Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colla

Kobiety! Czy pasowałby Wam taki układ?

Polecane posty

Gość colla

Znacie się 3 lata, macie po 33 lata jedną paczkę znajomych... i od 2 lat koleżeński układ sypiania ze sobą..obydwoje jesteście po rozwodach, ona ma dziecko. Uszczęśliwiałoby Was to, że co tydzień spotykasz się z facetem na dobry seks? A później widujecie się z tymi samymi znajomymi i nikt o tym nie wie? Czy do szczęścia by było Wam coś więcej niż sam seks?

Gość colla
Zapomniałam napisać, że nie jestem cnotką.

Gość colla
to dlaczego on nie chce nic więcej?

Gość maturks4
Sam seks to dobry w "związku" między suką i psem. Człowiek myślący nie tylko d... ma trochę inne wartości

Gość tak z ciekawości
mi tam taki układzik by pasował , dobre wybzykanie i narka 🖐️

Gość tak z ciekawości
i jestem kobietonem :) tak dzisiaj przecież właśnie robią 'single'

uważam dokładnie jak maturks4 sam sex to mają zwierzęta ludzie, jako istoty wyższe, mają coś, co nazywamy uczuciami wyższymi niestety, jak widać, nie wszyscy ludzie sa istotami wyższymi

Gość anggeli
o czym wy mówicie przecież jest pełno taki par

Gość werrea
chłopa to jeszcze zrozumiem, ale czym taka baba się kieruje ? :O

najwidoczniej jest wielu ludzi bez uczuć wyższych, co nie znaczy, że tak jest dobrze chyba czyms od zwierząt powinniśmy się róznić?

Gość zaczarowana aquarela
No ja mam podobny uklad, tyle, ze - mamy 32 i 35 lat - zadne z nas nie ma dziecka - zadne z nas nie jest po rozwodzie (dlugotrwalych zwiazkach owszem) - jemu to nie wystarcza :(

Gość werrea
są po rozwodach , może boją się wdepnąć w to samo przysłowiowe g ?

Gość colla
bez morałów, pytam się czy Wam jako kobiecie by to wystarczało do szczęścia?

Gość mój temat ci wkleje
NIE

Gość colla
a jakie wytłumaczenie na to o on robi? jest po rozwodzie który się ciągnął 2 lata , ma dużo stresów, czy to by wytłumaczyło jego zachowanie?

Gość mój temat ci wkleje
po prostu lubi od czasu do czasu cie popukać. jak mu sie znudzi to oleje taki układ. a ty co chciałabys pewnie zwiazku stabilizacji tak? to zajdź w ciąze to sie w koncu "określi" :O

Gość colla
jest waszym przyjacielem, zwierza wam się ze wszystkiego, może nie chce tego psuć ?

Gość mój temat ci wkleje
otwórz oczy. po co ma z toba byc? nie kocha cie.

Gość
a w zyciu ja potrzebuje poczucia bezpieczenstwa a seks jest dopelnieniem uczucia a nie jakims srodkiem zastepczym no i oczywiscie piekny przyklad dla dziecka :/ jesli to corka to powowdzenia zycze z tlumaczeniem zeby sie nie puszczala z kim popadnie..

Gość zaczarowana aquarela
Mi by wystarczylo. Ja juz nic wiecej od facetow nie chce ;)

Gość colla
córka ma 9 lat, zostaje u dziadków

Gość colla
i jakie puszczanie się z kim podpadnie ? 2 lata z tym samym i skąd pewność czy mówię o sobie

Gość
skoro znajomi nie wiedza to niby o kim masz mowic skoro corka u dziadkow to niby skad masz o tym wiedziec? fail wracajac. teraz jest udziadkow, a jak sie jakos przypadkiem dowie chocby od wscibskiej sasiadki? piekny wzor do nasladowania puszczanie sie to dla mnie seks dla seksu bez uczucia i jeden kij czy masz co oc innego czy tego samego przez 2 lata ewa ma racje- jak zwierzeta :/

Gość kattka26
nigdy nie zrozumiem takich kobiet...

Gość nie kumam,dlaczego
nie odpowiecie dziewczynie na zadane pytanie ,tylko pieprzycie jakies swiatojebliwe pierdoly? Czy na kazdym watku na tym forum musza siedziec mamusie,i swiete kobiety.Pytanie bylo: czy by wam taki uklad odpowiadal,a nie czy dziecko wie ,ze matka ma kochanka i nie chodzi chyba o to czym roznimy sie od zwierzat. Autorko,ja odpowiadam na Twoje pytanie tak: -jesli potrzebujesz prawdziwego zwiazku,a widzisz ze on jednak woli pozostac przy seksie,to poszukaj innego.Jesli facet sypia z Toba od 2 lat i poza tym nic sie nie dzieje,i jeszcze to ukrywacie-to wyglada na to ,ze nie mysli o tobie powaznie,tylko chodzi mu o lozko,moze mile spedzenie czasu,bo lubicie sie.Ale to wszystko.Tymbardziej ,ze utrzymujecie cala sprawe w tajemnicy.Powodzenia

Gość UkŁad ...
... jest ok, jeżeli odpowiada jednej i drugiej stronie. A - córeczce to opowiadać trzeba , ze się sexi??? Bez sensu komentarze - są tematy i "czynnoći" o których się dzieciom nie opowiada. Czy jak mama byłaby sama - to miałaby się dziecku tłumaczyć z onanizowania się (a fuj - powie moherek). Nie pytaj kobiet, czy im pasuje taki układ? Zapytaj siebie i sobie odpowiedz:)

Gość colla
a może nie chodzi o mnie? zadaje pytanie ,czy kobieta może być przy takim układzie szczęśliwa , to samo facet, i dlaczego nie zwiążą się