Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie jaka jest naprawde praw

Kobiety lecą TYLKO na wygląd : gdy dałem fajne fotki gadały, gdy swoje : nie :(

Polecane posty

Tak czy siak. Za 40 lat czy Ci się to podoba czy nie zostane pierwszym prezydentem UFE (Unia Federalnej Europy) i żadne nacjonalistyczne zapędy nie stana na przeszkodzie:)

Gość do offerma
donapatke ty pustaku mozesz mi wylizac dupe na dobranoc. Zegnam.

Ale tego ani Kaczor ani Donek pewnie nie dożyją. Marzy mi sie imperium europejskie i takie właśnie będzie. Młode pokolenie już jest za, a nacjonaliści nie będą mieli w nim miejsca;)

Gość Donek TuSSk
:classic_cool:

Cóż. Pożyjemy zobaczymy;) I nie kosmolcy a eurofederaliści. Z reszta ścierma typu USA nie chce się bratać. A ni Ty ani Radio Maryja nie przeszkodzi temu co nie uniknione:):classic_cool:

Spokojnie. Gdybyś powiedział Niemcom i np. Francuzom w 1946 roku że będą płacić jedną walutą też by nie wierzyli, a nawet by sie wkurwili na sama myśl. Czterdzieści lat... Wcześniej stanie się coś co załamie gospodarke Niemiec i innych bogatych państw Unii...

Gość PZPR NEW
ja uważam że za PRL było dużo lepiej ludziom socjalnie i co powiesz ofermo??

Gość Donek TuSSk
a ty offerma chciałbyś/ zgodziłbys się na państwo europejskie? argumenty za czy przeciw.

Gość Donek TuSSk
I tak nie zmienisz przeznaczenia:classic_cool: ofermo. Zajmij sie najpierw swoim życiem zanim zaczniesz mówić o sprawach wagi państwowej:classic_cool:

Gość darken rall
własnie wrócilem z baletów - szału nie było :/ sam przebrany towar

Gość nie dożyjesz tego ofermo
a dzisiejsze pokolenie jest inne

I taka sama grupa eurooligarchów ''zmusi'' tyle że dobrowolnie do powstania państwa. I Ty tego nie powstrzymsz. Ja urodziłem się właśnie z tą misją. I jak usłyszysz za 40 lat o ojcu narodu ze Świętokrzyskiego to się nie zdziw;)

Gość jak śmiesz sie wypowiadać
na ten temet jak ludzie na ciebie robią bo ty jestes na rencie,do roboty!!!!!!!!!

Gość jak śmiesz sie wypowiadać
a twoj rzad mial dwa lata zeby odtajnic

Gość dwoma zdaniami
"Gdybyś powiedział Niemcom i np. Francuzom w 1946 roku że będą płacić jedną walutą też by nie wierzyli" Gdyby ktoś im powiedział, że po setkach lat napierdalania się (gorszego niż Niemcy i Polacy) będą mieć wspólną armię to nawet offerma by dostał nacjonalistycznego wzwodu ze zdziwienia

Gość dwoma zdaniami
*Francuzi i Anglicy

Gość generał Custer u źródeł Nilu
Zacytuję Żelazną Damę: Powołanie do życia Unii Europejskiej było największą głupotą naszych czasów. UE jest skazana na niepowodzenie, gdyż jest czymś szalonym, utopijnym projektem, pomnikiem pychy lewicowych intelektualistów.

Klucz do właściwej oceny sytuacji: "Brytyjskie i francuskie wydatki na obronę razem stanowią 70 proc. ogółu wydatków na ten cel w całej UE." a także: "Londyn i Paryż będą wspólnie użytkować od 2014 roku przez 50 lat instalacje służące do prób nuklearnych" Jako, że Niemcy mają narzucone i przestrzegane (póki co) deklaracje nieuczestniecznia w AKTYWNYCH międzynarodowych działaniach wojennych - ich uczestnictwo w tym projekcie (które będzie czymś w rodzaju europejskiej armii) będzie do możliwie nadalszego momentu odsuwane. Ale inne kraje? No problem.

