Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Masia26

Wózek Graco czy X-lander?

Polecane posty

Gość nie sadze zeby trojkolowiec
byl niebezpieczny. Taki kupilam dla swojego dziecka. Mam trojkolowy odkurzacz i nie gryzie.

dokładnie, zależy od tego jak wózek jest wykonany i WYWAŻONY, mój jest w porządku i nie miałam żadnej stresującej sytuacji z tytułu "trzech kółek" :)

Gość cismarch
podnoszę Jakies nowe opinie między x-landerem a graco symbio ?

ja symbio nie mam, ale na wizażu znalazłam taką opinię : "ja mam symbio, pisałam już o nim wcześniej, ale mogę siępodzielić jeszcze raz : 1. jakość wykonania i materiały - jakość jak dla mnie dobra, nic mi nie trzeszczy, nie skrzypi i nie wygląda na tandetne, materiał wygląda na taki który nie przetrze się po dwóch miesiącach, ale jak będzie w praktyce to dowiem się jak pojeżdżę nim trochę dłużej 2. kółka - dmuchane to ich plus, duże, choć dla mnie mogłyby być jeszcze większe:P 3. gondola - (bo narazie uzywam jej) spora, wydaje się wygodna tzn. nie zjeżdża mi dziecko w żadną stronę, ani się nie przekrzywia. 4. fotelik - używam, nawet często, jeżdze z nim samochodem , bardzo łatwo wpina sie na stelaż, więc jak jadę na zakupy, to właśnie stelaż i fotelik do samochodu i jazda 5. Lekkość, zwinność itp... Sama wnoszę go do klatki i nie mam z tym większego problemu, wózek jest wąski, więc między sklepowymi półkami łatwo mi się nim manewruje, skrętne kółka przednie też w tym pomagają (można je zablokować jeśli mamy taką potrzebę) 6. Przekładana rączka - a nie siedziesko!!! Zwracajcie na to uwagę bo to nie to samo! Rączkę przekładam w sekundę np. jak chcę szybko odwrócić dziecko od wiatru, gdyby było to przekładane siedzisko, musiałabym zdejmować cały fotelik, razem z dzieckiem przekładać go i zaczepiać ponownie, więc myśle że po dwóch razach by mi się znudziło. 7. Stelaż : lekki, łatwy do złożenia , prosto wyczepiany fotelik (nie męczę się z tym przed samochodem. Mam nadzieję że opinia się przyda Narazie jeżdżę nim krótko, bo około miesiąca, ale nie jest źle "

Gość cismarch
A jak sobie radzicie użytkowniczki graco z takim małym koszykiem pod wózkiem ??

Gość Kokossannka
Mi się wydaje że ten kosz spokojnie wystarcza

Gość emannuellka
symbio jest ok, dobry wózek

Gość witamineczka..
o symbio pełno jest opini w necie, wystarczy poszukać

Gość alebabka
ja nim jeżdże i taki o.. nie narzekam, ale mógłby być lepszy...

Gość emannuellka
dla mnie właśnie jest ok, taki jak sobie zachciałam, nie wiem co wy z tymi wózkami macie, ja jeżdżę nim do sklepu i na spacery, więc dziecko max siedzi w nim 3 godziny dziennie, więc pewnie jakiego bym nie miała to byłby dobry, symbio - ppadło na niego bo akurat był w sklepie, ale nie mam się do czego czepić bo jedzie jak powinien.

Gość ktos tammm
Ja mialam kiedys graco, ale nie bylam jakos przekonana do niego, sprzedalam go poroku i kuoilam sobie inny, nie pamietam juz jaki dokladnie to byl, ale nie zachwycal....

Gość emannuellka
moje symbio jest w porządku, co wy sie tak czepiliście, wózek jest lekki i dobry, nie jest jakiś plastikowy, wiadomo że każdy potrzebuje czegoś innego, ale każdy może sobie sam wybrać i wie co wybiera. ja kupiłam ten, i dla mnie jest bardzo dobry

Gość ktos tammm
nie mówie że był zły, bo był w porządku, ale bez rewelacji. tyle.

Gość KALAMBURA123
myślicie, że te nowe z kolekcji 2012 bedą takie same jak poprzednie, czy je jakoś ulepszyli?

Gość ktos tammm
pewnie tylko kolory zmienią, bo co niby mają ulepszać?

