Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexisa!!

Oddam syna bylemu facetowi a sama zamieszkam w Barcelonie!

Polecane posty

Gość xxxxxxyyy
Czyli nie twoj syn jest trudny tylko dorosli faceci z jego otoczenia. Dlaczego ci tak zalezy by dyscyplinowali go twoi niedoszli tesciowie, ktorych on nawet za bardzo nie lubi. Wiesz moja mama np. trzyma o wiele wieksza dyscypline niz ja sama a moje dzieci i tak ja uwielbiaja i lubi do niej jezdzic. Ba jak sie ze mna o cos pokloca to nawet groza, ze uciekna do babci:). Dziecku nie tylko potrzebna jest dyscyplina ale i milosc a twoj syn chyba nie czuje tej milosci ze strony rodzicow twojego bylego. Nie oddawaj dziecka do ludzi u ktorych on sie zle czuje, on juz jest duzy wiele rozumie, poczuje sie porzucony i zdradzony i cala dyscyplina na nic sie nie zda. Nie chcesz chyba by syn sie stoczyl buntujac sie przeciwko dziadkom. twojej postawie, ojcu calemu swiatu.

Gość xxxxxxyyy
No to zburz ich autorytet. NIe probuj na razie wychowywac syna, tylko zaprzyjaznij sie z nim. Zabieraj go jak najczesciej z domu , szczegolnie w weeendy by nie siedzial z dziadkiem i wujkiem. Idzcie do kina, na pizze , na lody, na plac zabaw i rozmawiaj z nim i jak trzeba to powiedz, ze dziadek pieprzy glupoty. Ze jemu nie zalezy na nim tylko chce ciebie ukarac lub osmieszyc badz robic ci na zlosc, ze jest starym glupim czlowiekiem a wujek to nieudacznik ktory nadal mieszka z tatusiem. Powiedz mu ze prawdziwi mezczyzni jak sa dorosli to wuprowadzaja sie od rodzicow, maja ladne dziewczyny i swoje dzieci i jesli on chce byc w przyszlosci fajnym facetem to lepiej by sluchal ciebie niz dwoch starych pierdolowatych facetow od ktorych kobiety uciekaja.

Gość dziecko to nie lalkaaaa
no i proszę, traktowanie człowieka jak zbędny przedmiot, nie daję rady to oddam, kto ci naopowiadał głupot, ze wychowywanie dziecka to sielanka. Ja jakbym miała komukolwiek oddawać swoje dziecko to wolałabym go na samym początku ciąży usunąć.

Gość cała rodzina jest
patologiczna.

Gość :):):):)!!!!!
Chłopcy zawsze słuchają męskiej części rodziny :)

Gość fgasga
To będzie największy błąd w życiu!!! weź syna lepiej ze sobą i odizoluj go od rodziny.

wiesz co dziecko to nie pies ze mozna je ot tak sobie oddawac,wiesz brzydze sie takich matek jak ty,jak tak mozna???? to wtoje dzuiecko,wkurza ciebie i co? najlepiej pozbyc sie problemu??? normalnie jestes OCHYDNA!

Gość jej dziecko ale kto jej to
dziecko wychowuje! Od tego zacznijmy.

Gość autorko a co jeśli
Twoi niedoszli teściowie nie będą chcieli wychowywac twojego dziecka? Jeśli Twój partner okaże się nieodpowiedzialny? Pogadaj z facetami ze swojej rodziny, może oni się nim zajmą a ty spokojnie sobie wyjedziesz.

Gość Raczek nieboraczek
Ech, kolejny temat - prowokacja - nuda. Autor czeka na reakcję ludzi na kontrowersyjny temat.A temat pewnie zmyślony z kapelusza.

Gość na 100 kilometrow widac ze to
prowokacja.

Gość mammmma mia
I ja czasem mam ochote odpoczac od bycia matka, ale odpoczac tzn pojechac na tydzien na urlop, wyjsc na kawe, albo zakupy. Ty chcesz podrzucic wlasne dziecko komus innemu, bo wlasnie stwierdzilas ze sie nie nadajesz na matke! No sorry, ale to jak chowanie glowy w piasem. Nie mozesz sobie poradzic, wyprowadz sie, porozmawiaj z synem, piszesz ze znalazl inny autorytet - wcale sie nie dziwie. A co to za autorytet, kobieta, ktora chce wyjechac i zostawic wlasne dziecko???????

Gość efee
Twoj syn jest bardzo madry. Dobrze ze w twoim otoczeniu sa wogole jacys mezczyzni, przynajmniej maly bedzie mial sie do kogo zwrocic w okresie dojrzewania o kilka waznych rad.

Gość fasafs
miłej zabawy w barcelonie.

Gość adsdgs
Zebys kiedys niezalowala swojej dezycji.

Gość adsdgs
Z tego co zrozumialam oddasz go nie ojcu dziecka ale tesciom? Ciekawe czy oni beda tym zachwyceni! Maja prawo ci odmowic bo to nie jest ich obowiazek!

Gość tak jest w takich
miłej zabawy w hiszpani :)

Gość miłej zabawy w barcelonie
tylko potem nie żałuj!