Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłop@czek.

Zjadłem wszystkie wafelki które miały być dla gości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Chłopaczek ,tylko,że w wafelku jest frajda odpakowania ... mała rzecz a Cieszy ...chociaz tez lubie wafelki ,zle z polewa czekoladową ..)))

Bystry Jarek Już nie przesadzaj z tym wszystkim. Wcześniej jakiś inny koleś też to pisał. Gadam sobie z dziewczynami normalnie i tyle ;) A to że Pyszna ma taki słodki nick to tak mi się zachciało spróbować Jej ust :D hehehe. ZAwsze byłem wariatem :) Jak chcesz t owłączaj się do dyskusji , może akurat Ty komuś przypadniesz do gustu :)

Neska Wiesz co Ci powiem ? Z tym odpakowywaniem to nie do końca. Pamiętam jak w tamtym roku kupiłem sobie WW ;) To była zima a ja bez rękawiczek , ręce mi skostniały. Nie mogłem otworzyć batonika bo mi palce nie chodziły :D Ale byłem zły wtedy , nawet nie wiesz jak :D

tak Ja dziś ,ale jednak frajda była ...taki odpakowany ... i ta chrupkość w sobie ...

Gość Juzek z Biedronki
ale sie obżarłem zjadlem dwa opakowania wafelkow marokko i ledwo zyje juz nie mogę patrzec na pozostałe dwa opakowania tych wafelkow tak mnie mdli od przejedzenia :(

Juzek Przesadziłeś chyba :D Ja też narazie mam dość ale przyznaj że na początku wciągałeś aż miło :D Jednak prawie 1,5 kg słodkiego zjeść to sporo ;) Ale zjadłbym teraz ze 2 wafelki jeszcze bo już od ponad godziny nie mam :(

Gość adi_P
Chłop@czek dlaczego głupio normalna proza zycia kazdy uczy sie czegos i spróbuje smakuje jak te wafelki

Mam tak jak pisałem , coś pośrodku 20-26 :D Na tym temacie już o tym pisałem. Uznałem że wiek będzie nieistotny pisząc ten temat więc tak sobie strzeliłem ;)

Gość Juzek z Biedronki
wciagały jak cholera te wafle

Mój kotek Nie mam 26 lat ale ponad 20 :D Dziwny nie jestem co najwyżej nietypowy ale z głową u mnie wszystko ok :D

Gość pyszna i próźna
Pyszna oglada teraz f1 i kubice . Chlopaczek obstawiam ze zjesz wiecej wafelkow niz wszyscy goscie razem wzieci :p .

pyszna i próźna hahahaha :D Postaram się nie bo ta moja ciotka ma małe dzieci więc to głównie dla nich będą ale ... no nie wiem :( :D