Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłop@czek.

Zjadłem wszystkie wafelki które miały być dla gości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość anna k...
oj Chłop@czek ,Chłop@czek nawet gdybym bardzo chciała musiałabym się urodzić 10-lat później by mieć jakieś realne szansę 🌼

A co do wafelków dziewczyny to nie ma problemu ich znaleźć. Taki duży napis MAROKKO na całe prostokątne pudełeczko ;) Waga 700 gram , cena 9,99 tak jak pisałem ;) Pudełko w ciemniejszych kolorach ale nie wygląda ponuro :D Na opakowaniu widać te wafelki też , kilka całych a kilka ugryzionych :D hehehe

Gość mikosssssssssssssssssssss
a ile ważysz chłopcze?

Anna Oooo .... TYm bardziej mi miło że dojrzała kobieta mnie polubiła ;) Wiek i tak nie ma nic do rzeczy. Teoretycznie jestem za tym aby to mężczyzna był starszy od kobiety w związku bo mężczyzna powinien dbać o przyszłość. Ale z drugiej strony często jest tak że najbardziej pociagające są dojrzalsze kobiety. Nie wiadomo co robić ;)

Gość anna k...
Chłop@czek miły jesteś dziękuję 👄

mikosssssssssssss Ważę tyle ile powinienem aby mieć odpowiednią wydolność na treningach :D Luzik, brzucha nie złapię ;) Wg współczynnika BMI idealnie by było gdybym ważył 2 kg więcej nawet :D

nie chce pisac tutaj, i to wcale nie jest smieszne :D powiedz mi choć, gdzie mieszkasz.. i nie, nie o piwo mi chodzi. a charakter, sposob bycia i patrzenie na swiat ; )

pyszna Jeżeli gdzieś je spotkasz to odrazu poznasz , nie ma mowy żeby było inaczej. Nigdy wcześniej nie spotkałem podobnych do nich !! MAROKKO , duże pudełeczko za dyszkę i wszystko jasne ;)

Nietuzinkowa Musisz tu napisać bo jeżeli Tobie podałbym gg to wszystkim innym też bym musiał :D Nie no żart ;) Ok ... brunet , niebieskie. Tak myślałaś ? A mieszkam w Warszawie. Z charakteru mam o tyle dobrze że potrafię cieszyć się drobnostkami a gdy mam doła to zawsze przypominam sobie że przecież inni mają gorzej ;) Wystarczy że pomyślę o Afryce i odrazu mi lepiej, cieszę się że nie jestem jakimś czarnoskórym dzikuskiem który tylko mięcho lub ryby wcina :( Jako Europejczyk mogę zjeść wafelka i jest super :D

Pyszna Pisałem jakoś na samym początku że w klubie gram w piłkę nożną :D Ale to tak amatorsko bo tak na codzień to pracuję w ogóle gdzie indziej.

chłopie to gratuluję :D prawie kilo wafli z Biedrony a ty jeszcze masz niedowagę :D :D

Jezu, to chyba platoniczna milość, strasznie mi sie spodobales ; ( :( czemu tak musi byc...???? Brunet, to moj ulubiony 'gatunek' ale Ciebie jednak, wyobrazalam sobie jako takiego ciemnijeszego szatyna, kolor oczu sie dla mnie nie liczy, bo chyba nie zwracam na nie uwagi :) budowa ciala, tez malo istotna, ważne by mnie Kochał...i umial wspierac, a zarazem droczyc sie, podsmiewać, tulic... ;( Eh, Chyba nigdy tego nie doswiadczę :(;(

zjadłam wafelka Princesse ,ale to nie to samo co Marokko ,chyba..?:)

mikosssssssssss POnad kilo bo 2 pudełka zjadłem :D Ale skąd zdziwienie niby ? ;) To nie jest tak że ja codziennie się opycham samymi słodkościami ;) Jem ich dużo ale równie dużo się ruszam ;)

neska Batonów nie jedz bo raz że się ich nie opłaca kupować a dwa to np. takie grześki to przecież tylko zwykłe wafle są więc po co przepłacać ;) O właśnie !!! Te wafelki są całkiem podobne w smaku do Grześków :) Ale jednak wafelki lepiej mi smakują bo są takie malutkie i na raz chap do buzi i nie ma :D Taki strzał w dziesiątkę ;)

Gość anna k...
Chłop@czek a wiesz ze nietaktem jest pytać kobietę o wiek a ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Ale ponieważ ciebie tylko lubię to ci odp. jestem kobietą po 30-ce

jezu 2 kilo wafli i zżurałabym sie pzrez tydzień :D :D dobrze że sport uprawiasz bo wyglądałbyś raczej kuliście:D tak mysle

Anna Wiem że kobiet się o to nie pyta ale łakomczuchy mają to do siebie że są ciekawscy , wybacz ;) Po 30-stce, super :) W dojrzałych kobietach podoba mi się to że wiedzą czego chcą :) No i mają gust , fajnie się umieją ubrać, tak subtelnie , delikatnie ale z drugiej strony tak pociągająco :) Buźka Ania :D

Gość bystry jarek z Kielc
pyszna i prózna ale masz konkurentek i co ty na to? Tak siedzisz spokojnie i nic? walcz o Chłop@czka jak ci na nim troszkę zależy :P

Nietuzinkowa Jakiś problem masz pewnie :) Niespełniona miłość i te sprawy :) Podałbym Ci linka do mojego innego tematu jak pisałem jako bLaCk-HoRsE ale nie podam bo wszyscy zaraz polecą na tamten topik :D Głowa do góry ... każdy pokocha i każdy będzie pokochany ;)

Gość anna k...
Dziękuję za miły komplement Chłop@czek też pozdrawiam ciebie ciepło 🖐️