Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie jaka jest naprawde praw

Kobiety lecą TYLKO na wygląd : gdy dałem fajne fotki gadały, gdy swoje : nie :(

Polecane posty

Gość TH is IT SC
Już mi się nie podoba bo powiedziała w tv ze Lepper i Maksymiuk jej sie podobają.

Gość nie ma to jak cham sie obrusza
04:03 [zgłoś do usunięcia] offerma jeżeli nie masz nic do powiedzenia we własnym imieniu to milcz. bo w żadnym wypadku nie jesteś upoważniony do bycia wykładnią tego co ja napisałem. taka arogancja przekracza jednak granice dobrego smaku . Nie ma to jak najbardziej chamskie bydle na kafeterii ma uwagi o arogancji innych i pierdoli o smaku. Dowcip tygodnia

Gość TH is IT SC
ja to wiem z serca a ja z penisa on mi wywróżył że za rok i dzisięć miesięcy bede miał dziewczynę a z rok i cztery miesiące Mazde cx9 Wróżka AnnaAnielaZuzzannaAmelia mi to potwierdziła co wiem z penisa

Gość do offermy
weź się kurwa za robote nierobie, to w Polsce będzie lepiej!

Gość do offermy
''"3. nic nie robil jego rzad, a stabilnosc jest podstawa jak i w gospodarce tak i w zyciu ogolnie, tylko politycy sa debilami i tego nie rozumieja" a jednak coś robił. np łapał skorumpowanych urzędników i polityków. tworzył państwo przyjazne dla obywateli a nie państwo biurokratów w których obywatel jest ich niewolnikiem. tylko takim lemingom jak ty propaganda wmówiła że gdy urzędnik się boi wziąć łapówki to jest "państwo policyjne" i "zastraszanie". wmówiono ci że "norma" to jest wtedy gdy pani sawicka bierze łapówę i nikt się o to nie powinien przyczepiać. że normalne jest gdy miro i zbysio robią wszystko żeby ustawa była taka jak chce tego rysio. a gdy ich się łapie na gorącym uczynku to jest "państwo policyjne".'' lub sam te afery tworzył.

Gość do autora........
rozumiem, ze zagadywales wszystkie dziewczyny, nie tylko te ladne? :D 🖐️

Gość wbijcie na temat
''naga prawda o Lechu K.'' i tam dyskutucje tu jest nie na temat

Nie da rady. Jeden kretyn zaczął o polityce i reszta podchwyciła. Kolejny dobry temat rozjebany.

Gość darken rall
temat ma KONTYNUACJE vol. 2

Gość tez_popieprzony
Do offermy ja Cie tu nie obrazalem ale wyglada na to zes lemingiem kaczora. zreszta wychodzi na to, ze to ty jestes lemingiem kaczora, bo nawet nie chcialo ci sie przeczytac chyba tego co napisalem, bo napisalem wyraznie, ze donalda rownie uwielbiam jak kaczora. ale ty jak prawdziwy leming nie zuwazyles tego. tak jak kaczor utracil kontakt z rzeczywistoscia tak i ty . co do tych afer, to poki co wszystkie afery, ktore wykryl sam sprowokowal ;). o ile wiem, nic nie zakonczylo sie wyrokiem. kupowanie ustaw, ktore wymieniles to tylko poklosie debilizmu naszej klasy politycznej, ktora chce ludziom mowic co maja robic, a co nie i lupic ich ze wszystkiego co zarobia. nie wiem dlaczego ktos o zdrowych zmyslach moze sobie pewnego dnia wymyslic zakazmy hazardu, dopalaczy, kurestwa i innych dobrodziejstw cywilizacji. oni nie chca nic zostawic do decyzji obywatela. gadka o in vitro to juz szczyt wszystkiego. wpadaja na pomysl, ze nie jest to uregulowane prawnie, wiec czas to uregulowac. totalny nonsens. co tu regulowac. ludzie sami sie umawiaja na pewne sprawy. dzieci w piaskownicy jakos nie maja zadnych regulacji zycia w piaskownicy i doskonale daja sobie rade. wolny rynek i wolna wola jest regulatorem, a nie jeden debil z drugim wpada na pomysl, ze musi mnie wspomoc swoimi debilnymi regulacjami.

