Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoooolinka

Joanna Surowiecka odlaleziono

Polecane posty

Gość a mnie sie wydaje ze
a no w sumie faktycznie racja, sory za blad ale nie musisz mnie odrazu obrazac :O

Gość ana śmietana
sory ,ponioslo mnie

Gość piszcie coś jeszcze
no

Gość a ja od czasu gdy
rodzice zaczeli tak sledzic wszystkie zaginecia czytac o tym bardzo sie o mnie boja bo sama jestem teraz w takim wieku jak bylu Asia czy Iwona.... mam dwoch braci ktorzy mnie teraz wszedzie odprowadzaja, na autobus, do znajomych, przyjezdzaja po mnie z imprezy bo rodzice i oni w sumie tez tak sie o mnie teraz boja zeby nic mi sie nie stalo a wogole to jestem jedyna dziewczyna w rodzinie, rodzenstwo rodzicow maja samych synow tylko ja jestem jedyna dziewczyna, jeden z moich braci ma juz zone i ona czesto sie denerwuje jak mariusz wychodzi zeby jechac po siostre ale oni sie tak panicznie o mnie boja... wspolczuje tym dziewczynom i im rodzinom :(

Gość mhjhjhjkkjhkhkhkhjk
up

Gość zaprzyjazniona
Istnieje jeszcze cien nadziei, ze to nia Asia, trzeba poczekac na wynik ekspertyzy sadowej.Dziwnie to wszystko wyglada.Ktory morderca zatrzymuje komorke ofiary, przeciez mozna latwo go namierzyc.A to trwalo az 4,5 roku!Ja osobiscie NIE WIERZE, ze znaleziono Asie nawet gdyby "potwierdzily " to badania DNA. Mam ku temu swoje powody.

Gość no07389
ale co to za komorka przeciez 5 lat to juz stara do niczego sie nie nadaje ani nie sprzeda ale dobrze ze właczył bo tego typa namierzyli i teraz pojdzie siedziec

Gość Kazimierz44
ta pojdzie siedziec za pieniadze podatnikow a 10 lat wyjdzie z wiezienia a bedzie mial sanatorium spanko wikt i opierunek i w celi tv i dvd chwasta trzeba wytepic bo to wrzód w ciele narodu jest powiesic gnoja i po problemie bo tutaj zadna resocjalizacja nic jz mu nie pomoze

Gość Bejbe25
Karolinka dziękuję:) To była dla mnie zbrodnia z premedytacją, wszystko według mnie musiał mieć wcześniej zaplanowane. I dobrze, że wpadł! Dlaczego to zrobił (załączył telefon)? Nie mam pojęcia. Ale czuł się chyba bezkarny, myślał, że sprawa przycichła, że wszystko mu wolno - jest przecież panem życia i śmierci - czyż nie? Wyjechał ponoć do innej miejscowości i tam załaczył telefon, bo myślał, że jak jest w innym miejscu to nie ma szans, żeby go namierzyli i złapali. Jak ja sie ciesze, że go złapali. Ale smutno mi że ona nie żyje. Byłam w podobnym wieku do niej i zawsze utożsamiałam się z tą dziewczyną. Bardzo przeżyłam jej historię i pewnie nie tylko ja. Wszyscy mieliśmy nadzieję, że się odnajdzie... Może rzeczywiscie chodziło o psy policyjne. Też się nad tym zastanawiałam, że psy jej nie wytropiły. Ale to też są tylko zwierzęta, też się mylą, to nie takie proste z tym tropieniem zwłaszcza że nie wiemy, jak to dokładnie wyglądało (sam moment zbrodni), dowiemy się pewnie niedługo... wcześniej mówiono o samochodzie, że ktoś ją wciągnął -pamiętacie? Nic nie jest jeszcze wyjaśnione do końca.

Gość zaprzyjazniona
Ten telefon byl bardzo czesto zalaczany, sama na ten numer dzwonilam ale nikt nie odbieral, wysylalam rowniez smsy (dochodzily)po polsku i w innym jezyku dla zmylenia aby zrobil jakis ruch telefoniczny - cisza, bal sie.

Gość Konrad20
Są jakieś nowe szczegóły ?

Gość Bejbe25
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Drwal-zabil-nieznajoma-wpadl-przez-jeden-przedmiot,wid,12869838,wiadomosc.html?ticaid=6b477

Gość Bejbe25
trza skopiowac i wkleic w przegladarke inaczej sie nie otwiera

Gość oiuy
szkoda joasi natomiast iwona wcale mi nie zal.joasia zaginela w przyzwoitych okolicznościach ,natomiat iwona w takich z deka kurewskich + ten stroj

Gość Karooooolina
Co za brednie z tym strojem :-P odpowiedz proszę jaki ubiór uratował by Joasie ?

