Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszek - kasperek.

MAM PROBLEM !!! Wykorzystuję wszystkie dziewczyny ...........

Polecane posty

Gość duszek - kasperek.

Mam dziwny problem bo jestem dobrym chłopakiem. Co niedziele do kościoła, mam dobre oceny , pomagam rodzicom , odwiedzam z przyjemnością dziadków , nigdy nie byłem zbuntowanym synkiem który sprawiał kłopoty itd ... Jednak aniołem nie jestem a świadczy o tym to że poprostu wykorzystuję dziewczyny. Dziewczyny z liceum ale także ze studiów. Chodzi o to że mam duże powodzenie. Nie odbierzcie tego źle ale prawie każda mnie chce. Często jest tak że pogadam z dziewczyną z pół godzinki , później chcę zwyczajnie powiedzieć papa a dziewczyny robią maślane oczy do mnie albo nawet jako pierwsze dają mi nr tel mówiąc : jeśli chcesz to zadzwoń :D No i jak ja mam je traktować poważn ie ? :( Kurcze , dziewczyny dlaczego jesteście takie łatwe ??? Dlaczego tak łatwo was zdobyć i otumanić ??? Spotykam się z dziewczynami i nawet sam nie muszę się starać żeby już po kilku spotkaniach mieć z nimi seks. No to korzystam z tego bo jak to każdy facet - seks lubię. Później kasuje nr i nara. Mam wrażenie że tym dziewczynom też tylko o to chodzi ale z drugiej strony tak sobie myślę że źle. Nie wiem w końcu sam. No niby gdyby dziewczyny były takie wrażliwe i liczył by się dla nich bardziej charakter niż wygląd to chyba i same by się tak nie malowały i ubierały seksownie. A teraz zimno jak cholera i niektóre dziewczyny w mini chodzą :D No to jak to rozumieć ? Chodzi im tylko o dziki seks czy one mają jakieś uczucia także ? Prosze o poważne odpowiedzi. Jeżeli ktoś ma mnie za takiego który nie rozumie dziewczyn to proszę mnie ukierunkować abym zrozumiał bo wyzwiska to deska ratunku dla głupków raczej :D POzdrawiam i liczę na dobre komentarze :) Z góy dzięki

Gość robert muraine dance
Dziewczyny nie mają uczuć bo gdyby miały to by nie było tyle kurew. Nie patrz na to że lubią wyznawać miłość bo wyznają ją dopiero wtedy gdy spotkają faceta z którym będą miały lepiej a więc albo bagatego albo ciacho którego będą im zazdrościły inne koleżanki. Dziewczyna zawsze leci na kasę a w tym celu zamiast iść godziwie pracować to sprzedaje swoją dupę bo tak najwygodniej

Gość robert muraine dance
sosssssssss No powiedz że kolo nie ma racji ??? Mnie najbardziej dziwi to że każda później z japą wyskakuje do swojego faceta że ten ją zdradza albo jej nie szanuje. Jest takie stare powiedzenie : na kochankę kórwa , na żone dziewica. Jak najbardziej się z tym zgadzam

Gość szanuje to się tylko matkę
Szanuje to się tylko swoją matkę bo to ona nas wychowuje , wkłada cały trud abyśmy wyrośli na dobrych ludzi. Dziewczyna nic dla nas gfacetów nie robi i nic z niej pozytecznego nie mamy więc nie widzę sensu aby powierzać jej całe swoje żyucie

Gość wujo dobra radaa
ROOCHAJ I RZOOCAJ

Gość duszek - kasperek.
A jakaś dziewczyna się wypowie ??? Mi chodzi o to żeby być w porządku wobec każdego człowieka , nie chcę kiedyś umierając mysleć o tym że ktoś przeze mnie kiedyś cierpiał. Ale gdy obserwuję dziewczyny to szybko wyzbywam się mysli o tym że byłem wobec nich nie fair.

