Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie jaka jest naprawde praw

Kobiety lecą TYLKO na wygląd : gdy dałem fajne fotki gadały, gdy swoje : nie :(

Polecane posty

Gość echo offermy
tylko dlaczego wszystkie one mają takie suche pochwy? :classic_cool:

Gość echo offermy
podszyw offermy to rozumiem ale podszyw podszywu to lekkie przegięcie

Czy prawiczek to jakiś tam ktoś gorszy ? Nie wydaje mi się żeby włożenie penisa do pochwy uczyniło kogoś kimś wyjątkowym Ja nie miałem kontaktów bliskich z dziewczynami a mimo to nie czuje się wyobcowany i wiem że mój czas niedługo nadejdzie

Gość generał Custer u źródeł Nilu
I mnie, nie jest obca dbałość. Zamiast "po dyrygować" proponuję "podyrygować". I nie denerwuj się, każdy może się pomylić :)

Gość echo offermy
specjalizacja, wąska specjalizacja :classic_cool:🖐️

Nie no teraz to mnie zaskoczyłeś, byłam pewna na sto procent ze pisze się osobno. a może tym razem to Ty się mylisz? :-)

offerma po prostu was lubię! fhg dużo racji szanowny kolego

donka raczej nie, podyrygować, tak jak pogrzebać, podłubać, podrażnić nie chce mi się sprawdzać w jakimś porządnym słowniku, bo musiałbym wstać, poszukać, a mam bałagan w necie trafiłem tylko na formę pisaną łącznie

Ja jestem przeciwko Kaczce od kiedy powiedział coś co było chamskie.Dla mnie był to człowiek który wiedział wielkie G na pewne tematy a się wypowiadał.

tak tak generale przyznaję się bez bicia, też przed momentem to znalazłam.Widzisz chyba jednak jestem głupia, ale nie tak głupia żeby nie chcieć dojść do tego czy na pewno było to dobrze napisane. :-)

offerma nie będę się z Tobą sprzeczać, na temat Kaczki, ale ja już wyrobilam sobie zdanie na jego temat, po jego wypowiedzi. A co do moherów to nie przepadam za tymi fanatykami kościoła, choć sama jestem wierzącą osoba i praktykującą, ale nie łykam wszystkiego jak pelikan co księża mówią na ambonie.A Rydzyk jak dla mnie robi sobie kpiny z naszej wiary.

''to są rzeczy akurat znacznie ważniejsze niż to czy panny to lecą na przystojnych czy na tych "którzy mają to coś".'' Wiem, ale i tak i nie dojdziemy do konsensusu. Gdybyśmy siedli przy dwóch kieliszkach i flaszce to prędzej:P Dwóch facetów na pewno tutaj sie nie dogada. Na polityce skończmy . W tym temacie się z Toba zgadzam;)

donkapatke natomiast Ty masz instynkt polityczny, na miarę samego Fouche :D bo coś kiedyś powiedział, co było chamskie wiesz ile jest warty taki sposób myślenia? tyle co nic! Piłsudski potrafił być wyjątkowo chamski, co nie umniejszało jego zasług. A jego najwięksi przeciwnicy, wrogowie wręcz, nie sięgali po tak płaskie argumenty, jak niewybredny język Marszałka, tylko nie zgadzali się z nim, bo mieli inne poglądy i potrafili je merytorycznie uzasadnić. Natomiast, ten cały zgiełk antypisowski, głównie opiera się na wyśmiewaniu (czemu piszesz: kaczka? czy to czasem nie zakrawa na chamstwo? to Twój kolego ze szkoły?) ludzi i szyderstwach z tego co tylko może wzbudzić wesołość w ludziach lubujących się w prostackiej wręcz rozrywce. Nie przedstawia się argumentów (vide polityka zagraniczna) tylko mówi się, że przecież każdy zdrowo myślący widzie, że Kaczyński powinien udać się na badania, i tak dalej.

To nie propaganda każe mi tak myśleć, ale to co widzę i słyszę.Więc nie wmawiaj mi, że jestem tak głupia że robię tylko to co reszta ogółu. A ta akcja z tym krzyżem, nie uważasz ze to już zakrawa na komedie, drogi Panie to są kpiny co ci ludzie tam wyprawiają, są gotowi zabić, żeby tylko krzyż został pod pałacem.Co dalej według Ciebie to nie jest fanatyzm?

'' niż w przypadku kobiet. pożałowania godna jest sytuacja że tak nie jest w twoim wypadku.'' Mam 23 lata i sa dla mnie ważniejze rzeczy;) 🖐️ A Kaczyński i tak jest zjebany. Ide do sklepu po zimnego Lecha;)

offerma Ty swoje a ja swoje, ta rozmowa nie ma sensu, widzę że nosisz się bardzo wysoko, tylko nosem nie zahacz o sufit, Panie wszystko wiedzący.

