Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

26Aneczka26

Ślub styczeń - marzec 2011

Polecane posty

ja 12.02.2.11 Ja to jeszcze w proszku:) Mam termin, sale, fotografa, kamerzystę,suknie i zaproszenie. Zespół tez upatrzyłam ale nie mam kiedy umowy podpisać. Została mi jeszcze poradnia rodzinna bo kurs mamy no i alkohol i ubranie narzeczonego z takich grubszych spraw z którymi chcę zdażyć w tym roku przed podwyzką vatu. A jak u Ciebie idzie?

No my mamy salę, kamerzystę, fotogrfa, orkiestre ja mam już sukienkę. Zapowiedzi w Kościele w trakcie. Został nam alkohol (też myślimy o zakupie w tym roku) napoje. Już zaczynam odczuwać lekki stresik. A jak to u Ciebie ?

Ja dzisiaj idę zanieść ten świstek o zapowiedzi do księdza bo ślub bedzie w parafi mojego N. No i jeszcze do końa XI musimy zaliczyć pierwszą spowiedź przedślubną. U nas napoje są w cenie. A duże wesele robisz? Stresu jeszcze nie ma ale czasu mi brakuje. Chcemy juz zacząć prosić rodzinę a część jest w ościennych województwach , więc sporo jeżdzenia sie zapowiada.

Nam pierwszą spowiedz ksiądz kazał zrobić w adwencie ta druga dzień przed ślubem. Wesela ma być na 90 osób ale jak to wyjdzie zobaczymy, zaproszenia będziemy rozwozić w styczniu. Ciekawe jaka pogoda nam się szykuje... ;) na 30 w plusie nie ma co liczyć.

Oby tylko chlapy nie było:) Mi się marzy duzo śniegu:) A jakie będziesz miała byty? Szpiliki czy do kościoła pełne a później zmienisz? Bo ja właśnie nie wiem ja to zrobic.

buciki z pełnym tyłem i prządem - nie wiem jak się takie nazywają. A co do pogody to ja już sobie taką dużą parasolkę zamówiłam . Wiesz czego się jeszcze obawiam że będzie bardzo ciemno jak z kościoła wyjdziemy. No ale zobaczymy.

a jaką masz sukienkę, ja jeszcze muszę kupić jakieś futerko. Nie mam pomysłu na fryzure i wiązankę

Ja mam coś w takim stylu tylko gorset całkowicie kryty http://www.google.com/imgres?imgurl=http://images04.olx.pl/ui/1/71/30/4857130_1.jpg&imgrefurl=http://krakow.olx.pl/sprzedam-suknie-slubna-iid-4857130&usg=__2ZR82xUJZZyN-YX2eHyOwT2hzhw=&h=625&w=446&sz=28&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=sLRwfFjns_cq2M:&tbnh=114&tbnw=81&prev=/images%3Fq%3Dsuknia%2B%25C5%259Blubna%2Bempire%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dsafari%26rls%3Den%26biw%3D1024%26bih%3D597%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=786&vpy=143&dur=439&hovh=114&hovw=81&tx=113&ty=154&ei=U5zaTOSCO8GCOpTHkKwJ&oei=U5zaTOSCO8GCOpTHkKwJ&esq=1&page=1&ndsp=28&ved=1t:429,r:8,s:0 I na to chce futerkowe krótkie bolerko. Ale na wiązankę nie mam pomysłu

Nie mam pojęcia. Na razie zapuszczam:) bo miałam takiego dłuższego boba. A Ty Masz pomysł na fryzurę? O takich sprawach to ja nawet jeszcze nie myslalam:)

ja mam blond włosy tak do łopatek. Ponieważ sukienka na dole jest bardzo rozłożysta więc myślałam o jakimś koku na lokowanych włosach. Nie wiem trochę czasu jeszcze mam.

no witam dziewczyny i jak tam samopoczucie przyszłych pań młodych. My wczoraj mieliśmy dzień zapoznawczy naszych rodziców ;) I było bardzo przyjemnie... no ale nie o tym chciałam pisać tylko o tym że od nowego roku ma zdrozeć alkohol. Mam pytanko do was jaką wódkę kupujecie i winko, moze też wiecie gdzie najbardziej się opłaca zakupć.