Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie jaka jest naprawde praw

Kobiety lecą TYLKO na wygląd : gdy dałem fajne fotki gadały, gdy swoje : nie :(

Polecane posty

Zrobiłem maly eksperyment...mialem kilka kandydatek ktore mi sie podobaly... sam zagadywalem... nei chcialo rozmawiac, lub te rozmowy byly bardzo lakoniczne , odpisywaly tylko po to bym sie odpierdolil... zalozylem drugie konto , wstawilem fotke modela w podobnym wieku jak ja, takie foto ''naturalne'' zeby nie bylo widac,ze zerzniete z neta ( chyba jego prywatne ,cholera wie) i napisalem do tych samych 4 kobiet... jedna jest ciagle offlina od świat,ale 3 pozostale odpisaly ,same zagadują ! maila bardzo dlugie , pelne zainteresowanie, odrazu chca sie wymieniac numerami gg i telefonu ,do tego masa wiadomosci od innych dziewczyn i kilkanascie oczek przez 2 dni.

Gość darken rall
a czego sie spodziewales? tak to wlasnie działa

:( no wiec po co na forach pisza takie bzdury : wazny jest charakter ,mzoe byc nawet misiek , bla bla bla a przystojniakowi odrazu do lozka wskakuja

Gość darken rall
cos musza pisac

Gość Oczyiwscie, ze liczy sie wygla
d, sprobuj popracowac nad nim.

Gość zaliczenie .......
nie wierz nigdy kobietom traktuj je n luzie ,bo wszystkie w internecie chca sexu chodz to ukrywaja

Pracuj po prstu nad wygladem jesli szukasz kogos. Zadbaj o siebie.

Przeciez wyglad skalada sie na 1 wrazenie jak ktos jest bardzo brzydki to zadna na niego nie spojrzy.

Wiara w przypadku gdy ktos jest masakrycznie brzydki nic nie da.

gowno da.. ja tam mam konto od roku... i na gadaniu sie konczy... na to fikcyjne konto ciagle przychodza buźki i wiadomosci...

Sam pisz do dziewczyn, nie boj sie i dbaj o siebie :)

Gość mnie kiedyś na czacie jakiś
frustrat wysłał "swoje" zdjęcia, na którym wyglądał jak przystojny włoch. Ja swoich nie wysłałam oczywiście :P. Innego dnia zagadnęłam tego samego faceta, a on mi przysłał już swoje foty i wyglądał masakryczne :o

a co ja innego robie? dbam o siebie. ale iwdac nie jestem w ich typie

Gość darken rall
włocha ci sie zachciało? mieszkasz nie we wloszech tylko w Polsce.

Gość autorze, niestety
chyba wiem gdzie masz konto, niestety portale randkowe na tym polegają, człowiek tam ma się zauroczyć zdjęciem, a nie charakterem ani niczym podobnym, pic na wodę fotomontaż teksty, że wygląd to sprawa nieistotna, osoba musi się nam podobać fizycznie i kropka, oczywiście są wyjątki, po bliższym poznaniu całkiem nieatrakcyjna persona staje się kimś wyjątkowym, może przez pozycje, może przez to jak mówi...różnie to bywa... :P ale w portale bym nie wierzyła ;p

Gość Johny Canada
na tym koncie gdzie masz foto modela odpisuj im ze lubisz bic po mordzie kobiety pokaz im ze jestes macho ciekawe czy ci odpisza?

Żalisz sie na te dziewczyny a pewnie sam napisałeś do nich bo wyglądały ładnie na zdjęciu :P:P

Gość darken rall
Milena20 ale my nie sciemniamy ze chodzi nam o charakter - dostrzegasz róznice?

Gość generał Custer u źródeł Nilu
Ależ skąd! Z pewnością napisał do nich bo miały piękną duszę i tego samego wewnętrznego piękna poszukiwały :D

Gość darken rall
Milena20 - miałem nadzieje, że zaprzeczysz :/

Gość wybacz muuuuuuuu
a sam pewnie podbijales do najfajnieszych laseczek?

Gość maria izabela de la krata
a ja się zgadazam z milena 20. faceci marudza, ze laski ich nie chca , bo leca na wyglad. jesli podobaja im sie tylko te super piekne a sami sa przeccietni to sie nie ma co dziwic. prawda jest taka panowie, ze na te brzydsze to malo ktoryu patrzy a potem pisze, ze kobiety sa zle, puste i glupie. a wszystko zalezy od trgo gdzie sie szuka. uwazam, ze poratal randkowy to nie jest dobre miejsce na poznanie kogos wyjatkowego.

Gość wybacz muuuuuuuu
tez mi sie wydaje ze przez net szukaja milosci jacys niezbyt warci uwagi ludzie:P

Gość maria izabela de la krata
nie twierdze, ze sa tam tylko pusci ludzi. uwazam tylko, ze trudno ocenic kogos bez kontaktu twarza w twarz. jest przeciez masa rzeczy, ktore wplywaja na to czy ktos nam sie podoba czy nie- barwa glosu, spodob poruszania, usmiech, poczucie humoru.. trudno to ocenic na odleglosc-dlatego ludzi kieruja sie zdjeciami. moze autor nie jest super ciachem ,ale zyskuje przy poznaniu, dlatego powinien poznawac dziewczyny osobiscie :-)

Gość wybacz muuuuuuuu
a mi sie wydaje ze skoro nie maja szczescia w zyciu, szukajac go w necie, to musi byc cos na rzeczy poza tym to bardzo prozne, takie ierowanie sie wygladem ja sie czesto zakochuje jak facet ma swietne poczucie humoru ostatnio, bo tak zaczepiscie sie smial:D - jakos tak trwalej sie zakochuje w czyjejs osobowosci, bo na tym sie nie przejezdzam:)