Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bloggerka...

Co zrobić, aby mój blog był popularny?

Polecane posty

Gość Bloggerka...
Ja też nie zawsze mam czas i trochę zaniedbuję tego bloga :P Ale staram się :)

Gość dreszczowiec
Fajny blog dla ludzi chorych na RZS. Dopiero się rozkręca, ale myślę, że warto zajrzeć. Moja mama ma RZS, więc wiem coś o tym. Blog nie jest mój, żeby nie było podejrzeń.

Gość WiktoriaWeronikaLama
Ja mam podobny problem :( Jak ktoś by się zlitował i dodał komentarz , proszę http://wiktoria-weronika-lama.blog.onet.pl/ Napiszcie co mogłabym zmienić, jestem otwarta na wszelką krytykę.

Gość weszłam i przeczytałam i...
Twój blog jest nudny :O Zobacz, codziennie piszesz to samo: "dzień jak dzień, nudny...", "nudy i nudy..." :O spać się zachciewa, skoro ty sama uważasz swoje życie za przenudne, to dlaczego ktoś obcy ma chcieć o nim czytać? :D do tego piszesz niechlujnie, byle jak, z błędami, o megaważnych rzeczach typu test w szkole :O no rany! i sama na wstępie napisałaś, że piszesz głównie dla siebie, to odstraszyło czytelników

Gość Wiktoria weronika lama
Re : weszłam i przeczytałam. . . Mimo wszystko dzięki ;) Postaram się poprawić ;PP

Re : weszłam i przeczytałam. . . Chciałabym dowiedzieć się tylko jakie robię błędy ? Zawsze staram się wszystko sprawdzać, zanim dodam coś na bloga ;)

Brawo! Nikt nie chce Ci dokuczyć, tylko pomóc, skoro o tę pomoc poprosiłaś :) Co do błędów: są to błędy ortograficzne, interpunkcyjne i takie "niechlujowate" (czyli: na pewno wiesz, że to się pisze inaczej, ale tak Ci wyszło) ;) Podam tylko kilka przykładów błędów: 3 marca - odrazu (powinno być oddzielnie: od razu) 3 marca - wielu ludzi, których odwiedziło bloga - wtf? 2 marca - pisanie na tym bloga - :O ? 2 marca - braki komentarzy nie znaczą o tym - yyy? albo: nie znaczą, że nikt tego nie czyta, albo: nie świadczą o tym, że nikt tego nie czyta - nie ma takiej konstrukcji jak: znaczyć o czymś 1 marca - cały wpis to gwałt na interpunkcji, przecinki stawiasz jak rolnik siejący rośliny - gdzie upadnie, niech zostanie :D do tego literówka: "interAsowało" I tak dalej, i tak dalej... Popraw byki, potem napisz coś ciekawego. Piszesz sucho, nie zatrzymując się na dłużej na niczym. Jestem chora, dziś mam test, jutro wybory miss. Bla bla. I koniec. A byś chociaż opisała te wybory miss! Ja bym z chęcią poczytała jak one wyglądają, kto je organizuje (uczniowie? nauczyciele?), może jakieś fotki byś wkleiła? Rozumiesz? Musisz zainteresować czymś czytelnika, już niekoniecznie mnie, bo zapewne liczniejsze grono odbiorców znajdziesz wśród dziewcząt w swoim wieku. A jak już zaczniesz ciekawie pisać, to pora na reklamę bloga. Wpisz w google "jak rozreklamować bloga", poczytaj wskazówki i zastosuj się do nich. Są naprawdę skuteczne i darmowe, mojego bloga odwiedza dzięki nim około 200 osób dziennie. Powodzenia!

Re : weszłam i przeczytałam i . . . Dzięki bardzo, naprawdę teraz wiem co poprawić ;)

Nie ma za co :) Pozdrawiam :)

Gość Musa
Ja też mam blooga ale mil na niego nie zagląda lecz od kąd napisałam o nim na innych stronach i bloogach jest coraz bardziej odwiedzany

Gość didFfit
www.fitness-badz-piekna.blogspot.com Własnie to;)

ja nie założę bloga bo pewnie nikogo by to nie zainteresowało albo byłoby dużo hejterstwa - jak na kafe XD. no i przeszkadza Wam brak interpunkcji a ja nie robię interpunkcji XD chyba żebym pisała po francusku to byłaby jakaś wartość lingwistyczna. dlatego piszę w takim notesie osobistym coś jak pamiętnik, ale nie dziennik tylko jak potrzebuję przelać na papier emocje. i piszę na kafe :classic_cool:

Gość dnnjjfdjd
Nie mam moszny, nici z popularności :(

Gość makaltos
Ucz się od najlepszych, a przede wszystkim w tym co robisz, stawiaj na jakość, to się opłaca. Przykład z branży foto - http://piotrblawicki.com/fotoblog/ W momenice kiedy wpisy na blogu są wartościowe, rośnie również zainteresowanie nimi.

Gość gość
pisz o tym o czym lubisz! okiemmalejmi.blogspot