Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ina91

zanudzam się w domu w sobotni wieczór

Polecane posty

Gość ja tez...
jw

Gość ja tez...
Bylam w kawiarni pojesc, poczytac, wrocilam do domu, zasiadlam do komputera, a tu stara nuda :/ ocipiec idzie, jutro jeszcze jeden taki dzien...

Ja też. Cały dzień się uczyłam, już mam dość, głowa mnie boli, chciałabym chociaż z kimś pogadać, ale mój ulubiony rozmówca jest hen hen daleko i nie ma neta. Zresztą teraz to by sobie mną nawet dupy nie zawracał. Dupa, dupa, dupa 😭. Idę tv pooglądać :)

Gość ciekawska hela
ja tu już od 2 godzin zapuszczam korzenie przed laptopem, więc nie jesteście jedyne (jedyni)

Gość wcielone zIo
:O

Gość ja tez...
to smutne, w sobotni wieczor :( Powinnysmy byc na piwie z psiapsiolami albo na kolacji z chlopakami

Gość kwasupóllitra
zjedz kubek:-)

Gość ciekawska hela
ja tylko od 2 h bo wcześniej wychodziłam do sklepu po niezbędną wyżerkę i piwko, co by sobie do lustra wypić

hehe ja z psiapsiolami na pwio nie chodze :P bo swteirdzilam ze kobiety to dwulicowe dzi... i nie warto,teraz mam znajomych samych facetow i dobre mi z tym :P tylko jakos dzisiaj wszyscy zagineli w akcji

Gość ja tez...
a cos w tym jest, powiem Ci :) ale ja juz wolalabym nawet z kobieta isc na to piwo niz w domu siedziec... szkoda ze sobie nie kupilam dzis piwka (myslalam o tym, ale alkohol raz na tydzien troche grozny mi sie wydal), tobym sie z Wami napila :)

Gość ciekawska hela
też wolę męskie towarzystwo, ale z braku laku i koleżanka na piwko dobra, problem w tym że jakoś ostatnio wszyscy o mnie zapomnieli albo nie mają czasu, mi o tyle chciało ruszyć się do sklepu, bo lodówka zaczęła mocno świecić pustkami

Gość wystawily mnie!
a mnie koleżanki wystawiły,mialysmy iśc do klubu..;/ ehhh ale za to zamowilam sobie pizze i ogladam mam talent.

Gość ina91
powiem Wam,że dziś mam takiego lenia,że nawet nigdzie nie chciało mi się wychodzić,dlatego teraz siedze na kafe ;/

Gość Lalalalalalala3
Ja oglądam tv:-) w następny weekend idźmy wszystkie razem na piwo albo coś:-)

Gość ja tez...
no ja nie mam do dyspozycji zadnego faceta, niestety :( Znalazloby sie kilku spoza mojego obecnego miejsca zamieszkania, ale tez cos z nimi nie tak :/ Jeden stroni od alkoholu i mial problem, ze ja chce sie napic piwa, drugi lubi bardzo mnie 'uczyc' o naturze wszechsiwata i filozofowac, przy czym ma sie wrazenie, ze wszystko wie lepiej, trzeci to mruk.. to sa znajomosci, co sie wytarly, zatarly... czas wybierac znajomych bardziej swiadomie :/ tylko czy potrafie?

Gość ciekawska hela
ehh masz rację, faceci to jednak inna kategoria człowieka, czasem to wogóle mi si,ę wydaje, że większość bab nie posiada poczucia humoru, a ich priorytetem, w zależności od wieku i stanu cywilnego są ciuchy, kosmetyki, albo mąż, dom i dzieciaki

Gość ciekawska hela
ja z kolei lubię kumpli z którymi można pofilozofować i generalnie rozmawiać na jakieś dziwne abstrakcyjne tematy, a przy dobrym piwku taka rozmowa jest jak poezja

Gość Lalalalalalala3
Nie piszmy o facetach:) pogadajmy na jakiś konkretny temat, byleby nie o facetach:)

Gość ja tez...
helu, tez tak myslalam :)) do czasu, konkretnie do czasu, az sie okazalo, ze ja to w ogole jeszcze jestem nieoswiecona po prostu

Gość ja tez...
a moje poglady, czy pytania, ktore stawiam, wynikaja z podazania za tlumem, jestem ofiara mediow, zachodniej propagandy itp