Wrzucanie do jednego worka Kaczyńskiego i Rydzyka, jest nieporozumieniem. Faktem jest, że Kaczyński wykorzystywał i stara się to robić nadal, Rydzyka i jego środowisko, ale gołym okiem widać, że dzieli ich intelektualna przepaść, że się nawzajem nie lubią, a Kaczyński, to chyba wręcz Rydzykiem gardzi. Brzydziła mnie ta nagonka na Lecha Kaczyńskiego. Za każde potknięcie, za byle pomyłkę, za zabawne "irasiad", robiono z niego idiotę, ograniczonego, głupka... Ale gdy Kwaśniewski zrobił rzecz HANIEBNĄ, ohydną, to nie było potępienia. To ja się pytam gdzie tu jest równowaga? Gdzie tu przyzwoitość? Nie ma jej, między innymi dlatego, że tak wielka cześć społeczeństwa, nie chce myśleć, choć trochę samodzielnie, woli być w awangardzie postępu :D

Gość Riczart jesteś jebnięty
i to ostro

Gość nie martwcie się
polacy nienawidzą wszystkich polityków, niezależne do której partii należą

Sam zacząłeś z tymi moherami, więc przestań mi tutaj wyjeżdżać z takimi tekstami.Ja wypowiedziałam się na temat Kaczyńskiego a Ty zacząłeś z tymi swoimi moherami, fanatykami itp. Generał ale ja wcześniej nie miałam nic przeciwko Kaczyńskiemu, do czasu...

Gość tez_popieprzony
ale kaczor powinien udac sie na badania. oskaraza innych o sianie nienawisci podczas gdy to on ja sieje ;). wszyscy sa chujowi tylko on madry i ma na wszystko odpowiedz. wedlug niego za jego rzadow bylo najlepiej przez ostatnie 20 lat tylko ludzie sa debilami i nie docenili jego ogromnych zaslug. wedlug mnie facet utracil kontakt z rzeczywistoscia. poza tym jest bez honoru, twierdzil, ze nie bedzie premierem a byl, twierdzil, ze z chamami rzadu tworzyc nie bedzie, a stworzyl. wyrzyca z partii babki, ktore staly za nim murem, zrobily mu kampanie dzieki ktorej mial dobry wynik wyborczy, a potraktowal je jak smiecie. dzentelman z metra ciety. facet jest obrzydliwy fizycznie i psychicznie. osobowosc paranoidalno-psychopatyczna. malo tego jakos kurna nie za bardzo przejal sie smiercia brata. ja po smierci psa przez pol roku nie moglem funkcjonowac normalnie, a ten sobie startowal w wyborach jakby nigdy nic. twardziel ktos rzeknie. chory facet na wladze. jak dla mnie politycy powinnie przechodzic badania tak jak kazdy robol w polsce czy nie ma przeciwskazan do wykonywania zawodu. poza tym trza pozbawic ich dotacji, bo jaki chuj ja mam placic na takich debilnych darmozjadow. za robote niech sie wezmie cwok, tylko co on potrafi oto jest pytanie. zapewne nic nie potrafi oprocz szczekania, ze wszyscy sa niedobrzy tylko on pomazaniec bozy.

Gość do offerma
Nie daj sie wciagnac znowu w polemike o polityce z tymi durniami, nie warto.

W Polsce od zawsze panowała, panuje i będzie panować nienawiść, taka nasza mentalność.

sam jesteś dureń, spójrz na siebie a potem oceniaj.G...wiesz to się nie wypowiadaj.Durni poszukaj w swoim otoczeniu.

A ta akcja z tym krzyżem, nie uważasz ze to już zakrawa na komedie, drogi Panie to są kpiny co ci ludzie tam wyprawiają, są gotowi zabić, żeby tylko krzyż został pod pałacem.Co dalej według Ciebie to nie jest fanatyzm? Ważna jest kolejność wydarzeń, zrozumienie wrażliwości (choćby nawet przewrażliwienia, jeśli kto woli) części społeczeństwa i takt. Komorowski, ledwo został prezydentem, już zapowiedział, że krzyż usunie. Nie wiedział jaki będzie skutek? Wiedział doskonale, że będzie reakcja i takiej właśnie się spodziewał. Ja też się tego spodziewałem. W imię czego chciał krzyż usunąć? Świeckości państwa? :D To była: a/ prowokacja, jak wyżej napisałem, aby wykazać z jakimi fanatykami państwo musi się borykać b/ chciano możliwie szybko zatrzeć pamięć po Lechu (bo serdecznie go nienawidzili) Świeckie państwo, to był argument obliczony na liberałów i lewicę i wszelkich wystraszonych "narastającą klerykalizacją", której NIE MA. Ale postraszyć zawsze można. Jestem ateistą i nie mogę zrozumieć, jak wierzącemu Komorowskiemu, przeszkadzał krzyż? W jaki sposób, krzyż podważał świeckość państwa? Co w tym było złego? Zdarzyła się rzecz godząca w państwo i naród. Część narodu, jest wciąż przywiązana do krzyża, do takiej symboliki. To po jaką cholerę im to zabierać? Tylko po to aby poczuli się zaszczuci? Nie byłem pod tym krzyżem, bo mam i daleko i nie miałem czasu. Ale chętnie bym tam wtedy pojechał, bo mimo, że ateizm to wręcz moje wyznanie, stać mnie na AUTENTYCZNĄ TOLERANCJĘ, a nie tylko deklarowaną. I to nie jest tylko tolerancja. Na tych ulicach ginęli Powstańcy, z Krzyżykiem na piersiach, z Matką Boską i trzeba to szanować, właśnie TU i TERAZ.

cześć offerma to oczywiście nie ma sensu, jak ktoś wyżej napisał..