Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka.21.

mój chłopak woli chudsze..

Polecane posty

Gość kuleczka.21.
proszę napiszcie szczerze, czy ja powinnam schudnąć, przepraszam za niemiłe słowa

Gość kuleczka.21.
oj biedne dzieci neo...

Gość najamka1
dopóki nie pokażesz zdjęcia swojej figury nikt nie będzie w stanie stwierdzić czy ty musisz w ogóle chudnąć dwie sosoby ważące tyle samo przy tym samym wzroście mniej więcej mogą się bardzo różnić od siebie jeśli chodzi o "szczupłość"

Gość smrodek
"tytytyt nie wierze ze przy 55 kg wygladasz jak ta 1 Pani ona nosi chyba 40 albo 42 a przy takich proporcjach 160/55 pewnie nosisz M a jak zrzucisz ze 2 kg to s " Hmm ja mam 166 cm i waże 55 kg - noszę M/L i wcale nie mam ciężkich kości ;) wymiary 89x70x90, wiec mega wielka nie jestem a jednak M/L... mając 160 zm i wazac 55 kg autorka jest bardzo zblizoba tusza do zdjęcia nr 1... a juz napewno nieubierze r. S jeśli schudnie 2 kg...

Gość kuleczka.21.
dobra przyznam się, nie ważę 55 kg waże duzo więcej, wyglądam niemalże identycznie, jak ta z 1 zdjecia

Gość sympatia..
kocha Ciebie, wybral na reszte zycia ciebie wiec w czym problem. nie zadreczaj sie, jesli zle Ci z wlasnym cialem mozesz zaczac cwiczyc,biegac. wage masz parwie idealna wiec moim zdaniem za gruba nie jestes.

Gość nunino
55 kg?chyba zartujesz!na pewno nie wygladasz jak pani na 1 zdjeciu ja waze 68 i wygladam jak ona! wklej swoje zdjiecie i zakryj twarz wtedy uwerze

Gość domi.cie.dogoni ;d
pierwsza dziewczyna jest śliczna . lepiej wygląda niż ten kościotrup! więc nie daj za wygraną :) 3m sie ;*