Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Tak powinien wyglądać prawdziwy dobry mąż i ojciec rodziny

Polecane posty

Tak jak na tym zdjęciu http://img529.imageshack.us/i/mazp.jpg/ zdjęcie robione przeze mnie osobiście :classic_cool: . Pytanie do atrakcyjnych kafeterianek -polecialybyście na takiego goscia ? P.s nie mam żony ani dziewczyny i nigdy już zakochany nie bede dlatego takie tematy głupawe czasem zakładam.. ale ciekaw jestem waszych opinii drogie panie ;D

Btw : chodzi o tego co proszek niesie, a nie o murarza czy studenta co tez sie w karzde znalezli

Gość jagoda jest smieszna
ale o co chodzi?

polecialybyście na takiego goscia ? Nigdy w życiu, nawet jeśli byłby ostatnim facetem na Ziemi 🖐️

Gość Boratka
Mógłby być moim ojcem w tym wieku raczej:) Nie ocenia się po wyglądzie czy ktoś jest wspaniałym człowiekiem

o to czy ten co proszek niesie na zdjeciu mógłby być waszym mężem, czy atrakcyjny dla was jest ,

Gość człowieku
zrobiles kapus zdjecie przypadkiem i sie nabijasz/?jesl tak to b. niefajnie.z twej strony naprawde. mozesz miec kłopoty

o to czy ten co proszek niesie na zdjeciu mógłby być waszym mężem, czy atrakcyjny dla was jest " ale chodzi ci że atrakcyjny jest bo proszek niesie? :D :D:D no pewnie dla jakiejś kury domowej co to siedzi na okrągło w garach i przy misce z praniem to szczyt marzeń taki gościu z Persilem :D

A czy ten Pan wyraził zgodę na upublicznienie jego wizerunku??? YYYyy???? A teraz zajrzyj do paragrafów i..???

Gość yyyyy...
moim na pewno nie mam inny gust... przystojny nie jest... powinien zadbać o siebie i pochodzić na siłkę a nie z brzuszyskiem i wielką twarzą...

Gość yyyyy...
to założyciel topiku jest na tym zdjęciu więc wszystko jest legalne tylko ściemnia ze robił to zdjęcie.

Gość Timiiii
Kobiety lecą jedynie na przystojniaków albo bogaczy.

Kobiety lecą jedynie na przystojniaków albo bogaczy" i na aktorów :D:P

ale jak mogles zrobic to zdjecie osobiscie" pewnie samowyzwalacz uruchomił ;)

Gość Madmłazell
autorze o co ci chodzi??? sprawdzasz się czy jeszcze na ciebie lecą??? jak tak to zle z tobą a jak umieściłeś czyjeś foto to jeszcze gorzej

Gość yyyyy...
od kobiet wymaga się żeby dbały o siebie a faceci to co!! A mi podoba się ten student za ok 7 lat ;P

Gość nasteny frustrat
udaje że to nie jego zdjęcie a tak naprawdęliczy na poklask i laske z kafe :D

znam paragrafy bo prawnikiem jestem. w necie kupa ludzi jest , i jakos nikt nie robi problemów z wizerunkiem. A tutaj sa jeszcze inne osoby w kadrze, i zdjecie ot , zwykle uliczne. Co innego jak ten koleś byłby sam na fotce. a ja mam 24 lata wiec sie raczej nie łapie do jego wieku . wiekszosc polskich mezczyzn tak wyglada i mają jednak zony a nawet i kochanki , wiec stad moje pytanie

Gość Madmłazell
ale w sumie to jesteście podli :D

Gość Madmłazell
Jacuś to o co ci chodzi,jakieś badania socjologiczne przeprowadzasz??? prawnikiem w wieku 24l nie mozna być

wiekszosc polskich mezczyzn tak wyglada i mają jednak zony a nawet i kochanki , wiec stad moje pytanie " a co więcej maja samochody,chodzą do pracy i jedza chleb :D wprost niesamowite :)

Gość yyyyy...
to nie prawda że większość tak wygląda autor albo jest na tym zdjęciu albo widzi siebie w przyszłości dlatego dopytuje :D A co Ty martwisz sie o kochankę????

Gość yyyyy...
jacuś ma bujną wyobraźnię jeszcze nie skończyłeś studiów a jesteś już prawnikiem brawo!