Gość sałusienka
z niektórymi dziewczynami faktycznie jest tak ze nie maja uczuc..ale jednak niektore idac z toba do lozka maja nadzieje ze wyniknie z tego cos powazniejszego..a ty sobie z tego kozystasz..nie krytykuje cie bo to dziewczyny glupio robia..a ty jestes facetem i poprostu kozystasz z okazji..moim zdaniem powinienes obrac sobie cel..mianowicie dziewczyne ktora ci sie podoba ale ty jej nie specjalnie..zobaczysz w tedy jak fajnie jest zdobywac i nie bedziesz mial takich wyrzutów

Gość deserek do kafe
miałem kumpla przeciętniaka i leciały na niego panny a wręcz się koleki ustawiały...Chodziło o feromony chyba, bo pare lat później te same laski wręcz wymiotowały na jego widok

Gość jem swoją kupę
one chyba po prostu są naiwne. myślą że z waszej znajomości może wyjść związek na dłużej. Noszą krótkie spódniczki bo uważają że dzięki temu na dłużej cię zatrzymają. może po prostu są naiwne niezbyt rozgarnięte/ mądre i chciałby trzymać faceta na seks. A ty po prostu nudzisz się po pierwszym razie;P W ogóle mogę zapytać ile masz lat i poprosić o małą przysługę, żebyś jako chłopak ocenił innego chłopaka na moim topiku?

Gość duszek - kasperek.
sałusienka Wizualnie podoba mi się dużo dziewczyn bo polki są naprawdę ładne ;) Może jest w tym przesada że najpieknijesze naświecie bo niby która modelka coś osiągnęła ? Poza tym uroda to naturalny wygląd a nie sztuczne kosmetyki. Ale nie ważne. Dziewczyny mi się podobają , praktycznie co trzecia :D Ale wystarczy że pogadam 20 minut i gdy widzę że są takie puste i nijakie to odrazu trace ochotę na dalsze poznanie :( Wtedy chcę odejść a one dają mi nr tel albo pytają kiedy się jeszcze spotkamy :D Nosz kurde no :D

Gość sałusienka
a moze poprostu chodzi plotka ze z toba jest dobrze i wiesz laski tez ludzie chcą skozystac..bo dla niektórych to sie liczy

Gość duszek - kasperek.
jem swoją kupę Dawaj ten topik :D Mam 19 lat

Gość duszek - kasperek.
sałusienka Pewnie chodzą takie plotki bo kobiety lubią rozmawiać o swoich facetach w swoim damskim towarzystwie :D Mam 3 siostry i wiem co nie co o dziewczynach :D Domyslam się że sporo dziewczyn ma ochotę na seks ze mną ale jestem przekonany że po seksie chciałyby coś więcej ! Nie wierzę że tylko seksu i narka :D Pewnie część tak ale większość nie tylko seksu chce.

Gość sałusienka
to nie dawaj tego numeru..poprostu powiedz ze nie..albo powiedz ze ja znajdziesz:) po co ci pusta laska nawet w łóżku...umawiaj sie z inteligetnymi dziewczynami ..

Gość tfffffffffffff
nie krytykuje cie bo to dziewczyny glupio robia..a ty jestes facetem i poprostu kozystasz z okazji buahahhahaha padłam :D masz 14 lat ?

Gość jem swoją kupę
trochę mnie tak zaskoczyło że masz dopiero 19 lat, a już tyle lasek zaliczyłeś jak mówisz. rośniesz na jakiegoś Casanovę chyba:D

Gość duszek - kasperek.
sałusienka Niektórym daję ten nr bo jestem albo ciekawy jak daleko się posuną ( niektórych desperacja mnie powala ) albo podnieca mnie dana dziewczyna i mam ochotę na seks z nią. Tylko że uwierz mi że ja czuję że wcale nie krzywdzę takich dziewczyn bo mam wrażenie że im też o to chodzi. Później niby każda chce dalej wszystko kontynuować , liczy na miłość ale no kurde, nie chcę takiej pustej łatwej dziewczyny :( Po co mi taka która nie myśli w przyszłość.

