Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

czy to źle, że chcę sprzedaż używane ciuszki?

Polecane posty

Dziewczyny, jestem ciekawa waszych opinii, czy to coś złego, że chcę sprzedać używane ciuszki po córci. Pisząc na forum spotykam się z nieprzyjemnymi komentarzami. Przecież ich nie ukradłam, nie mam komu oddać a też chciałabym odzyskać część pieniędzy by małęj kupić coś nowego. Co o tym sądzicie?

Gość jak dla mnie to za duzo masz
na ebayu sprobuj a jakie komentarze ludzie pisali?? dlaczego masz oddawac za darmo cos za co zaplacilas sporo kasy??

Gość feewrwerwr
nie rozumiem. normalne ze ubranka sprzedajesz jak mała wyrosła. mnostwo ludzi tak robi np. na allegro.

Gość ktoo
Nie masz komu oddać a masz komu sprzedać?????

Gość mmmmmmmmmmmmmmmm...
Jakie nie przyjemne komentarze przecież to logiczne że można sprzedać, sama tak robię na allegro jak sa nie zniszczone w dobrym stanie to co to kogo.

sprzedać mam sporo ludzi pisze. Większość komentarzy jest w stytlu: Jak można sprzedawać używane szmaty, lepiej oddaj potrzebującym itp. Jakbym była bogata to oddałabym biednym, ale nie jestem. Ubranka kupiłam za duże pieniądze. Po prostu nie rozumiem takich ludzi co piszą takie komentarze

Gość Nie przejmuj sie !!
Ja nie mam kasy, chce sprzedac bizuterie. Sa to rzeczy ktore sprzedawalam w galerii za gruba kase, teraz czasem sie sprzedaja czasem nie, do tego mojej mamy ciuchy, porzadne, nie zniszczone. Moglabym zalozyc topic "co zrobic jak nie mam na chleb", ale nie zakladam, wiec sa komentarze: - takie szmaty wstydzilabym sie sprzedawac (czyt. nie zniszczona skorzana kurtka) czy - ale gowniany badziew za zlotowke (czytaj nowe srebrne kolczyki ze swarovskim)

Gość Skoro jestes biedna
to skad mialas te DUZE pieniadze na ubranka? Ja tez jestem biedna, ale wole oddac ubranka po dzieciach, bo wiem jak to jest byc w potrzebie i wole komus pomoc niz sprzedac.

Gość h-alszka
Zapytałaś, więc odpowiem - tak -to źle.

nie jestem biedna, ani bogata. Kiedyś pracowałam i miałam kasę na super ubranka dla dziecka, teraz niestety jest tylko jedna pensja, a wiele potrzeb. Jestem pewna,że wiele mam na urlopach wychowawczych wie o czym mówię.

Gość Skoro jestes biedna
Jejku to rob co chcesz z tymi ubrankami. Po co ty w ogole sie pytasz o zdanie?

a poza tym, jak ktoś ze znajomych potrzebowałby ciuszków a nie było go na nie stać to pewnie, że bym oddała. Jaką mam pewność, że ktoś kto pisze w necie że przyjmie ciuszki jest naprawdę potrzebujący, a nie że chce ubranka wyłudzić za darmo. Wydaje mi się, że jak kogoś stać na neta to i stać go na ubranka.

Gość h-alszka
Po co pytasz jak oczekujesz tylko jednej odpowiedzi. Przeciez nikt nie krytykuje tego ze chcesz sprzedać ciuchy, rób jak uważasz ale inni mogą mieć inne zdanie niz ty.