Gość czerwcowa dziewczyna
Ktos pisal powyzej ze w Anglii to tani wozek itp. Ja nie mieszkam w Anglii i mi to wisi czy tani czy drogi i dla jakiej klasy spoleczenstwa jest przyznaczony, mnie sie nie chcialo wydawac olbrzymia kase na wozek a wydaje mi sie ze 2400 to nie jest mala kwota jak na polskie warunki... Jeszcze dodam ze mieszkam w Belgii i tutaj tez wozek w komplecie kosztuje okolo 900 wiec nie wiem czy jest tani... Quinny, Stock sa w tej samej cenie ;-)

Gość czerwcowa dziewczyna
900 mialo byc ;)

Gość Kokossannka
no pewnie, każdy kupi na co go stać, albo na co uważa że warto wydać, dla mnie taki wózek, to nie jest straszny wydatek, ale jaki to będzie to się jutro okaże :)

Gość Foster Toster
Dla mnie x-lander zdecydowanie. Graco mi się wydaje takie duże i pokraczne. Co do nowej kolekcji to jestem zakochana w x-move http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-928-X-Lander-X-Move-2012-nowosc-w-kolekcji-SPACEROWKA.html bo faktycznie duuużo się różni od starszych x-landerów. Rama nie wygląda na taką ciężką, do tego jest ciemniejsza. No i te nowe kolory.... super! Czy widział ktoś na żywo już, bo ja tylko na stronie, a chętnie bym obejrzała na żywo!

Gość szalona_mama
A ja zdecydowanie na plus dla Graco Kupiłam rok temu Graco Fusio - boski wózeczek i mi się podoba i fajnie jeździ, dzieciak uwielbia spacery i woli w wózku jechać niż chodzić no to musi być mu wygodnie W domu to go składam i stawiam pod ściana- to rozwiązanie jest super jak się ma niewielkie mieszkanko gdybym miała kupić jeszcze jeden wybrała bym ten sam model , no może inny kolor ale to już tylko dla odmiany:D

Gość cukierkowa panienka
Graco duże i pokraczne? no co Ty??? Może marka Ci się pomyliła??? Ja mam Graco Symbio- jeden z najlżejszych wózków na rynku - wazy tylko 7,5 kilo to myślisz że taki lekki wózek jest duży??? wg mnie jest idealny

Gość moze tak, moze siak
ja bede kupowac x-landera xa 2011 rok, kolor Ocean, wozek sprawdzony kolezanka ma

Gość Malinowa herbata
Ja się zastanawiałam nad wózkiem x-lander a quinny. Kupiliśmy quinny prowadzi się ekstra, mieszkam w bloku wózek jest zostawiany w wózkarni wyjmowanie gondoli i wkładanie sprawa bardzo prosta jedno kliknięcie i już :)

Gość a ja tak sobie ogladam
ja sobie na razie ogladam bo jestem na poczatku 4 miesiąca ciąży i jeszcze nie mam konkretnych modeli upatrzonych, ale wybiorę prawdopodobnie miedzy wózeczkami GRACO bo ta ich lekkość i wygoda mnie zdecydowanie przekonuje a i wyglądają całkiem całkiem

Gość polecam FUSIO
lekki, wygodny, komfortowy wózio

Gość zgrabna_mama
graco bym wybrała ja wole mniejsze wózki a xlandery jakoś mi się kojarza z takimi wielkimi, jak widziałam to wszystkie takie duze graco fusio jeździłam u siostry , ona ma taką spacerówke i spoko jeździ

Gość mamusia_bartusia2
SYMBIO wg mnie jeden z lepszych wózków jaki można znaleźć jak ktoś szuka czegoś mniejszego i lżejszego. Idealny jak duzo jeździ ise samochodem bo błyskawicznie się skąłda i rozkłada i łatwiutko pakuje do bagaznika no i wygląda nowocześnie i jak dobrej klasy wózek ,zresztą taki jest

Gość omnia22
Graco ostatnio wypuściło nowy wózek EVO , na razie tylko w necie o nim czytałam ale zapowiada się nieźle

Gość *lidusiak*
Widziałam EVO, czytałam opinie i jestem gotowa go kupić Fajny wózeczek , podoba mi si e

Gość uuuullllllaaaa
Dla mnie istnieje tylko jeden najlepszy wózeczek Symbio z firmy Graco Kupilismy go z mężem dla naszej córeczki, najpierw jeździła w głebokim, teraz od wakacji juz w spacerówce, naprawde chwalę sobie ten wózeczek niesamowicie i nie zmieniła bym go za żadne skarby ma tyle zalet drogie mamy, że naprawdę no i pompowane kółka , super po prostu