Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę żyć !!!

BOJĘ SIĘ JUTRA !

Polecane posty

Gość Chcę żyć !!!
ja blond polecam,ale tylko robiona u dobrego fryzjera.nigdy na własna rękę,bo mozna całkiem włosy stracić.wyobraźcie sobie,że ja na kręconych włosach,nakładałam platynę suszyłam,prostowałam 230 stopni i całkiem zajechałam loczki.Fryzjer nałozył mi kreatynę,farbną na rudy i czekałam aż mi odrosną.Dziś odżyły,kręcą się jak wariaty i planuje zaś rozjaśnić.Ale codziennie wcinam witaminy

Gość .brand
1768*: zrób sobie pół na pół: z jednej strony twarz i oko pomalowane na takie delikatne pastelowe odcienie [dla B.], a druga w mocnych gryzących się kolorach [co by zadowolić D.];) Ola jestem:D

Gość bgtyuoputrwebgyhjkolptrf
masz racje, jak blond to tylko w salonie na loerealu najlepiej. ja sobie tez zajechalam wlosy farbujac w domu.

Gość Chcę żyć !!!
Laseczki jutro wszystkie robimy się na bóstwo,szykujemy ucztę,jemy,pijemy i czekamy na wybuch.jak coś to się tam na górze widzimy :D

Gość bozeeee....zal
w jakiej cenie? ja dzis kupilam za 9,99 :) a wy kobitki co mi nie odpowiadacie :) brand i chce zyc spytalam jak maxie na imie :)

Gość .brand
to pogadam z moją fryzjerką o tym blondzie [i tak mnie farbuje na rudy więc dla niej to pewnie będzie bez różnicy, ale wiecie, muszę z nią omówić fryzurę i ewentualnie to czy będzie mi pasować odcień], w piątek idę do niej na ploty:D

Gość Chcę żyć !!!
ten tusz kupiłam w promocji za 11 zł,ale możesz wpisać nazwę i powinno się mniej więcej wyświetlić sugerowana cena

Gość Chcę żyć !!!
aaaa juz piszę :) Ania jestem :*

Gość .brand
napisałam wyżej żem jam jest Ola;)

Gość bozeeee....zal
Ania ? o jak milo :) ja rowniez ;) imienniczko :)

Gość bozeeee....zal
No to witaj Olu :) ;) :D

Gość Chcę żyć !!!
o matko już odliczają :D jakoś mnie to śmieszyć zaczęło :D:D:D

Gość .brand
miło was poznać:D ooo, widziałyście? jak przeżyjemy jutrzejszy dzień jak i 212 to czeka nas jeszcze katastrofa przewidziana przez grupę badawczą NASA:D same katastrofy ja pier.papier:D

Gość sprawdzilo sie ??
mi blondynce wlosy nieco szybciej po skrzypie rosna...i jak sie czesze wieczorem dlugo to tez mam wrazenie pomaga. Choc moj fryzjer idiota twierdzi, ze nie ma czegos takiego co przyspieszy porost wlosow :(

Gość bozeeee....zal
az z ciekowoscia czekam na jutrzejszy dzien :) zaraz zmykam na barwy i m jak milosc :P

Gość .brand
a w ogóle zauważyłyście, że to ma być równo o północy? kuuurdeee, teraz nie wiem czy kłaść się spać czy czekać na tą 24...

Gość bozeeee....zal
ale nie bedzie wojny, zobaczycie :) nie moze byc ! :0 ja chce za maz wyjsc i dzieci miec i facet mi sie ma oswiadczac w kwietniu , nie nie nie :) ja musze tego dozyc

Gość .brand
bozeeee, zazdroszczę możliwością obejrzenia obu seriali, nie jestem wielką fanką tych produkcji, ale życie studenckie nie pozwala mi posiadać telewizora, a telewizja on-line mnie nie lubi:(

Gość sprawdzilo sie ??
e.. nie sadze ze rowno o polnocy :() Komu by sie chcialo po nocy latac

Gość .brand
oczywiście że nie będzie, ja muszę wyznać facetowi, którego kocham ze go kocham i pozałatwiać parę spraw z przeszłości, nie ma opcji żeby był koniec świata albo jakaś inna wojna tudzież katastrofa dopóki tego nie załatwię, no!

Gość wiesz...bardzo czhce żyć..
tylko, że ja mam...tętniaka!!!!!!! pomożesz???????? Zobacz jakie śmieszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość bozeeee....zal
to dawaj do mnie , obejrzymy razem :) heh , dobra ja uciekam , bo sie barwy zaczynaja :) jutro tu wejde i sprawdze jak tam sytuacja :) pa dziewuszki :*

Gość IzabellaŁ
Oj przestancie ;p nie ma nic jutro ;p a nawet jesli to co ma byc to bedzie nie mamy wplywu na przyszlosc ...

Gość .brand
Niemcom się chciało rozpocząć atak o 4 nad ranem. Powinni wtedy wracać z imprezy a nie bombowcem nad Polską latać

Gość sprawdzilo sie ??
ja tam tylko M jak milosc szpilki na giewoncie i licencja na wychowanie.. ale ja mam schize serialowa z racji zawodu :/