Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambambu

brakuje mi partnera :( serio.

Polecane posty

Gość bambambu
rozkminiacz- ide spac, dzieki za zdolowanie. nie ma jak to uslyszec od mlodszego kolesia (wiesz ze w USA jestes jeszcze niepelnoletni? to spadaj do wyrka :) porazka. 1234 itd. powodzenia, popieram pomysl z postu wczesniejszego, zapros go do kina, chociaz ja bym sama tego nie zrobila, bo nie mialabym tyle odwagi. dobra dzieci ide poszukac dobrej petli :)

Gość wredna_kocica_
oooo tak znam ja te fajne słówka. "interesująca jesteś", "jakby Ciebie ktoś przeleciał to byś sie ogarnęła" ja nie znalazłam w moim mieście normalnego chłopaka...

Gość 1234567876543
Kocica, gdybym miala jakies jasne tak albo nie to wiedzialabym na czym stoje, ale tak to wciaz jest pierdolenie kotka za pomoca mlotka. A tego nie znosze, jestem bardzo konkretna. Ostatnio poprosilam go o pewne materialy, chcialam po nie podjechac, ale on zaproponowal, ze sie spotkamy, wtedy zaprosilam go do siebie i sam jeszcze dopytywal czy moze wpasc na troche aby pogadac. No i spotkalismy sie o 15 posiedzial, bylo swietnie, ale poszedl po 3 h i nic sie nie wydarzylo. A ten blizszy kontakt mamy od 3 tygodni.

Gość Rozkminiacz internetowy
No to go pocałuj, inaczej się nie dowiesz. Chyba, że wolisz czekać kolejne 3 tygodnie i się zadręczać myślami o tym. :) Tylko nie szykuj kopa w dupę za tą radę, bo już jednego tutaj dostałem.

Gość 1234567876543
Niestety jestem tak zalosna, ze bede teraz siedziec i rozkminiac. Jestem zbyt niesmiala zeby rzucic jakims zalotniejszym tekstem, a co dopiero doprowadzic do jakiejs akcji.

Więc potrzebujesz pewnego siebie faceta, który będzie inicjował takie rzeczy, ten twój jest tak w ogóle wolny?

Gość 1234567876543
Jest wolny, nie startowalabym nigdy do zajetego kolesia. Nie wiem czy jest zainteresowany czy az tak dziwny - opowiada mi naprawde o wszystkim, znam historie calej jego rodziny, wiem ze nie znosi zmywac itd. Dlatego boje sie zeby to nie byl poczatek pieknej przyjazni;)

Co ja ci mogę poradzić. Jak wyglądem i zachowaniem nie będziesz go kusić to go nie zainteresujesz, jak nie zrobisz następnego kroku w tej znajomości to nigdy się nie dowiesz. Wg mnie to faktycznie idzie w kierunku przyjaźni.

Gość 1234567876543
Ech gdybym jeszcze potrafila cos takiego zrobic, aby pokazac ze jestem zainteresowana, ale mimo wszystko sie za bardzo nie wystawic. Natura jednak poskapila mi takich umiejetnosci:(

Nie wszystkim jest to dane. :) Ale myślę, że jak człowiek jest zdesperowany (znaczy zakochany) to jest otwarty na działanie, tak że nie załamuj się. :classic_cool:

Gość 1234567876543
Niestety mam juz wewnetrzne przekonanie, ze skonczy sie tak jak zawsze. Gdybym chociaz wiedziala czego mam sie nauczyc, ale te wszystkie kobiece sztuczki to dla mnie czarna magia i niesamowicie boje sie porazki.

Haha, wiesz, radzę ci po prostu kupić sobie książkę o sztuce uwodzenia. :) Sam mam taką w domu, jakąś starą z lat 70. Sztuka miłości.

Czy to takie trudne? Wyglądaj pięknie i bardziej wyzywająco niż zwykle to sam zwróci na ciebie uwagę. :)

Gość 1234567876543
Heh moze rzeczywiscie o czyms takim pomysle;) Tyle, ze to tez specyficzny przypadek, w zwiazku z praca ma mnostwo kolezanek, nie wiem czemu mialabym byc jakas inna od reszty

Gość mst
ja bardzo chetnie moge sie umówic z którąś panią,byle by blisko mieszkała:)

To też dobry sposób.

Gość bambambu
1234- najlepszy spsosob to chyba wlasnie patrzenie w oczy i usmiech. Ja mam z tym niesmamowite problemy bo mam kompleks dlugiego nosa przez ktory mysle ze jestem dla wszystkich bardzo nieatrakcyjna. Obudziłam się z niezłym dołem, ale rozkminiacz od kogo dostałeś tutaj kopa w tyłek?

Gość wredna_kocica_
O czemu temat się skończył ? do bambambu czemu masz doła?

Gość bambambu
MOze nie skonczyl ale nikt nie odpisywal... wczoraj mialam mega dola...przypomnialam sobie ile razy ktos mi sie naprawde podobal i dupa. Nic mi nie wychodzi jesli chodzi o podrywanie flirtowanie randkowanie i bycie z kims. chyba jestem skazana na samotnosc :(

Gość bambambu
a mozna samej randkowac? :p a co to znaczy flirtowac>? ja nie potrafie tego robic bo wydaje mi sie ze jak zaczne to ten ktos pomysli ze ja na niego 'lece' i a) albo odrzuci b) albo np wysmieje. Dlatego tego nie robie bo to pewnosc ze zadna z dwoch powyzszych sytuacji nie bedzie miala miejsca.

Gość bambambu
bluszczu? czemu nikt tego wyjasni? serio to wszystko zalezy od sytuacji, trzeba dobrze wyczuc to :) a ja nie mam tego daru :/

Gość bambambu
ivybluszcz? NIE POMAGASZ!!!!!

Gość bambambu
no chyba nie traktowania tego jakbym miala trad. a tutaj zawsze czegos trzeba oczekiwac jak sie napisze jakis temat? tutaj nie ma gotowej recepty.