam i nie mam zamiaru, bo: - Cichopek to dla mnie żaden autorytet, jestem pewna że za jej wizerunkiem stoi sztab specjalistów, a nie ona sama - sam tytuł mnie odstrasza - "Sexy mama" brrr.. rozumiem, ze można chcieć być seksowną, zadbaną, atrakcyjną kobietą, ale co to znaczy być "sexy mamą"? mamą chyba jest się dla dziecka, a nie dla reszty świata? a mojemu dziecku to chyba raczej ganz egal, czy ja jestem sexy, czy nie :-) - a poza tym, nie lubię gwiazdeczek formatu Cichopek:-P

Gość solidateeeeetee
a skonczie o tej cichopek juz

Gość Beata zzz
Kasia Cichopek ma ludzi którzy pchają ją do przodu i pomagają jej osiągnąć sukces min.Panią Ninę Terentiew która uwielbia Kasię C. a Pani Nina dużo może w TV ;-) Dla mnie Ona nie jest żadną gwiazdą,ma dobre plecy i tyle. Podobnie zresztą jak Magda Szejbal zresztą ;-) którą swojego czasu byłam zachwycona. Do czasu gdy dowiedziałam się,że Pani Magda jest rodziną (!) samego Daniela Olbrychskiego.. :o to już wiemy skąd ta kariera!!! Ja myślę nad zakupem książki Kingi Rusin. Ona jako kobieta dużo przeszła w życiu.

Ja bym tej książki nie kupiła -dla ona jest żadnym autorytetem :D A co do ksiązki to nie wiem na ile w tym prawdy ale w jakieś gazecie przeczytałam że fotki które sa umieszczone w tej książce to nie fotki jej dzieciaka,lecz babki które pracuje w tym wydawnictwie oraz że "wielka"gwiazda Kasia Cichopek napisała tylko ,albo w jej wypadku AŻ jeden rozdział :D

Gość solidateeeeetee
jagoda wszyscy cie obrazaja tak jak ty innych obzasz więc sie nie dziw ze tak wszyscy otobie pisza jak ktos sie o cos pyta co ty go wysmiewasz a teraz masz za swoje sama nie jesteś lepsza wiesniara co jej z butów słoma wystaje

ja mam beke z takich seksi mam: nianie, babcie, duża kasa - mozna sobie pisać bzdurne ksiazki. A jakby nie miała kiedy iśc siku? tez by była taka seksi?