szukanie :D a tak pomyśl przez chwilę wspólna armia, piękna rzecz, tylko, żeby była skuteczna, musi być kierowana z jednego ośrodka politycznego takiego ośrodka być nie może, bo kraje składowe UE mają rozbieżne interesy zatem albo te słabsze zostaną zgwałcone przez Paryż i Berlin, albo to się nie uda i armia będzie jedynie atrapą, choćby nie wiem jak dobrze wyposażoną ale załóżmy, że wschodnia Europa znajdzie się ostatecznie w strefie wpływów Berlina a Zachodnia i południowa, Paryża na zachodzie nie ma z kim wojować na wschodzie Niemcy i tak dogadają się z Rosją ponad Polską, krajami nadbałtyckimi i resztą Od prawie stu lat, Europa nie rozwiązała samodzielnie, żadnego z najważniejszych, najgroźniejszych swoich problemów - I wojna światowa - II wojna światowa - zimna wojna - upadek Jugosławii dodam, że nakłady na wojsko, krajów UE są śmiesznie niskie w porównaniu do nakładów USA, które de facto odpowiada za bezpieczeństwo światowe i jak do tej chwili także Europy, chociaż dumni "mężowie stanu nowej Europy", udają, że jest inaczej

Już wiecie dlaczego nie chciałem rozpoczynać rozmowy o poltyce. Nacjonalisty, skkrajnego prawika tfuu prawicowca, słuchacza Radia The Rydzyk i tak się nie przekona. A to co ma być nie uniknione będzie nie uniknione. I jakiś rencista, który dostaje pieniądze od rządu(na który sie burzy) od nas, bo my na takich ludzi płacimy, tego nie zmieni. Ty i twoje radio sobie możecie gadać. Do zjednoczenia Unii dojdzie;)

Riczard to spróbuj przekonać mnie :D nie tylko offerma jest patriotą (nie nacjonalistą) ja też się staram i wielu innych i nie tylko on myśli, więc masz trochę więcej osób do przekonywania tylko nie masz argumentów, jedynie hasła

Nie wiem o co chodzi z rencistą ale jeśli dostaje, to nie od rządu, tylko od państwa, a to jeszcze nawet w Polsce, jest różnica. Mam nadzieję, że jednak jesteś w stanie zauważyć takie niuanse, bo bez tego, nie sposób zrozumieć, czym jest państwo a czym jest rząd tego państwa.

generale Mając na uwadze dwa fakty: 1. faktyczne porozumienie Francji i Anglii w sferze militarnej (nie uwzględniając dotychczasowej, pod parasolem NATO i USA) - gdzie będzie to niezbyt dobrze przyjęte przez USA 2. powstanie (w końcu) planu obrony terytorium Polski przez siły NATO w razie zagrożenia (ze strony Rosji) - za dwa tygodnie oficjalnie obowiązujące należy się zastanowić, GDZIE w tym wszystkim jest faktyczne miejsce Polski. Bo jakieś będzie. A tylko idiota mógłby przypuszczać, że w obecnej sytuacji geopolitycznej będą jakieś militarne porozumienia typu kondominium. To mrzonki, bo naród rosyjski powoli będzie tracił na znaczeniu. Co piąty mieszkaniec Rosji żyje obecnie w Moskwie. Reszta NIGDY nie będzie zamozniejsza, szczęśliwsza, itp. Szalg to trafi prędzej czy później. Przyszłość jest w Chinach/Indiach i ... na Zachodzie Europy. Ale tam - z czynnym udziałem państw Europy Środkowo-Wschodniej.

Do patriotów to wam dużo brakuje:) Ide spać bo nie mam ochoty gada c ze staruchami. Co byście nie gadali i tak dojdzie do zjednoczenia i zobaczymy jakie wtedy zrobicie oczy. 9Oczywiście nie wykluczam że zrobicie na mnkie zamach w stolicy zwanej Europolis. Myślcie lepiej o przyszłości ludzkości, astonautyce, zasiedleniu kosmosua nie pierdolicie o jakimś Przemyku i innych :o To co sie stanie i tak sie stanie.