Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoooolinka

Joanna Surowiecka odlaleziono

Polecane posty

Gość tragedia:(
:(

to była kuzynka mojej przyjaciółki. to straszne co przezywają. Po 4 latach znowu wróci piekło na ziemi. Powinna byc kara śmierci za takie coś. A on dostanie dożywocie i w ciepełku z DVD i innymi dogodnieniami 10 lat a potem go wypuszczą. takie prawo

Gość akurat!!!??? trochę
niech sobie przypomi jego-śmiecia reakcje, jak mówiła mu, ze wisza plakaty? tempa... i juz

Gość akurat!!!??? trochę
powinni mu odciąć kończyny i zostawić na wózku, w domu ,jak zdechnie z głodu " to za swoje" ,aby codziennie borykał się ze świadomością, że jest dnem i wyrzutkiem. Po co państwo ma go utrzymywać w wiezieniu za moje podatki ?

Gość do wyżej
chyba masz rację. Niech to w domu zrobi a nie w więzieniu.

Gość do wyżej
czy w polskim prawie amputacja kończyn jest dozwolona? zamiast dożywocia?

Gość zajebać mordercę aby
zdychał w bólach,mękach,zabijac go pooooooooooooooowoli!!!!

Gość absolutnie nie !!!
nich sobie żyje, jako kaleka, to bardziej da mu w kość :-p

Gość dominikacoco19
czytałam wypowiedz jego znajomej ,mówiła o nim że miał duszę dziecka ;/ nigdy by sie nie spodziewala...

Gość dominikacoco19
i nazywa się Marek Z ,nazwiska nie podają.

Gość absolutnie nie !!!
gdzie to czytałaś ? co to znaczy dusza dziecka? dzieci są złośliwe i czasem okrutne ...heee może dziecinny - lekki niedorozwój emocjonalny ?

Gość nyhnmuy
mieszkańcy goczałkowic i okolicy dobrze wiedzą kto to jest

Gość absolutnie nie !!!
no Kto ??? znał wczesniej Joasię ???

Gość jo-me
ja znam jego nazwisko bo podał je ktos na innym forum po czym post zostal usuniety bo ponoc to niezgodne z prawem. na nk nie ma on profilu, ale ma jego brat, który wyglada całkiem normalnie... mieszkańcy goczałkowic wiedza kto zabił, bo jak sie mieszka w takiej miescinie to raz ze wiesci szybko sie niosa a dwa, ze jak sie kogos zna to mozna go rozpoznac z tych zdjec co sa w necie. ciekawi mnie bardzo jaki mial motyw? czy to byl gwałt i morderstwo? moze on ja znal i dlatego ja zabil aby go nie rozpoznala? moze przechodzila tamtedy czesciej? kto wie...

Gość Bejbe25
Jak juz o smrodzie "coś mi tu śmierdzi, szkoda Asi i jej rodziny, ale jakoś tak wszystko na tacy nagle podane. i zwłoki sa i morderca... a 4 lata temu psy nic nie znalazły... dziwne" do powyższego cytatu: Te "psy" to mi.in. mo narzeczony, który coziennie naraża swoje życie przesłuchując różnych psychopatów, morderców lub niedoszłych samobójców (o złodziejach, alkoholikach i degeneratach już nie wspominam). Żal mi że ludzie w takim "niby cywilizowanym" kraju jakim jest Polska tak się wyrażają o stróżach prawa. Według mnie psami nazywają policjantów albo tacy, którzy sami są przestępcami, albo tacy, których nieszczęśliwie złapała i skontrolowała choćby raz "drogówka" - dostali mandat, może punkty karne (ale nie biorą pod uwagę tego, że faktycznie przewinili) i są teraz strasznie pokrzywdzeni przez los, wprost nienawidzą policji, tych "psów" bo jest to dla nich wróg numer jeden. Oj Polaczki, kiedy się wkońcu nauczycie? Jesteście aż tacy tępi? Jak tak dalej będziecie myśleć to niedługo sami wyjdziecie na ulice z maczetami i będziecie gwałcić, mordować - tylko nie narzekajcie potem jak jest wokół was ok??

Gość Bejbe25
Jak już pisał ktoś wyżej, policja namierzyła mordercę od razu kiedy ten włączył poraz pierwszy telefon (włożył do niego kartę sim - zalogował się do siecie) - był to oczywiście telefon Asi. Jestem wstrząśnięta tymi wydarzeniami... od 4 lat śledziłam każdy wątek związany z tym tematem. W głowie mi się nie mieści. A policja jednak nie umarzała śledztwa, jednak do końca śledztwo było w toku - i prośzę nie widzicie jaka szybka reakcja? Acha i jeszcze jedno - nie widziecie tego iż to była prawie że "zbrodnia doskonała". To jak on to obmyślił, wrócił na miejsce zbrodni i ukrył a raczej zakopał jej ciało? Przez te wszystkie lata żył sobie spokojnie jakby nigdy nic i pewnie mijał jej rodziców w sklepie, na ulicy... ja pierd....! Czy to najabardziej nie świadczy o tym, jakim był potworem?? Nawet nie to , że zabił (na co nie ma usprawiedliwienia) ale to ŻE POTRAFIŁ Z TYM ŻYC, jakby nigdy nic...

