Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna lub kobieta

Czy zwiazek z 46 letnim męzczyzną, który nie ma rozwodu ma szanse ?

Polecane posty

Gość jaabonka
zochaaaaa cha,cha,cha :-) a ktomi zabrobni pisac tyle postow ile chce i klnac w nich siarczyscie i przekrecac litery :-) A pzoa tym ,ze pisze o tym i tamtym nie znaczy,ze ide do ozka z jakims zdesperowanym młodziakiem:-) A co,mezatce nie wolno pisac roznych pierdół :-) A to,ze autorka to kurewka to ejst wiadome jak 2x2=4 :-) ] Przeceiz norml;na nastolatka nei kreci z 46 letnim ,podstarzałym facetem tuz przed andropauza :-) Tak samo jak normalny młodziak nie kreci z facetka przed menopauzą :-)

Gość do neinka - cd.cd.
może przy was przy was? no to też mi przykro :D ale nie martwcie się, wiagra i język czynią cuda

Gość jaabonka
_Mikowhy_a na jakich wspolnych falach moze nadawac 17 latka z 46 latkiem:-)

Gość zochaaaaa
oczywiście nikt Ci nie broni, bo jeśli z kulturą nie masz zbyt wiele wspólnego, to oczywiście świetną wymówką jest wolność słowa.. i kochana ten pan nie jest przed andropauza tylko właśnie ją przechodzi, tonący brzytwy się chwyta, a mężczyzna naszej autorki próbuje sie na siłę odmłodzić

Gość do neinka - cd.cd.
_Mikowhy_a na jakich wspolnych falach moze nadawac 17 latka z 46 latkiem to akurat chyba jedno z łatwiejszych pytań na falach z wibratora :D

ten facet ma wieksze mozliwosci seksualne niz wasi 30 latkowie mozliwosci seksualne i parkietowe was chyba zazdrosc zrzera, ze 46 latek moze miec mloda atrakcyjna kobiete tak samo jeden moj kolega zakochany kiedys we mnie nie moze tego przezyc cały czas robi zlosliwe uwagi, a jak spotkalismy sie wtedy ze znajomymi w knajpie to smiał sie ze przyprowadzilam sobie geratyka z parkinsonem smail sie do momentu az on nie wskoczył na parkiet, rach ciach i wszystkie młode laski były jego mój kolega mógł sie tylko objsc smakiem i wytrzepac przed komputerem jak zawsze :P

Gość jaabonka
zochaaaaa ten pan na pewno nie przechodzi jesze andropauzy :-) po prostu opn ma taki kurewski charakteri na pewno to nie jest pierwszy jego wyskok. A co ma kultura do tego,ze klikam i w jaki sposob klikam na forum,w tym temacie :-) To luźny temat i nei bede bawiła sie w konwenanse :-)

on nie musi sie odmladzac, bo jest mlody, duchem i ciałem ! skacze , biega jak inni

Gość do kobiety to ci
jeszcze dziecko kilku lat brakuje. to ze ci urosly cycki nie znaczy ze jestes juz dorosla, nie wiesz nic o zyciu a tym bardziej o milosci. facet sie toba bawi a ty brniesz slepo w ten uklad jak bezbronne i naiwne dziecko wlasnie. to ze jestes atrakcyjna nie znaczy, ze masz wieksze prawa od innych. nie bardzo wiem, co jestes mu w stanie zaoferowac poza tylkiem? ale z checia posłucham, na jakie wy tematy rozmawiacie? co ty wiesz o jego swiecie a on o twoim? przeciez to niedorzeczne...

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta oooo :-) to ty prawdziwy 17 letni kurwiszon jak wiesz jacy sa mezczyźni w roznym wieku :-) :-) zazdrosc zrzera :-) kobioet,ja ciebie nie znam,jego nei znam,nawet wydaje mis ie,ze to podpucha imiałabym zazdroscic :-) a czego :-) tego,ze sie sprzedajesz zamiast idz pod rączke z jakims fajnym młodziencem:-)

