Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfhyu

NIGDY SIE JUZ NIE BEDE BAWIC W STAWIANIE KART I WRÓŻENIE!

Polecane posty

ARTEFAKT, nic juz nie prosimy, tylko napisz, CO to jest to 'co o wiele gorszego niz tarot'. Jednym slowem

smrodek PANNA Z DE a dalabys do niej namiary? jakie miesto? tak , Lublineic Gorny slask , ale jak mowie ja bylam 2 razy nie bylam nigdy uzalezniona etc.. ona mowi przedewszytskim konkrety po tylu latach mi sie sprawdzilo i dopelnia

Gość Kate 32
Artefakt_Diabła - powróżysz mi? Naprawdę potrafisz?

_bree do mnie to pytanie? bo ja wiem...czasem zdarza mi sie do koscioła pójsc. ale ogólnie wierze w Boga, modlę sie i uwarzam sie za całkowicie nawróconą. mam mała obsesję na punkcie Matki Boskiej:P szczególnie MB Cygańskiej

Gość mój typ nie jest metro!
Artefakt Diabła- ale nie powiesz w jaki sposób on zginął?

szczególnie MB Cygańskiej- a dlaczego akutrat tej?

Kate dzisiaj wrózyłam już 3 razy. 2 razy kolezance zkafe i raz sobie bo mnie podkusiło. mogę ejdynie postawić krótką wrózbę która da ospowiedz tak lub nie. to jest troche wyczerpujace,uwierzcie

Artefakt- a poza dziwnym zdarzeniem z kolegą spotkałaś się zjakimiś innymi dziwnymi rzeczami? No bo w sumie ten wypadek to mógł być po prostu... wypadek. jak nie było nic innego to nie jest jakiś dowód...

Artefakt, Matka Boska na pewno nie jest zadowolona, że nadal sobie i innym wróżysz. Niewazne z jakich kart

oj działy sie dziwne rzeczy,działy no widzisz, problem w tym, ze to nie mógł być zwykły wypadek. w tym "wypadku" wszystko wszystkiemu zaprzeczało. ja WIEM, oni wiedzą i nasze rodziny wiedzą że to musiało sie stać...dla naszego dobra. wiem jak to brzmi,ale taka jest prawda.nie wytłumacze wam tego, potrzeba by na to całej nocy.chciałabym tylko przestrzec ludzi,którzy myśla ze sa w stanie zapanować nad czyms nad czym nigdy nie zapanują, tych wszystkich "bezkarnych" za wszystko kiedys sie płąci. a małolatom niestety wydaje sie ze sa nieśmiertelni i wszechwiedzący Bree moze i nie jest zadowolona. ja nadal zajmuja sie magia z tym ze biała. wiem wiem dla koscioła nie ma magii białej i czarnej. ale ja bardzo staram sie ją łaczyc z wiarą w Boga

Gość Kate 32
Artefakt_Diabła - niech będzie i tak chociaż ... Czy Tomasz się do mnie odezwie?

" oj działy sie dziwne rzeczy,działy" jakieś przykłady? please?

karty mówią że niestety nie...ale tak jak mówiłam cięzko jest wrózyć na odległosc,takze niczego nie gwarantuje czy wasza sytuacja jest związana z miejscem pracy?

kochana gdybym opisałą niektóre zdarzenia to zaraz ktoś by doniósł policji i miałabym kłopoty:D moge ci powiedzieć ze kiedyś, hmm nie wiem jak to określić, ale zabrało mi 5 godzin z życiorysu

Gość Kate 32
Nie, z miejscem pracy związany jest Łukasz, a co o nim mówią karty? Odezwie się?

ja raz miałam tak że zamknęłam oczy a jak je otworzyłam za chwilę to było już 20 minut później- to coś podobnego do twojej histroii gdyz abrakło ci 5 godzin?

czemu policji, to chyba nie jest niezgodne z prawem? jaki związek to może mieć z policją?? chodzi o to że ktoś by cię posądził o jakieś oszustwo? wytłumacz to trochę co to ma wspólnego

poszlismy kiedyś na cmentarz i robilismy tam cos bardzo nielegalnego i niefajnego. ale byliśmy tam chwilę, jak nam sie zdawało. to był luty.nagle zerwała sie burza (w lutym!) i pioruny siekały nam prosto pod nogi. spierdzieliliśmy stamtąd jak najszybciej sie dało. po wyjsciu okazało sie że na zegarku mineło 5 h a my mamy porwane ciuchy...

Gość Kate 32
A to te plotki to raczej chodzi o Łukasza.. W gruncie rzeczy mi to do niego pasuje, może mnie ewentualnie obgadywać, chwalić się?.. wiem, że ktoś mnie też przed nim obgadywał/obgaduje i chyba wiem kto. (Ktoś kto kiedyś do mnie coś czuł). Ale to raczej przechodzi do przeszłości wydaje mi się... Czy to przede mną jednak? Bo aktualnie się nie kontaktujemy..

mmm, no to rzeczywiście niefajna historia...

artefakt-a opiszesz jakieś inne swoje dziwne historie?

Gość Kate 32
Ale to kłopoty to związane z facetem, czy może bez związku z facetem? Czy chodzi o Łukasza? Proszę..