Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój typ nie jest metro!

Czy faceci którzy mi się podobają są metroseksualni?

Polecane posty

ale ten z mojego linku nieźle wygląda jako żólty blondyn- przyznaj:P w ogóle przystojny jest, czy jak to ja mawiam "ładny" :D

Gość erikaa
to ja powiem, że wygląda całkiem sympatycznie:-D

"to ja powiem, że wygląda całkiem sympatycznie" no tak, zawsze to jakieś zdanie:P szkoda że nie uważasz ze jest łądny :P:P

No widze, ze wy obeznane w temacie japonskich dram:P Ja dopiero zaczynam, ale juz obejrzalam One Pound Gospel z Kamenashim, duzo smiechu bylo:D a teraz zaczelam Gokusen, japonska wersje, nawet nawet przyznam:)

wiecie co, Lee Ming Hoo naprawdę coraz bardziej mnie urzeka, na początku był taki zły, a teraz się robi coraz bardziej triskliwy:) Jakie to słodkie kiedy tacy twardzi faceci okazująsię mieć w sobie tyle ciepła!

ale mimo wszystko nie mogę się oprzeć Yoon Ji Hoo, jest taki delikatny, czuły, śliczny, subtelny! achh i ochh, a scena jak się pocałowali na plaży z główną bohaterkją, a jak ją ratował kiedy się topiła! I cały był taki mokkry i sexy :D taki gorący towar, ojej ale Lee Min Hoo też niezły, taki zuy, a potem przemienia się w troskliwego i naprawdę kochającego faceta to jest po prostu superurocze! Kiedy faceci pod wpływem miłości tak się zminiają ojjj i ajjjjj A tak w ogóle to z początku nie podoobałą mi się główna bohaterka, uważałam nawet że jest brzydka i ma fryzurę trochę jak garnek na głowie, ale z czasemz aczęłam dostrzegać jej urok i piękny uśmiech! i uważam nawet że jest ładna, a jak ją urobili w domu Lee minga w odc 3 to była śliczna za to ta przyjaciółka F4,. modelka jest mnaprawdę iście piękna

a siostra Gu Jun PIo jest ZAJEBISTTTTTTA Naprawdę, "super laska", "klawa babka" itp. itd.:P

a ten biały samochód taki fajny i wypasiony i jak jedzie to super dźwięk wydaje, chcem takiiii! :D

scena pościgu samochodowego jest wywalista w kosmos :D

Jeden dzień mnie nie było i nie nadążam z odpisaniem ;) Ja mam 26 lat, na emo absolutnie za stara, choć wyglądam młodziej. Zresztą u mnie w domu to by nie przeszło. Jak już podajemy miasta - Poznanianka się kłania. Ten Shun Oguri nie podoba mi się (ze względu na nos; tylko mnie nie zabijcie ;) ) A z Azjatów dla mnie jak na razie najprzystojniejszy ten Takeshi Kaneshiro. Yaoi... Czytam online, podam linka: http://www.mangafox.com/search.php?name_method=cw&name=&direction=&author_method=cw&author=&artist_method=cw&artist=&genres%5BAction%5D=0&genres%5BAdult%5D=0&genres%5BAdventure%5D=0&genres%5BComedy%5D=0&genres%5BDoujinshi%5D=0&genres%5BDrama%5D=0&genres%5BEcchi%5D=0&genres%5BFantasy%5D=0&genres%5BGender+Bender%5D=0&genres%5BHarem%5D=0&genres%5BHistorical%5D=0&genres%5BHorror%5D=0&genres%5BJosei%5D=0&genres%5BMartial+Arts%5D=0&genres%5BMature%5D=0&genres%5BMecha%5D=0&genres%5BMystery%5D=0&genres%5BOne+Shot%5D=0&genres%5BPsychological%5D=0&genres%5BRomance%5D=0&genres%5BSchool+Life%5D=0&genres%5BSci-fi%5D=0&genres%5BSeinen%5D=0&genres%5BShoujo%5D=0&genres%5BShoujo+Ai%5D=0&genres%5BShounen%5D=0&genres%5BShounen+Ai%5D=0&genres%5BSlice+of+Life%5D=0&genres%5BSmut%5D=0&genres%5BSports%5D=0&genres%5BSupernatural%5D=0&genres%5BTragedy%5D=0&genres%5BYaoi%5D=1&genres%5BYuri%5D=0&released_method=eq&released=&rating_method=eq&rating=&is_completed=1&advopts=1 Link mega długi, ale po kliknięciu macie ładnie zaznaczony typ "yaoi" z dostępnych mang, dodatkowo "completed", bo denerwują mnie mangi które są nadal pisane. Podoba mi się manga yaoi o tytule "Yononaka wa bokura ni amai". Najbardziej. Niestety wciąż jest wydawana. Nie wiem jak do niej podejdziecie. Bo opowiada ona o zakazanej miłości brata do brata. Mnie szczerze mówiąc kręci coś takiego. Dziwna jestem.

