Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie jaka jest naprawde praw

Kobiety lecą TYLKO na wygląd : gdy dałem fajne fotki gadały, gdy swoje : nie :(

Polecane posty

Gość wybacz muuuuuuuu
poza tym jestem srenio piekna ani ladna ani brzydka,w konkurencji internetowej to raczej nikt by mnie nie "polubil" a w konfrontacji z kims mam wieksze szanse;)

Gość maria izabela de la krata
wybacz muuuu... no i wlassnie w tym rzecz, kontakt bezposredni to podstwa :-) stalingrad- w ostniej naszej rozmowie przynales, ze swoje doswiadczenia z kobietami szacujesz na "pozne gimnazjum" wiec prosze nie wypowiadaj sie, zwlaszca powtarzajac przeczytane gdzies opinie biednych, srzywdzonych facecikow, ktorzy nie majac nic do zaoferowania kobiecie twierdza, ze sa sami bo nie maja wielkiej kasy.

Gość centurion*
netowe laleczki lubią zaradność = zawartość w portfelu + samochód wygląd = zawartość w spodniach + siłownia lub solarium styl bycia = udawanie przez faceta oczytanego i troskliwego + twardziela

Gość darken rall
"centurion* netowe laleczki lubią zaradność = zawartość w portfelu + samochód wygląd = zawartość w spodniach + siłownia lub solarium styl bycia = udawanie przez faceta oczytanego i troskliwego + twardziela " to akurat wszystkie lubią :)

Gość Aleksandra Kosetere
Zawesze wygląd się liczył i będzie liczył:) a ty jakie dziewczyny zaczepiałeś? te z " pięknym charakterem"?:) w necie bardzo dobrze się z kimś rozmawia bez zdjęć:) samam tak miałam:) mimo, że nie szukałam kogoś i tylko rozmawiałam ot tak sobie, to zapał mijał jak na siłę chcielimnie uszczęsliwiać swoimi zdjęciami. Jesteśmytylko ludźmi , a nasze postrzegania świata i rzeczy, którymi się kierujemy są przewidywalne:)

Darken, przykro mi ale nie mogłam zaprzeczyć. Laski piszą o charakterze bo co mają napisać? że szukają przystojnika z grubą kasą? zostały by uznane za puste i interesowne, pozatym to chyba naturalne że ładna dziewczyna chce ładnego chłopaka :P Ktoś tu mądrze napisał że można pisać bez zdjęć :) ja chciałabym poznać kogoś w realu, net to wg mnie niezbyt dobre miejsce na szukanie chyba że jak ktoś ma duuużo czasu i siły na poszukiwania i sie nie zraża

Gość mnie też przykro ale nie mogę
zaprzeczyć. jak wiem że koleś jest atrakcyjny to chętniej się z takim utrzymuje kontakt nawet przez neta.

Gość darken rall
a co z tym całym gadaniem o charakterze? chce sie wam tak sciemniac? tyle to energii zabiera.

Gość centurion*
jem kupełe

bo w necie to jest tak że jak ktoś Ci sie ze zdjęcia nie podoba to nie chcesz rozpoczynać znajomości tj pisania no i piszesz w konkretnym celu matrymonialnym a w realu jak już ktoś pisał słyszysz czyjś głos,widzisz jak sie zachowuje, co mówi,uśmiecha, śmieje, często z całkiem spontanicznej nic nieobiecującej rozmowy coś sie zaczyna. pozatym czesto zdjęcia są mylące w porównaniu z rzeczywistym wyglądem, mi akurat mówili na spotkaniu że wyglądam inaczej niż ze zdjęś :P:P

sory za błędy, piszą o charakterze i owszem takiego by chciały ale nie piszą już o wyglądzie ( że musi być atrakcyjny dla nich):P

Gość Skoro one się nami
Baw się nimi na tym lewym koncie dalej, rozkochaj je w sobie swoją osobowością (jeżeli taką masz) a gdy dojdzie do konfrontacji może będzie im łatwiej zaakceptować rzeczywisty twój wygląd.

Gość A FACECI LECĄ NA KOBIETY W
DOBRYCH AUTACH jak jezdze niepozornym fiatem - niccc a jak wsiadam do drugiego auta - nowiutkie, fajne za ok. 80 tys - faceci się uśmiechają, przepsuzczają, puszczają oczka.. Panowie... a tak zawsze krzyczycie ze to laski leca na kasę :)

Mi też kiedyś podobał sie chłopak z wyglądu raczej mało atrakcyjny ale za to mega inteligentny, kulturalny, niestety ja mu sie już chyba nie podobałam ale cóż bywa :) z tym że nietylko faceci lecą na kase to prawda :P:P niektórzy szukają laski z furą i mieszkaniem:P

Gość Silenceee22
Do autora topiku-jak możesz wrzucać wszystkich do jednego wora? I czemu aż 4 na raz? Nie lepiej próbować z jedną, jeśli się nie uda to z drugą itd..? A co do wyglądu to wystarczy Ci kąpiel, dobre perfumy i normalne, nie udziwnione ciuchy-mnóstwo kobiet uwielbia takich "kumpli z sąsiedztwa" :)

pewnie tysiąc pięćset dwa dziewięcset w grudniu po południu roku przestępnego

Chyba ty będziesz do końca życia walił konika polnego Ja już za rok będe miał przelotne miłostki a w 2012 roku przyszłą żonę Widać ze już was zazdrość zżera a co dopiero kiedy ten czas nadejdzie ( a to już nie długo ) założę się że w większości będą głosy ze zmyślam ale mnie to będzie walić

Gość wiecie jaka jest naprawde praw
no hej :) widzę ,ze juz sie rozpisaliscie na 3 strony... na moje fejkowe konto doszly kolejne 4 wiadomosci...od innych dziewczyn. Jedna zaproponowala, wyjscie teraz zaraz na spacer nad Wisła... Do tego pelno buziek od małolat...

Gość offerma ciebie nie chca
za twoje chamstwo matole a nie za wyglad