Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Tak powinien wyglądać prawdziwy dobry mąż i ojciec rodziny

Polecane posty

Martwię się,że ja też będe miał kochankę... 4 rok wiec już niedługo :D

Gość yyyyy...
no niestety w tym wieku już powinieneś myśleć o przyszłości żonie dzieciach kochance :P

Gość yyyyy...
Jacusiu czy nudzi Ci sie dziś ...

Gość to nie prawda...
on się nie martwi że będzie miał kochankę ale że nie będzie jej miał !!! Jacku dlaczego nas okłamujesz???

martwie się tym, że moje małżenstwo będzie nieudane i rozwiode się jak moi starzy

Gość yyyyy...
ale niby dlaczego???? To zależy też od Ciebie jak będzie... poza tym dlaczego teraz tym się martwisz masz już w ogóle kogoś na poważnie??

no mam dziewczyne ale czy bedziemy małżenstwem to nie wiem, mam obawy jednak czy to ona , ta na żone, a ja chcialbym miec taka żonę, żeby jej nie zdradzac, nie szukac kochanek na boku..

fajny facet, czemu nie:) tylko gdybym byla jego zoną, na basen bym go wyslala, chodzilibysmy na wycieczki piesze, zeby zrzucil troskze:):D

Gość A ja od dawna miałam...
kochanków, a aktualnie żadnego i czuję się z tym bardzo źle... Nie rozumiem nawet dlaczego.. :O

Gość yyyyy...
nie rozumiem po co martwić się zawczasu.... Skoro nie wiesz czy to ona to po co z nią jesteś... dziwni Ci faceci niezdecydowani..

Chyba czuję się nieatrakcyjna kiedy przynajmniej 2 facetów wokół mnie nie biega... :O

Gość trombołombo
to przecież wiadomo ze to jest stary prawiczek, niesie Persil bo sam sobie musi zrobić pranie, dla osłody kupił sobie jeszcze jakieś słodycze i widać że nie ma partnerki bo szczęśliwy

to się proszek nosi ... :P

Gość jacku placku
Jacek to oszust i podszywacz na początku pisał ze nie ma dziewczyny teraz pisze że ma ... a tak na serio to on jest na tym zdjęciu...

Turlam sie ze smiechu z tekstu o tym starym prawiczku. Trombolombo masz poczucie humoru :) wiecie co ja mailem raz fajna laskę..ale co odezla.. i czuje ze skoncze tak jak ten typ co persil niesie... a bardzo tego nie chcę.. jestem młody jeszcze ale co tu robić.... mam dziewczyne ale na kazdym kroku spotykam lepsze od niej z wygladu.. tlumacze sobie, że wyglad to nie wszytsko..ale do cholery, ona sie odchudzac ie chce poza tym ja zawsze czranowłose lubiłem.. a moja na czarno sie zrobic nie chce :(

Bo nie miałem kiedyś, potem se znalazłem. Ale nie wiem już czy to ,,Ta jedyna wymarzona'' moja eks była chyba jednak od niej lepsza.. lepiej poukładana. ciut starsza, w łóżku lepsza, barzdiej pomysłowa mialem znia kontakt ale potem urwaliśmy bo onama swojego a ja moją.. uznalem, ze to hamstwo, krecic z eks majac obecna, ale czasem nachodża mysli co u mojej Kasi, córki marynarza słychać

Gość zakoncz to
zerwij z ta dziewczyna bo ona Ci wyraznie nastroj psuje i optymizm obniza. przezyj cos a potem dopiero sie decyduj na zwiazek.

Gość kendi żłop
ale masz szczylu problemy

Gość DżónTravolta
Jaceek ale prawnikiem jestes jak pracujesz w zawodzie znam pare takich smarków co się czuli prawnikami juz na studiach