Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrzesień 2011:)

Czy mogę być w ciaży?

Polecane posty

Witam mam takie pytanie współżyłam ostatnio z moim partnerem w poniedziałek 8 list. miałam dni płodne z resztą jak cały ten tydzień mam płodny i czy jest możliwość że byłabym w ciaży jeśli partner że tak to określę "spuścił się do środka"przez trzy dni pod rząd przy dniach płodnych. Dodam że od tygodnia cały czas kręci mi się coś w żołądku mam jakieś dziwne skurcze i non stop mnie boli brzuch a do okresu jeszcze jakieś dwa tygodnie...proszę o poważne odpowiedzi:)pozdrawiam

Gość alaa ma kotaaaa
skąd wiesz, że masz dni płodne ? obserwujesz sie ?

Gość dobreee
2 tygodnie do okresu a ty juz niby masz miec objawy ciązy buahahahahahahahahahaha poczekaj do dnia spodziewanej @ i najlepiej zrób test

Gość ciążą jak nic
tak jestes w ciązy bedziesz miala trojaczki cieszysz sie!!!!!!!

Gość alaa ma kotaaaa
a skąd mam wiedzieć , że wiesz ? nie każda kobieta się obserwuje ja mam być duch święty że Ty to robisz? bo takie dni płodne wyliczane przez kalendarzyk to pic na wodę . Jeśli kochałaś się w 6 dni przed skokiem i podczas skoku ciąża możliwa.

Gość dobreee
a co my wrózki jestesmy ze ci powiemy ze jestes??? logiczne skoro współżyłas w dni płodne to chyba naturalne jest to ze mozesz być w ciązy

Gość dobreee
mysia2409 glupie pytanie glupia odpowiedz proste czy moge byc w ciązy:/

jesli masz do okresu dwa tygodnie to znaczy ze nie mialas wtedy dni plodnych. owulacja wystepuje na 10-16 dni przed koncem cyklu, a potencjalnie płodne jest ok. 6 dni przed nią - zakładajac nawet najwcześniejsza owulacje, to mialaś ją przedwczoraj, czyli 13 - odejmując od tego te szesc dni - wychodzi że mialas dni plodne od 7 listopada... no to ten stosunek z 8 listopada sie moze ewentualnie załapac, zakładając że masz owulacj wczesną. jesli masz standardową, czyli na 14 dni przed koncem cyklu, to już sie nie łapie. to kiedy masz te owulacje i dni plodne?...