Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusica90

Staraczki listopad 2010

Polecane posty

Gość evryka
Testowalam w sobote, negatyw :( ale dalej nie mam okresu, piersi mnie bola, pewnie przyjdzie z opoznieniem...ale powtorze test jutro rano.

Sylla Mam nadzieję, że @ nie widać, ani nie słychać. Jak nie dostaniesz to jutro rób teścior! A ja jak się dziwiłam, że drugi raz objawów żadnych nie mam, tak się przeliczyłam. Męczę się jak cholera, muli mnie na wymioty a zwymiotować nie mogę i tak cały dzień. Jeść nie mogę, ani myśleć o jedzeniu, bo od razu mam gulę w gardle. Czuję się ogólnie jak bym zdychała. No i zaczął mi się 7.tydzień. W przyszłym idę usg zrobić i pooglądać, to co mnie tak męczy dniami i nocami ;)

Gość Aichaoao
Jestem dziewczyny :) niestety ciocia z ameryki zdecydowała jednak przyjechać do mnie, no cóż....życie jest brutalne :( Jedyny plus w tym wszystkim jest taki, że moja prolaktyna spadła dzieki norprolacowi do idealnego wyniku i fsh również, teraz odliczam dni do owulacji i biore sie do działania, jednocześnie stosuje jeszcze olej z wiesiołka w kapsułkach i pije siemie lniane :)

Gość Aichaoao
Ukryteznaczenie Jestem z Toba kochana, musisz teraz dmuchac i chuchac na siebie, zeby wszystko przebiegało prawidłowo a wierze ze tak własnie bedzie :) Pogoda dzisiaj beznadziejna troszku za oknem i przytłaczajaca, odliczam czas do wyjscia z pracy i jade na zakupy po prezent dla mamy, jutro sa jej urodziny musze cos wykombinowac zeby sie jej spodobało :)

ukryte znaczenie zobaczysz szkraba który cie meczy :) dbaj o siebie i o maleństwo ja narazie zadnych objawow@ czasem mam mdłosci i zawroty glowy...

I jak dziewczyny u Was sytuacja wygląda? Mam nadzieję, że nie będziecie musiały się zapisywać do staraczek grudniowych. Czekam wreszcie na jakieś optymistyczne info!!!

i buba... dalej nic i juz mnie to meczy... ide do lekarze po nowym roku, chyba ze cos sie zmieni a u ciebie

Sylla no załamujesz mnie... tak bardzo liczyłam, że do mnie dołączysz! Może rzeczywiście wizyta u gina, to dobry pomysł. Pewnie problem jest błachy, a im szybciej go rozwiążesz tym szybciej będziesz miała dzidzię. A tak przy okazji, napisz mi swojego maila, tak żebym Cię nie zgubiła. No i głowa do góry, trzeba być dobrej myśli! Trzymaj się ciepło, jestem z Tobą!!

heh spoko :) mozna i tak... to oddzywaj sie mala do mnie :) ja moze jeszcze w grudniu pojde bo chce wiedziec co i jak