Gość Pies faf
psychoanalityk wypiprzaj dziadu :classic_cool:

Gość jdbjb
pajace kobiety leca tylko na poczucie wartosci !!! no i pewnosc siebie jeskli chcecie szybko zamoczyc !!! nic wiecej a kazdy z was ma zerowe lub bliskie zeru poczucie wlasnej wartosci i dlatego te problemy, NIC WIECEJ przyklad jednego prawiczka prosze przeczytac i dokladnie zrozumiec bo ukazuje wszystkie problemy swojego poczucia wartosci czego konsekwencja jest brak laski ::::::: 28 i kompletne zero seksu.To doprowadza mnie do niewyobrazalnej rozpaczy; zycie moje jest z tego powodu koszmarem z ktorego nie potrafie sie obudzic.Tylko raz w zyciu mialem dziewczyne (2 lata temu)ale tylko przez 3 miesiace w czasie ktorych spotkalismy sie tylko 3 razy i oprocz calowania sie i dotykania co nie co, nie bylo nic.Moja macocha bila mnie,bezustannie krytykowala bez powodu i nie kochala mnie wogole i dlatego teraz boje sie dziewczyn,uwazam sie za nic nie wartego i boje sie,ze nie sprostalbym zadaniu(gdybym mial uprawiac sex)tylko dlatego,ze ona(macocha)bezustannie mowila mi ,ze wszystko robie zle,nie tak wiec w mojej podswiadomosci czuje lek ,ze potencjalna dziewczyna tez by mnie tak krytykowala,ze robie"to"zle.Najgorsze(paradoksalnie)jest to,ze jestem bardzo atrakcyjny,bo dziewczyny bardzo czesto daja mi znac "co im chodzi po glowie" w zwiazku z moim wygladem a ja czuje sie zupelnie bezsilny,zrozpaczony bo nie mam zielonego pojecia jak "zagadac" skoro wew. czuje sie zupelnie bezwartosciowy i uwazam,ze "nie mam ci nic do zaoferowania".Wiem obiektywnie,ze to nie prawda ,ze jestem nikim czy,ze nie mam dziewczynom nic do zaoferowania ale niestety to nie pomaga,podswiadomosc jest silniejsza.Kiedys bardzo mnie cieszylo,ze tak bardzo podobam sie dziewczynom,ze wciaz mnie podrywaja,a czasami nawet gwizdza za mna na uliczy czy krzycza od "pieknych"itp. bo myslalem,ze dzieki temu wreszcie uda mi sie miec dziewczyne ale teraz juz mnie to nie bawi bo widze ,ze z tego ogromnego podobania sie i tak nic nie ma.Pomozcie bo umre bez sexu! ::::::: 2 sprawa to pewnosc siebie - a wiec niesmialosc nie ma nic wiecej a wiec ten watek jest jedna wielka sciema

Gość darken rall
ten przykład dowodzi tylko tego, że ktoś atrakcyjny też może sobie spieprzyc życie ale w jego wypadku to po prostu głupota skoro ma powodzenie a z tego nie korzysta naprawdę dla kobiet wygląd ma znaczenie wbrew temu co piszesz a sama pewność siebie - jeżeli ktoś wygląda jak gówno - to za mało

Gość jdbjb
darken rall - no jakos sie nie zgadza a wiesz dlaczego, ja dobrze wygladam a jakos nie mam laski, dobra udaje mi sie regularnie cos umowic na spotkanie ale nie sypiam z nimi predzej czy pozniej sie to konczy a powod jest prosty - mam niskie poczucie wlasnej wartosci i pewnosc siebie wiec przestan piepszyc

Ważne jest wszystko wygląd, inteligencja, zaradność, oczytanie i itd. Niestety większość z was panowie to frajerzy...

Gość jdbjb
Virgin@1987 - NAPRAWDE SIE CIESZE nie bede musial pracowac na zone i dzieciaka a sex i tak mam co pewien czas jak chce wiec co innego mam chciec?

Gość guzik wiesz o kobietach
" gadałam " w necie przez miesiąc z moim facetem zanim przyszło nam do głowy, że wypada się pokazać na fotkach, gdy zobaczyłam jego fotkę, to zachwytu nie było, nawet lekkie przerażenie, bo wąsiska ohydne miał, pogadaliśmy jeszcze miesiąc i okazało się, że chcemy się spotkać w realu i w realu zaiskrzyło (a wąsiska wygolił po 3 miesiącach) od 4 lat jesteśmy po ślubie :D dla mnie jest najpiękniejszy musisz być nieciekawym człowiekiem albo jakimś bardzo zakompleksionym, bez wiary we własne atuty i tu nie chodzi wcale o urodę

Gość darken rall
"jdbjb darken rall - no jakos sie nie zgadza a wiesz dlaczego, ja dobrze wygladam a jakos nie mam laski, dobra udaje mi sie regularnie cos umowic na spotkanie ale nie sypiam z nimi predzej czy pozniej sie to konczy a powod jest prosty - mam niskie poczucie wlasnej wartosci i pewnosc siebie wiec przestan piepszyc" skoro tak to sam pieprzysz te znajomości wygląd jest ważny bo laska musi chcieć się spotykać i musi być chemia, skoro masz to wszystko i ci nie wychodzi to faktycznie masz coś nie tak z psychiką co nie zmienia faktu, że wygląd jest ważny