Gość tfffffffffffff
a Ty jaki jestes pełny i trudny ?

Gość duszek - kasperek.
jem swoją kupę To nie do końca tak. Ja jestem dobrym chłoapkiem , skromnym , zwykłym. Tyle że poprostu podobam się dziewczynom i z wyglądu i z charakteru bo szanuję ludzi. Wiesz jacy są moi rówieśnicy co nie :D Nie palę , nie piję , lubie zwierzęta , małe dzieci itd .. Taki dobry materiał na przyjaciela ze mnie można powiedzieć:)

Gość Anulkaaaaaa
A ja się tak ubieram gdyż dbam o siebie i lubię się podobać mojemu partnerowi. Gdyż ubieram się tak tylko wtedy się z nim widuje - w inne dni nie czuje takiej potrzeby aby inni mężczyźni ślinili się na mój widok (wiem o tym gdyż nie raz to widzę jak mnie oblepiają wzrokiem kiedy jestem z moim partnerem). Ale to zależy od gustu - gdyż każdemu podoba się co innego. A co do innych lasek - niektóre tak lubię, uwielbiają być podrywane i szybki sex. Każdy jest inny.

Gość tfffffffffffff
ale suma sumarum jestem meska dziwka chciales powiedziec :D

Gość Zgłoś się
do dyrektore on ma podobne problemy :P:D

Gość jem swoją kupę
w sumie, może są laski które lubią szybki jednorazowy sex? ja tam nie wiem jak to jest bo jeszcze swojego pierwszego razu nie uprawiałam xD

Gość duszek - kasperek.
tffffffffff Nie jestem trudny do zdobycia bo jeżeli spotkam dziewczynę w moim typie to szybko powstanie miłość i nie będzie jakichś zawirowań i podchodów. Tylko że ja to przynajmniej jakoś oceniam dziewczyny pod różnymi względami. Najpierw dobrze poznam dziewczynę i ewentualnie dopiero później zabiegam o coś więcej. A dziewczyny to zachwoują się tak jakby łapały szybko aby nie być samotnymi albo tak jakby bały się że taki chłoapk szybkjo znajdzie inną i ucieknie im okazja sprzed nosa :D Z resztą .. mam 19 lat i nie byłem nigdy w związku a to doskonale świadczy o tym że wiem czego szukam. Znajdę swój typ to będę miał swoją połówkę , nie znajdę to będę nadal sam i tyle.

Gość tfffffffffffff
to po co się bzykasz ? :/ to wyrabia zdanie, że Ty jesteś łatwy i może dlatego lecą, bo wiedzą, że je bez oporu zaspokoisz

Gość jem swoją kupę
a jaki jest twój typ? BTW. TO odwiedzisz mój topik?

Gość sałusienka
to nie wiem widze ze chcialbys dziewczyne inteligetna, myslaca o przyszlosci pewnie poządna ,wierna ale wybierasz ich przeciwienstwa..bo to fajne dupy i nasz ochote je zaliczyc poprostu..nie dajesz sobie sznsy poznac zadnej blizej bo po numerku ona idzie w odstwke..moze sprobuj nie zaliczyc jakiejs..a skoro nie panujesz nad soba to rob dalej tak jak robisz w koncu i tak trafisz na jakas dziewczyne ktora sam bedziesz chcial szanowac i ona bedzie szanowala siebie

Gość duszek - kasperek.
Anulkaaaa No widzisz. Ty uważasz że ubierając się sexi podobasz się swojemu partnerowi. No tak ale twój facet widząc cię w mini albo głębokim dekolcie nie powie ci że docenia twoją dobroć , to że jestem sympatyczna lub to że masz dbre serduszko. On powie Ci : Super wyglądasz kocico mrrrraaauuu. No dawaj buziaka cukiereczku. Wtedy łapie cię za dupę i ... wiadoamo co dalej :D No i gdzie te uczucia ????