Gość Karoooolinka
(Bejbe25 ) masz rację !!!

Gość Witttekkk22
Kiedy policja da znać co w temacie Joasi ?

Gość tez jestem ciekawy
mieszkam w Czechowicach, i mam siostre w jej wieku,qurwa po co to ziemia nosi takiego squrwiela.

Gość w gwoli informejszyn
"mordeca najpierw ukrył ciało przy tej promenadzie praktycznie tuż przy samym przystanku kolejowym (i tam leżało do późnego wieczora; ciekawe, że psy - jeśli były użyte dość szybko - nie wskazały tego śladu...), a w nocy przewiózł je na taczkach na drugą stronę torów i kawałek dalej - drogą przez chaszcze - zakopał. Morderca mieszkał w Goczałkowicach i ponoć był już karany za podobne przestępstwo (na lokalnym portalu podają nawet jego nazwisko) i cały czas miał telefon Joasi. I na dodatek byli świadkowie, dwóch mężczyzn, którzy widzieli, jak ktos coś przewoził w taczkach przez tory... A tam, za torami, nie ma żadnych domów, tylko po jednej stronie staw i droga do lasu, po drugiej stronie peron, za nim trochę chaszczy - tam zakopał ciało, ale na filmie widać, że wiózł je dość daleko taką przecinką z betonowych płyt w tych chaszczach, poniżej torów. Zakopał w miejscu już dość przejrzystym, blisko pierwszego domu, do którego od biedy można dojść po peronie (albo przez te chaszcze poniżej). W każdym razie relacja o kimś idącym w tamtą stronę, z taczkami, na dodatek wieczorem, powinna wzbudzić czujność i podejrzenia policji."

Gość bbbbbbggggg
ciekawi mnie to jego nazwisko ,jest w nim litera "ą" ? ?,takie domysly chyba nie sa karane bo nie pisze nazwiska w calosci ?

Gość do bejbe 25
A może chodziło o psy w sensie zwierzęta-które tropiły po zapachu zabójcę?

Gość Karooolinka
a co na ten temat twierdzi Jasnowidz z Człuchowa Krzysztof Jackowski ?

Gość Karooolinka
a co na ten temat twierdzi Jasnowidz z Człuchowa Krzysztof Jackowski ?

Gość MariolaJola2
Tez jestem ciekawa jaka wizję co do Joasi miał JASNOWIDZ Z CZŁUCHOWA ?

Gość bbbbbbggggg
??? a co to ma do rzeczy jaka wizje MIAŁ ,wazne jest to co jest teraz ,ateraz juz wiadomo ze Asia nie zyje i zadna wizja juz tego nie zmieni

Gość ja wam powiem o sobie...
8lat temu zaginela mi siostra miala 15 lat wtedy, poszlam z nia na zakupy, ona weszla do innego sklepu ja do innego i umowilysmy sie ze za 15min sie widzimy przed sklepem, ona juz nie przyszla, pomyslalam na poczatku ze poszla do domu i bylam na nia wsciekla ale w domu jej nie bylo, po dwoch dniach dopiero policja zaczela jej szukac, ale sie nie udalo, ja chodzilam do psychologa bo nie moglam sobie z tym poradzic, rok temu ktos zapukal do drzwi. to byla moja siostra ! zaplakana przepraszala nas , ze bardzo tego wszystkiego zaluje, uciekla z domu razem z jakas inna dziewczyna poznana w internecie, poznaly jakiegos faceta ktory chcial zabrac je na wakacje i pojechaly z nim do Grekcji byly tam 7lat, nie wykorzystywal ich, nie zmuszal do niczego chcial poprostu zeby z nim byly, a one nie wiedzialy jak maja wrocic dopiero po paru latach poznaly tam polska rodzine ktora wraca wlasnie do polski i zabraly je ze soba, moja siostra odrazu wrocila do domu i do tej pory przeprasza, nie wiem czy ta histria jest prawdziwa bo tej rodziny nie poznalam , nie wiem co tak naprawde dzialo sie z siostra, czy kogos chroni, nie chce powiedziec prawdy czy cos ale troche dziwne dla mnie jest to ze tyle lat byla akurat w grecji :O ale najwazniejsze ze jest z nami spowrotem, i bardzo wspolczuje wszystkim rodzinom ktore stracily swoje dzieci bo wiem jaki to jest bol w sercu :( u mnie akurat skonczylo sie wszystko dobrze ale ta Asia czy Iwonka... wspolczuje :(:(

Gość a mnie sie wydaje ze
piszecie bzdury, bo jak niby znalezli go po jej telefonie ? nie da sie tak chyba ze by miala telefon na abonament ale wtedy on musial by go placic wiec wydaje mi sie ze cos krecicie

Gość ana śmietana
a wiesz ze kazdy telefon posiada swoj wlasny numer IMEI ?????? dziecko do szkoly a nie na fora bos glupia jak but

Gość ana śmietana
i nawet jesli karta sim asi nie jest juz aktywna ,wlaczajac telefon loguje sie do sieci po tym wlasnie numerze imei i numerze terazniejszej karty sim :)))