Gość do cholery z tym
Skurwysyn, żeby go szlag trafił! Mieszkam w BB i mniej więcej wiem gdzie to jest. Jej nie znałem. Świat jest pełen takich bydlaków :( Biedna, nie dość, że młodo odeszła, to jeszcze na końcu ten strach, przemoc. Tylko rodzina ma jakąś ulgę. Wreszcie wiedzą, chociaż stracili, pewnie już złudną nadzieję. I niech nikt nie pisze o tamtej dziewczynie, w tak głupi sposób. Nie znasz jej, nic nie wiesz i już oceniasz. W ogóle to jest nie ważne, nieistotne, co i jak robiła. Nikt nie ma prawa odbierać drugiemu życia.

Gość Bejbe25
Co to ma być jakieś usprawiedliwienie dla tych degeneratów - że niby strój miała taki, że ubrana jak kur.. Co to wogóle za tłumaczenie jest? Jakim prawem tak ktoś mówi? Popieram swojego poprzednika, nikt nie ma prawa oceniać jak się ktoś ubiera. Co to znaczy, że kobieta była ubrana wyzywająco, prowokująco? CZY TO ZNACZY, ŻE JAK KOBIETA JEST TAK UBRANA TO MA ZOSTAĆ ZAMORDOWANA ALBO ZGWAŁCONA? Czy to jak się ubieram to sygnał dla kogoś, że ma mnie za to zamordować, odebrać mi życie? Najgłupsze tłumaczenie, jakie słyszałam. To nie jest żadne, powtarzam - żadne usprawiedliwienie dla tych potworów. Jeżeli mają problem ze swoją seksualnością i nie potrafią się opanować to niech się leczą!!!!

Gość Konrad20
dokładnie Bejbe25/kazdy człowiek, kazdy facet powinien mieć zdrowe odruchy i zdrowa reakcje. Ja jestem normalny,tak przynajmniej mi sie zdaje :-D na widok nawet ładnej laski oprócz fajnej wyobraźni w mojej głowie nie kusi mnie aby zrobić jej krzywdę.

Gość Konrad20
aha i nie wystaje i nie przechadzam sie niby bez celu po parkach czy odludnych miejscach, bo i po co ???????????????????? skurwiel przyuważył Aśkę chyba juz wcześniej i czatował na NIą. Wyrazy współczucia dla rodziców.

Gość do wszystkich
Jakie postepy w śledztwie?

Gość Bejbe25
Jak dowiem sie czegos nowego to dam znac. Konrad - zgadzam się z Tobą. Na świecie jest też bardzo wielu normalnych mężczyzn, dlatego większość z nas nie pojmuje tego, jak wogóle możliwe jest, że istnieją takie patologiczne przypadki.

Gość snajper271
wyszlo to zupelnie przypadkiem zona tego faceta znalazla telefon gdy go nie bylo w domu poniewaz byl na robocie gdzies w delegacji wycinka lasow.poszla go doladowac , gdy to zrobila od razu telefon zostal namierzony poniewaz byl caly czas monitorowany.byl to telfon zamordowanej. morderca mieszkal w tej samej wiosce co ona.

Gość Konrad20
No po prostu cudnie to wyszło z tą żoną. :-D oby częściej dopadała sprawiedliwość tu na Ziemi

Gość Jakotja
......................................

Gość Bejbe25
W Kronice pisali dzisiaj, że ten telefon po czterech latach został sprzedany komuś innemu i przeszedł przez kilka rąk zanim ktoś go uruchomił i go namierzyli. Później policja przez trzy tygodnie prowadziła śledztwo "po nitce do kłębka" a na końcu tego łańcuszka posiadaczy telefonu był właśnie ten mężczyzna. Na początku nie przyznawał się do winy, lecz pękł po wielu godzinach przesłuchań. Nie wiem kto to wymyślił z tą żoną, że to ona włączyła telefon ale od początku jak tylko usłyszałam od kogoś taką wersję, pachniało mi ściemą i plotą, tanią sensacją więc w to nie uwierzyłam, a w gazetach redagowanych na podstawie dokumentacji policji chyba by nie pisali czegoś, co jest wyssane z palca.

Gość Karoooooolinka
wielkie dzięki. Drugi filmik nie wchodzi.

Gość nyhnmuy
mi wchodzi, tylko tam są 2 reportaże ten się zaczyna ok 7 min

Gość Bejbe25
karolinka po zainstalowaniu wtyczki, która jest do pobrania drugi filmik się odtwarza