Gość zochaaaaa
Wiesz ja właściwie nigdy nie wypowiadam się na tym forum, jednak bardzo mnie razi jak ktoś obraża osobę, w każdym poście po kilka razy i to bez względu na to czy osoba obrażana ma racje czy jej przekonania są w moim odczuciu niemoralne, nienormalne i głupie A i jabłonko są długie jesienne wieczory, może warto byłoby dokształcić się w sprawach w których tak chętnie zabiera się głos. Poczytaj troszkę o andropauzie, autorce tez radzę, może jej się oczy otworzą i zajmie się czymś innym niż marnowanie swojego zycia.

jest wyjątkowy :D

O kurcze, nie doczytałem że autorka wątku ma 17 lat. W takim razie wycofuję się ze swojego poprzedniego posta (myślałem nie wiem czemu, że różnica wynosi jakieś 18-20 lat). Myślę, że ten układ nie ma żadnych szans. W wieku 17 lat prawie nikt nie jest w stanie rozgryźć uczuć partnera starszego o 30 lat :-) Tu chodzi tylko o seks.

Gość do kobiety to ci
z pewnoscia zazdroszcza ci faceta w wieku twojego ojca w dodatku zonatego i z dziecmi. jego umiejetnosci taneczne sa w stanie przykryc inne jego przywary:D

Gość jaabonka
zochaaaaa beu przynudzaj kobiecino :-) ak\urat ten temat jest naparwde luzacki,ze mozna sie ponabijac ,nawet w obie strony :-) Juz Ci pisałam,ze facet na epwno jeszce andropauzy nie przechodzi,tylko ma TAKI CHARAKTER ZDARDZIECKI I OD LAT SKACZE NA BOKI. Rzadko ktory mezczyzna od razu na taka głebokawode sie rzucaja nie majac wczesniejszych doswiadczen ze zdrada małzonki. I nie radz mi abym sie na dokształcenie wzieła,bo ja ci poradze wiecej doswiadczenia zyciowego zasiegnac :-) bo nei znasz jeszcze ludzi i psychiki ludzkiej piszac,ze ten pan przechodzi andropauze.

ojej oczywiscie , wspolczuja, ze nie mam takich pryszczatych wychudzonych frajerów jak one, juz pisałam jak mój facet wskoczył na parkiet, to wszystkie sie sliniły, to jest bardzo przystojny i ostry gość :D nie twierdze, ze kazda by takiego chciała, ale na pewno nie ma czego współczuć tych ich pryszczatych mozna wspolczuc

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta na epwno ci zazdtoszcza :-) ze masz nowe ciuchy,kosmetyki,moze telefon i inne rzeczy ;-) A czy rodzice nie wypytuja sie skad masz tyle nowych rzeczy ktorych Oni Ci nie kupili?:-)

_Mikowhy_ - dlaczego uważasz, że 30 lat roznicy to za duzo ? mnie jesli chodzi o wiek troche rozwala , ze jego corka jest ode mnie 10 lat starsza i jak to by wyglądało 10 lat młodsza macocha ? troche chore

Gość zochaaaaa
no tak ty jablonka to jestes jak stara słonica, wódz plemienia tylko TY masz doświadczenie i TY tylko znasz ludzi a ty dziewczyna wez daj sobie spokoj bo się z ciebie wszyscy będą śmiać tylko za pare lat to tobie nie będzie do śmiechu

Gość ,.,.,
Nudne to prowo 🖐️ W wieku 17 lat nie pokazałabym się na ulicy z 46 latkiem, a co dopiero chwalić się, że to mój facet :O Ochyda 🖐️

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta ze co :-) ze 46 latek ma 27 letnia ciorke ;-) hihi,dobry jebaka z niego był i do tego nieuwazny :-) ze zrobił bobo w wwieku 19 lat :-)

Gość jaabonka
zochaaaaa a jak jestem stara słonica :-) obrosnieta do tego tłuszczem :-) Przynajmneij nie przynudzam jak Typiszac o tym,ze facet andropauze ma :-)

zochaaaaa, dlaczego niby mają się ze mnie smiac kiedys zwiazki z duza roznica wieku były normalne, moj ojciec jest od matki starszy o 21 lat, kochaja sie, sa szcesliwi nikt sie z nich nie smiał

jakby moja stara była taka z dupy wysrana jak jabonka to chyba bym z domu ze wstydu nie wyszedł i gdyby sadziła takimi tekstami