Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie jaka jest naprawde praw

Kobiety lecą TYLKO na wygląd : gdy dałem fajne fotki gadały, gdy swoje : nie :(

Polecane posty

Gość generał Custer u źródeł Nilu
FHG a skąd to wiesz?

Zobaczycie jak przyjdzie czas jestem bardzo szczęśliwy bo wiem ze już nie długo moja dłoń splecie się z dłonią dziewczyny...... jeszcze kilka miesięcy i długo i krótko teraz wydaje się długo ale zleci jak z bicza strzelił

offerma ja to wiem, ale ciekawi mnie odpowiedź :D a co myślisz o Kubiak i Rostkowskiej? bo ja już sam nie wiem, czy Jarek dobrze robi czy źle chyba rozumiem jego zamysł, ale ni cholera, nie wierzę w możliwość realizacji

FHG ale skąd to wiesz? bo gadałeś już tak nie raz

Wiem i tyle a gadam, nie raz i nie raz powtórze zeby nie było Co prawda rok 2012 będzie za półtora roku a lato 2012 będzie za dwa lata tak wiec trudno mi teraz udowodnić że mam rację to się stanie wtedy kiedy ten czas nastąpi

nie zgadzam się z opinią, że na portalu randkowym nie można poznać kogoś wartościowego. Ja tak poznałam swojego narzeczonego z którym jestem bardzo szczęśliwa, nie zamieniłabym jego za żadne skarby na nowszy model.

Czyli milczysz jak grób :classic_cool:🖐️

Kafeteria to dopiero gówno :p

Gość tq3
Kobiety nie lecą tylko na wygląd, ważne są też pieniądze.

offerma Nie mam żadnych braków Ktoś wcześniej napisał ze na takich portalach nie można spotkać nikogo wartego uwagi.Więc ja tylko wyraziłam swoje zdanie, że nie tylko debile tam siedzą, ale też mądrzy ludzie, w mojej wypowiedzi nie było nic na temat przystojny czy nie.

Gość tq3
Ale są brzydcy milionerzy, oczywiście oni na powodzenie u kobiet nie narzekają i wtedy dlla kobiet pieniądze są ważniejsze od wyglądu i mogą one z dumą stwierdzić: "wygląd nie jest najważniejszy!" :)

Minę robi dziwną bo jest trochę dziwna :classic_cool: Na nikim, poza FHG nie robi wrażenia? A tak chciałem się pochwalić! offerma, no powiedz coś!

Jak możesz FHG?! :classic_cool: Ja nie jestem jakimś tam prawiczkiem, mon cheri :p

[zgłoś do usunięcia] maria izabela de la krata a ja się zgadazam z milena 20. faceci marudza, ze laski ich nie chca , bo leca na wyglad. jesli podobaja im sie tylko te super piekne a sami sa przeccietni to sie nie ma co dziwic. prawda jest taka panowie, ze na te brzydsze to malo ktoryu patrzy a potem pisze, ze kobiety sa zle, puste i glupie. a wszystko zalezy od trgo gdzie sie szuka. uwazam, ze poratal randkowy to nie jest dobre miejsce na poznanie kogos wyjatkowego. Ja sugerowałam się tą wypowiedzią a Ty widzę masz jakiś problem, tylko nie wiem, dlaczego akurat mnie się czepileś.

offerma dba o poziom merytoryczny dyskusji, już taki jest

Ale widać za bardzo się wczuwa w role, to nie wypracowanie w ktorym musi być wszystko idealnie.

a nie mówiłem? jaki dbały! i teraz już zapamiętaj, że jak filip z pięścią do oka, nie wyskakuj

Gość echo offermy
nie wypowiadajcie się na temat o którym nie macie pojęcia tak jak ja, w kwestii podrywu na przykład zachowujecie się jak stado lemingów a tu indywidualności trzeba, bierzcie przykład ze mnie. trzeba bluzgać na lewo i na prawo, być chamskim i panienki są moje

donkapatke z całym szacunkiem, ale to Ty masz problem :classic_cool: