Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój typ nie jest metro!

Czy faceci którzy mi się podobają są metroseksualni?

Polecane posty

Gość sie nie ludz
co robi wybielacz do sutkow???? te nakladki na paluchy chyba wyszczupalja cale cialo 0.0

Gość sie nie ludz
ja rowniez nienawidze 0.0 chociaz ten blondas spoko jest xD

"kim byl ueshugi? ten blondyn pisarz?" nie, jego czarnowłosy brat! Podkochiwał się w tym zielonowłosym piosenkarzu! lol,w ogóle to rozmowa nam się miesza, tyle tematów do obgadania:D wybielacz na sutki- jeszzce nie doszłam 16lat- uuu to młodziutka jesteś, 1 lo?

Gość sie nie ludz
tak w 1 klasie :) czytacie mangi co tydzien? (one piece, naruto, bleach, reborn itd)

No trochę sporo tematów, ale to dobrze :D Ja zbieram na podróż do któregoś z krajów azjatyckich, narazie nawet na bilet nie mam XD

Gość sie nie ludz
tez mam zamiar pojechac ale to w odleglej przyszlosci :>

ja to bardziej za anime, ale naruto i bleacha czytałam, one piece nie, reborn nie znam PS. I tak najlepsze były klipsy na powieki

"czytacie mangi co tydzien? (one piece, naruto, bleach, reborn itd)" Czytałam XD Już dawno nie czytałam w sumie one piece zaczęłam tylko, a za reborna tylko się zabierałam i na tym się skończyło, jakoś mało czasu mi się zrobiło na mangi, albo czas największego szału poprostu mi minął :o

ja z wami! też chciałam w podróż! chciałam, a czy coś z tego wyjdzie...

Gość sie nie ludz
ja w sumie to czytam teraz co tydzien zeby kontynuowac fabule >.

Gość sie nie ludz
mieszkam pod warszawa, ale do szkoly do wawy chodze :3 a wy ?

ja miałam taki nalot że na Travell Chanel oglądałam maniakalnie programy o Japonii i krajach podobnych PS. Ja jestem z okolic Białegostoku

Haha ja też, ja wszystko o Japonii oglądałam! Potem trochę mi się znudziło to się zaczęłam dalszymi krajami interesować m.in Koreą, Tajwanem i Singapurem, do Chin nie chciałabym jechać bo podobno nie mili są chinczycy i śmierdzą :D

Gość sie nie ludz
a mialyscie zamiar sie uczyc japonskiego? u mnie sie skonczylo na kilku literach :D

"do Chin nie chciałabym jechać bo podobno nie mili są chinczycy i śmierdzą " o lol, śmierdzą, skąd takie informacje? "a mialyscie zamiar sie uczyc japonskiego? u mnie sie skonczylo na kilku literach " ja się chciałam uczyć na podstawie anime. Jestem takjakby w toku ale średnio mi to wychodzi:P

U mnie się skończyło na rejestracji na japonka.pl niestety, ale na naukę japońskiego czasu nie mam narazie i tak mam sporo nauki i bez tego, a, że do wyjazdu daaaaaleeeeko to się nie uczę :D

"o lol, śmierdzą, skąd takie informacje?" znajomy był to go wypytywałam jak było :D Ale za to i tak są nieźle rozwinięci pod względem urbanistycznym/infrastrukturalnym przewyższają Polskę o lata świetlne, ale już na wioskach to maskara.

"Ale za to i tak są nieźle rozwinięci pod względem urbanistycznym/infrastrukturalnym przewyższają Polskę o lata świetlne" a ja myślałam, że w Chinach to same buble...

"a ja myślałam, że w Chinach to same buble..." To zależy. Nic nie jest czarne bądź białe, większość bubli jest poprostu wysyłana na zachód. Pod względem urbanistycznym ciężko mówić o bublach bo nie wiem z jakich materiałów co budują (za to wiem, że w PL są infrastrukturalne buble np. wymienianie w nocy materiału na asutostradę na gorszy jakościowo)

" "a ja myślałam, że w Chinach to same buble..." To zależy. Nic nie jest czarne bądź białe, większość bubli jest poprostu wysyłana na zachód. Pod względem urbanistycznym ciężko mówić o bublach bo nie wiem z jakich materiałów co budują (za to wiem, że w PL są infrastrukturalne buble np. wymienianie w nocy materiału na asutostradę na gorszy jakościowo)" hmmm sie nie ludz- to jak, kojarzysz już Tatsuhę?

Gość sie nie ludz
kim jest tastuha? 0.0

No, bratem blndyna pisarza, o którym rozmawialiśmy :D

Bumbumshoko, oglądałąś może którąś z tych dram: 2007 Ykan kurabu Anego Xmas Nante Daikirai P.P.O.I Best Friend pytam bo występuje tam niezwykły przystojniak Jin Akanishi i chciałąbym sobie obejrzeć jakąś jak ciekawa