Gość Anka Cynamon bo ty bys
najchetniej sie bzykala z bratem:D

"Nie wiem jak do niej podejdziecie. Bo opowiada ona o zakazanej miłości brata do brata. Mnie szczerze mówiąc kręci coś takiego. Dziwna jestem" mnie też takie kręcą;)

A na koniec powiem, że mogłabym mieć faceta metroseksualnego, podobają mi się tacy. I ostatnio odkryłam, że hermafrodyczni też. Niech będzie, że jestem dziwna. U tych zwykłych facetów nie podobają mi się za cholerę: - owłosione klaty - przesadnie owłosione nogi i np. ręce - krótkie włosy, jak u rekruta z wojska (zaczęłam to powtarzać jak mantrę, no ale tak mam i raczej mi to zostanie do końca życia). podpisujęsię pod tymi podpunktami ps. co to zn. hermafrodyczni?to ma coś wspólnegoz boginią afrodytą?

Hermafrodyczny facet to taki o delikatnej urodzie, który rysy ma trochę męskie, a trochę kobiece. I tylko to miałam na myśli. Bo ogólnie hermafrodytyzm (obojnactwo) to schorzenie. Kto ciekawy niech wygoogluje. Przykład hermafrodycznego faceta: Andrej Pejic, model. Podobała mi się drama "Absolute Boyfriend (Zettai Kareshi)" i fajny był w niej Hayami Mokomichi. Taki słodziak... A do tego dowcipnisia sugerującego że najchętniej bzykałabym się z bratem... Nie mam brata. I co teraz?

Aaa, oglądam dramy np. na mysoju.com. Ogólnie nie bawię się w ściąganie filmów/seriali. Myślę, że prędkość netu 1Mb/s nie nadaje się do tego. Oczywiście wolałabym dramy z polskimi napisami, ale jakoś sobie radzę z tłumaczeniem. Anime wybieram z 2 stron: urusai.pl i kreskowki.fani.pl (gdy tytuł się powtarza wybieram wersję z lepszym tłumaczeniem albo tą, która nie jest na megavideo - wiadomo, limity). Jeśli tłumaczenie jest tragiczne oglądam z ang. napisami. W ogóle od jakiegoś czasu mam fioła na punkcie wampirów, więc obejrzałam "Dance in the vampire bund" niedawno. Znam oczywiście "Vampire Knight" i "Vampire Knight Guilty" - to oglądałam z ang. napisami, bo nie miałam cierpliwości żeby czekać na tłumaczenie. Btw - jestem fanką "True Blood" i "Vampire Diaries" ^_^ Oglądałam/oglądam na iitv.info. Z anime świetne były: "Umineko no naku koro ni" i seria "Higurashi no naku koro ni". Co do "Umineko..." to mam nadzieję, że będzie kontynuacja. Takie klimaty (horror+fantasy) przeplatam romansami. Fajne było "Kimi ni todoke" - główna bohaterka Sawako przypominała słynną Sadako z "Ringu" :D Teraz prócz tej dramy "Devil beside you" próbuję oglądać "Bakumatsu kikansetsu irohanihoheto", ale mam problemy z netem, więc ciężko jest. Na koniec - kiedyś oglądałam film na podstawie mangi pt. "Devilman (Debiruman)" z 2004r. Masakryczny był, ale polecam. Fajny był też film "Blood: The Last Vampire" z 2009r. i zabawny "Vampire Girl vs. Frankenstein Girl", też z 2009r. A dla ludzi o mocnych nerwach polecam "Strange Circus" z 2005r.

