Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka78643kkk

Chlopak nie chce abym zostala wolontariuszka. Pomozcie mi zrozumiec dlaczego?

Polecane posty

Gość Olka78643kkk

Chlopak nie chce abym zostala wolontariuszka. Pomozcie mi zrozumiec dlaczego? Wsciekl sie jak mu powiedzialam ze chce zostac wolontariuszka i chce pomagac innym za nic na jakis czas. Wpadl po prostu w furie, i ciagle mowil ze nie, ze mnie chyba popierdolilo. POMOZCIE MI ZROZUMIEC DLACZEGO NIE?!?!?!

Gość picie herbaty łyzką
jebany materialista i egoista

Gość Olka78643kkk
Bardzo chce to zrobic ale on mowi ze jak ebde to robic to on nie chce mnie znac. Nie wiem co robic.

Gość frambi
Może boi się że teraz wolny czas będziesz poświęcać na wolontariat i zaniedbasz spotkania z nim? Bo trudno mi uwierzyć żeby był aż tak niewrażliwy na innych ludzi

Gość frambi
A pytałaś go czemu jest przeciwny?

Gość Olka78643kkk
Na pewno nie zaniedbala bym nic. Tak pytalam dlaczego to powiedzial ze nie chce bo sa od tego inny ludzie. Nie wiem czemu tak sie zachowal.

Gość Olka78643kkk
Gada tylko w kolko zebym wybila sobie to z glowy i ze jestem nie normalna. Ze sa od tego inni ludzie i ze nie chce zebym to robila. A JA CHCE tylko ze on gada ze w takim razie nie chce mnie znac... Nie wiem o co mu chodzi na prawde.

Gość frambi
Nie znam Twojego chłopaka więc nie mogę jednoznacznie stwierdzić dlaczego tak a nie inaczej zareagował. Może powiesz coś więcej o nim? Oczywiście są inni ludzie i organizacje ale to nie znaczy że MY czyli cała reszta mamy być obojętni na los cierpiących. Jeśli jesteś pewna że chcesz to nie widzę żadnych przeciwwskazań żebyś nie miała zostać wolontariuszką, a Twój chłopak nie może decydować za Ciebie co masz robić. Jednak podejrzewam jak ktoś już wspomniał że to dupek.