Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzegorzzzzzzzzzzzzz

Jak moja zona dala na imie dziecku.TO OSZUSTWO!

Polecane posty

czesc mam na imie grzesiek mam 34 lata i wczoraj zonka urodzila nasze pierwsze dziecko chlopczyka. wlasnie wrocilem ze szpitala, rano pojade tam spowrotem. zanim urodzila to mielismy ustalone jak damy na imie chlopcu a jak dziewczynce. plci dziecka nie znalismy bo chcielismy aby to byla niespodzianka. chlopiec mial byc adam albo daniel. zonka miala jakies kaprysy co do zagranicznych imion, podobaly jej sie jakies filmowe ale szybko jej to wyperswadowalem. dzis pare godzin nie bylo mnie w szpitalu bo sie zmienialem z tesciowa na wizyte a jak wieczorem wrocilem to w karcie dziecka bylo juz imie dexter. jestem w szoku i to duzym. jak mogla zdecydowac bez pytania o moje zdanie na temat tego imienia? imie w ogole zle komponuje sie z naszym nazwiskiem. wkurzylem sie. czy wedlug was przesadzam??

no raczej. ale czy uwazasz ze przesadzam? czy to brzydkie imie? nie bardzo mi sie podoba ale zonka sie uparla. a w razie czego mozna potem zmienic czy nie?

Gość hjvdrffrgfrg
Zabroń jej!!!!! Gościu, przez kaprys tej suki dzieciak będize miał przesrane w życiu. WIEM< CO MÓWIĘ> Zrób cos, nawet zagroź, że ją zostawisz.

Gość Magik z wielką różdżką
Laboratoria Dextera , będzie sławny kufa

a moim zdaniem to jej sprawa. moze troche jest wymyslne i jak z kreskowki ale uwazam ze mimo wszystko ostatnia decyzja nalezy do niej. Adam i daniel to spedalone imiona. Powinna jednak powiedziec ci o tym przed

zabronic nie zabronie ale wkurzylem sie ze tak bez mojej wiedzy kazala wpisac to imie do karty dziecka. ostatnio ogladala jakis serial o seyjnym zabojcy o tym imieniu a teraz mnie szlag trafia. musze sie z tym przespac. a do naszego nazwiska to imie nie pasuje nic a nic.

O taaakkkkkkkkkk... Świetne imię dla seryjnego zabójcy Taaaaaaaaaa

no niezle zdjecie wstawiles magik. to mialo byc pocieszajace czy jak?

no bez przesady, nie bede tutaj sie obnazal z nazwiskiem i podawal do wiadomosci publicznej. nazwisko bardzo popularne, polskie, 5-literowe

Liczę że coś w Tobie pęknie

Gość alonealone
Nowak? Nie ustępuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To posmieqwisko na całe życie.

To zmienią mu na Olaf albo Zygfryd

nie wiem juz co mam zrobic. zaraz pojde spac. dzieki ze mi doradziliscie ale naprawde bym nie ustepowal ale przeciez kobita mi syna urodzila i co ja mam teraz buldoczyc sie na nia?

pytalem ja dlaczegfo dexter a nie jedno z tych na ktore sie umawialismy. powiedziala ze zawsze marzyla o tym zeby dziecko mialo nie polskie imie,. powiedzialem jej ze adam czy daniel tez nie sa typowo polskie bo nawet za granica ludzie nosza takie imiona no ale ona sie uparla, co smieszne, naszym matkom sie to imie tez podoba

zonka ma 28 lat.

może kreskówek się naoglądała... ech.. przynajmniej bedziesz miał argument w kłótniach i cos co zawsze bedziesz mogł wypomnieć:o

jakos musze to przebolec. moze nie bedzie tak zle. :(

Gość ramapampampam
pojebało Cię??????????Ty skurwielu, panotfelku. Przebolejesz to , a dzieciak cale zycie bedzie cierpial. Jebany egoista, poantoflarz. Mam nadzieje, że dzieciak wykrzyczy Twojej suce, jaka mu krzywe zrobila jak dorosnie.

Eee,ja myśle że to chyba prowokacja. ;) Jeśli nie to,to gratuluje synka,a co do imienia.To twoja żona za dużo się seriali naoglądała :/

po pierwsze to nie wyzywaj mojej zony od suki a mnie od pantoflarza. po drugie, kolezanka kopacos tam ma racje, zona sie seriali naogladala.

i po trzecie dziekuje za gratulacje. Po czwarte dobranoc wszystkim i dzieki za udzial w dyskusji. raczej nie mam juz pomyslu jak zonce inaczej to imie wyperswadowac.