Andrej Pejic- onn to jest strasznie hermafrodyczny chyba też lubię hermafrodycznych facetów ale aż takich to ja nie wiem! On wygląda na niektórych zdjęciach jak dziewczyna! ale poniekąd urzeka mnie taki ciekawy typ urody, i on w ogółe mnie in tryguje nie powiem

chociaż w sumie to ja lubię, jak facet jest hermafrodyczny tylko wziualnie, a charakter, ruchy itd. ma jak najbardziej męskie:) to dla mnie idealne połączenie hermafrodyczna twarz głównie

Anka Cynamon- a czy wg ciebie, Itachi Uchiha z Naruto jest hermo\afrodycznym albo androgeniocznym typem? jakbyś go określiłą? Pytam bo to moja ulubiona postać:)

ja dziś dochodzę do wniosku, że Kame jest najseksowniejszy:D jego striptizy i taniec są tak erotyczne że można się naprawdę gorąco napalić:D świetnie kręci tyłkiem:)

Anka Cynamon- a co ty uważasz o Andrieju Pejic?

odcinek 13 kgaboda namja mój komentarz do niego:P- szkoda że chłopaki poszli już na studia, jaka będzie ta szkoła bez nich? Gunb Yun Pyo nie ma w kraju, dziwnie się porobiło, jakoś nietak samo jak wcześniej... i jeszcze Ji HOO dyrygnetem... a mama Guam Jan Di fajnie powiedziała o Ji Hoo- "słyszałam że on wygląda jak chodzxący posąg. To jednak prawda." Ji Hoo jak już chyba mówiłam od początku filmu mi się dosyć (BARDZO!!) spodobał :D Także podzielam zdanie jej mamy, że jest PIĘKNY czasem to nawet szkodowałam że Guam Jan nie jest z NIm tylko z Gun Jun PYO:p PS. Być w objęciach takiego chłopaka tomożna horzej skończyć jak spadając ze schodów bo jakimś zawałem czy co:P ;D

Gość weź ty kobito zajmi sie czyms
zamist pieprzyc glupoty :O

PS. Dziewczyny- WIELKA PROŚBA! Czy mogłybyście podać mi listę utworów z filmu Kgaboda Namja, te które to oglądały? Bo kompletuję je :

Gość bshdadw
olaboga, o czym wy mówicie???

mój typ nie jest metro! - Itachiego Uchihę kojarzę dość dobrze, bo manga czy anime "Naruto" obiły mi się o uszy. Na takich facetów od razu zwracam uwagę. Nie jest to typ hermafrodyczny. Przede wszystkim męski, a więc zupełne przeciwieństwo. Mnie się kojarzy ze stylem emo. Wiem, że mówiłaś w jednym poście, że ta postać nie jest emo. OK, niech będzie. Ale fryzura mi się tak kojarzy. Może nie emo tylko taki typ mroczny? Czyli inaczej jestem na TAK :) Właśnie do takich mnie ciągnie najbardziej. A Andrej Pejic podoba mi się. Jakoś tak przez tą swoją specyficzną urodę robi wrażenie i przyciąga. No naprawdę wolałabym takiego niż typowego polskiego rekruta (chodzi mi o włosy, o czym już napewno każdy kto czyta moje posty wie).

"Właśnie do takich mnie ciągnie najbardziej." no, mnie właśnie też! a znasz jakiś innych mangowo dramowych w tym typie?

dziewczyny a znacie Mizushime Hiro? w czy on grał?

a takie pyutanie, w jakich filmach grał Shun Oguri, a chodzi mi o takie gdzie jego piękna uroda jest w pełni yeksponowana, dzisiaj właśnie kończę zaczętego wczoraj "Sąsiada spod 13"i musze powiedzieć że rola ŚWIETNIE odegrana zostałą, tylko że Shuna urobili na takiego przeciętnego japońca, ta fryzura mi się nie podobała:) Słyszałam że grał w Gokusen i takim jeszcze jednym filmie jak to szło... Hanazakari no Kimitachi no i podobno grał "bekowego gościa" w Tokyo Dogs. w czym go najbardziej warto obejrzeć, tzn. pytanie pod trzema kątami kąt pierwszy który film najlepszy (szczególnie chodzi mi o porówannie gokusen i Hanazaki no Kimitachi ewentualnie innego filmu jeśli w jakims dobrym grał kąt drugi w którym shun grał najlepiej kąt trzeci w którym było go najwięcej i najbardziej można jego cudowną postacią naiceszyć swe oczy:D

Zapodaj sobie drame Gokusen, mowie ci :P w pierwszym odcinku moze go trocha malo, ale pozniej to juz sie napatrzysz:D tak mlodo wyglada i ma fajna fryzure;)