Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambambu

brakuje mi partnera :( serio.

Polecane posty

Gość bambambu
no nic, to dzieki za pogawedke, w sumie tylko powinnam sobie zaznaczyc kolejna kreseczke ze ktos powiedzial znow ze jestem taka wlasnie jak mnie opisalac. 3maj sie, dobranoc.

No to po co się tak zachowujesz. Nie możesz być po prostu sobą. Każdy ma wady ale trzeba z nimi walczyć i j je zmieniać. A nie poddawać się. Trzymaj sie i daj poznać się ludziom taką jaką jestes naprawdę. Usmiechnij się, trochę życzliwości, miłego słowa. Spróbuj u siebie w domu. Zadzwoń do siostry spytaj jak leci. POzdrawiam ciepło i porzuc ten pancerz. :)

Gość bambambu
taaaa...gdybym znala odpowiedz na Twoje pytania uwierze ze mnie by tutaj nie bylo. zycze powodzenia i znalezienia ksiecia :)

księcia nie chce bo księzniczką nie jestem. :) Otwórz się na innych, nie bierz tak wszystkiego do siebie. :) Życze powodzenia. Pozdrawiam cieplutko:)

Gość bambambu
lesny..cos tam. dopierojak cos stracisz to poznasz tego wartosc. czlowiek nigdy nie jest zadowolony z tego co ma. skoro jestes w zwiazku to walcz o niego, podlewaj go, opiekuj sie nim, wystaw na slonce i smiej sie do niego codziennie a nia gadaj glupoty ze jakbys miala faceta to by Ci sie chcialo uczyc.

no wiem wiem, czesto sobie mysle, ze tego nie doceniam, ale czesto tez doceniam i jestem szczesliwa, bo w sumie to nie mam przynajmniej takich problemów jak tu niektorzy na forum, zadnej niepewnosci itd, ale on jest taki malo kumplowy i wczesnie chodzi spać ;/

Gość bambambu
ale jest malo kumplowy i wczesnie chodzi spac??? ile Ty masz? 17 lat? zejdz lepiej z tego tematu.

no i nie jest miedzy nami idealnie, bo źle sie przy nim czuje (napala sie na inne) i chyba za bardzo sie roznimy ;/ przy innych facetach sie juz lepiej czuje, oni przynajmniej sie nie rozgladaja na boki

bambambu - widac, ze nigdy nie mialaś chlopaka :/ nie potrafisz sobie wyobrazić, ze mozna go miec, i i tak czuć sie samotnym, skoro w ogole prawie nie gadacie ze sobą, nic ;/

Gość bambambu
Każdy ma swoje problemy.

Gość bambambu
Już mam swojego chłopaka-jebaka, który mi dogadza. Tak, że nie szukajcie mi innego, gdyż na razie jestem zaspokojona.

Gość bambambu
spadaj podszywie :p

Gość bambambu
spadaj podszywie

Gość bambambu
dzięki za uaktualnianie tego topicu ale chyba juz sie nikt nie odezwie. :)

Gość dffffffff
Odezwie się. ;) Przeczytałam prawie wszystkie wiadomości i jestem pewna, że musisz przełamać tą nieśmiałość, ale nie za szybko. Ja też jestem nieśmiała i boję się odrzucenia. Jak ktoś ze mną flirtuje lub jak nawet znajomy chłopak ze mną rozmawia, to chowam się murem i udaję kogoś innego. Nie próbuj zmieniać się za szybko, bo będziesz kimś innym, a nie o to chodzi! Bądź miła dla każdego.Inaczej zachowujemy sie przy znajomych i rodzinie, a inaczej przy nieznajomych (np.ja) Jeśli będziesz rozmawiać z jakimś facet, to pomyśl, że rozmawiasz z przyjaciółką lub kimkolwiek przy kim zachowujesz się normalnie. Wyobraź sobie, że ten chłopak też jest zestresowany. Głowa do góry! ;) ps.jaki masz znak zodiaku? Jak odpowiesz, to Ci powiem po co mi to. I nie jestem żadną wróżką jakby co. ;D

Gość bambambu
haha, skorpionica- pamietliwa jak nie wiem co :) oczywisice umieram z ciekawosci po co to :)

Gość bambambu
dfffff zniknela :/

Gość nicol19
Znalazłaś sobie? Chcesz na stałe? Czy dochodzącego?

Gość bambambu
NIe, nie znalazłam. Widocznie żadne pOlak nie jest mi przeznaczony ;)

Gość thaisse80
Mi tez brakuje faceta choc teoretycznie go mam:((

Gość bambambu
generalnie chyba sie przyzwyczailam chcoiaz sa momenty kiedy chce sie wyć, na szczescie juz coraz rzadziej .

Gość thaisse80
Idzie sie przyzwyczaic choc mi trudno. ja mam meza ale jakos ostatnio u nas szwankuje. niby spimy razem ale juz nie ma tej bliskosci.

Gość poriyltoyi
bambam, a skad jestes?

Gość bambambu
południe Polski

Albo masz wysokie wymagania lub ukryte aspiracje i dlatego Ci trudno będzie znaleźć chłopaka, który zawsze będzie miał wady, które nie będziesz chciała akceptować. Przejdź na czarny nick, nie będziesz mieć głupich docinków.