Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elllaa 228

mój chłopak jest moim sąsiadem..

Polecane posty

Gość elllaa 228
sprobuj, moze sie uda :(

Gość stickie
Idź do pracy i usamodzielnij się. Tak tak,na studiach dziennych też można pracować. Od rodziców/ciotki się wyprowadź. Na weekendy przyjeżdżaj do faceta. A wujostwo odwiedzaj od czasu do czasu. Gdzie Ty masz dziewczyno problem? Chcesz się bawić w dom to wydroślej.

Gość elllaa 228
ale ja u wujostwa nie mieszkam.. nie wiem co im odbija, moze to ze kiedys do nich przyjezdzalam na wakacje, a teraz mieszkam sama i mysla ze mam nadal 16 lat ?

Gość stickie
To jak nie mieszkasz to po co w ogóle do nich przyjeżdżasz? Masz u nich swoje rzeczy czy co? Wpadnij raz na jakiś czas z wizyta i tyle.

Gość niestety :(
to Tobie odbija

Gość elllaa 228
nie mam u nich swoich rzeczy, bo to jest tak ze zawsze z nimi jacys bylysmi zzyci jako rodzina i tak sie utarlo ze nie wiem teraz mam 2 pary rodzicow :O ?! Wpadnij raz na jakiś czas z wizyta i tyle. czyli nie musze sie u nich meldowac co weekend? bo oni sie wrecz obrazaja jak co weekend nie przyjade! jakby to byl moj obowiazek :O

Gość elllaa 228
wiem odbija mi , bo nie wiem co mam zrobic :(

Gość aarrrheniek
nieoczekiwany zwrot akcji :classic_cool:

Gość stickie
Podziękuj za gościnę i powiedz, że nie przyjedziesz bo nocujesz u chłopaka. A najlepiej powiedz,że nie będziesz już tak często wpadała bo masz swoje życie. A jak bedziesz u faceta to może zaproście ich na obiad albo kawę. Sama wymyslasz problemy.

Gość elllaa 228
no ale widzials co bylo jak napisalam o rodzicach, czyli nie powinnam tak samo ich traktowac i zyc swoim zyciem?

Gość stickie
To w końcu rodzice jakie mają zdanie na ten temat? Jak są przeciwni to przestań ciągnąć od nich kasę. Wtedy będziesz mogła powiedzieć,że jestes dorosła i zyjesz jak chcesz.

Gość elllaa 228
rodzice mowia zebym robila jak uwazam, tylko ciotka z wujem sie rzuca i nawzajem sie zmawiaja z jego rodzicami przeciwko nam...

Gość elllaa 228
musze isc, wpadne wieczorem, piszcie 🌻

Gość ehhhhh
co za idiotka....lepiej już nie przychodź

Gość stickie
Czyli rodzice są na tak. A wujkowie i rodzice faceta na nie. Więc: - co Cię obchodzi zdanie ciotki i wujka? Nie utrzymują Cię, nie mają do Ciebie żadnych praw - Twój facet niech załatwi sprawę ze swoimi rodzicami sam. To dorosły facet,a nie dzieciak. Co to w ogóle ma być? W wieku 16 lat rodzice mogą burczeć,że dziewczyna/chłopak im się nie podoba,a nie dla 30letniego chłopa. Utrzymują go, że mają mu kobiety wybierać? Nocuj u faceta i tyle.

Gość elllaa 228
co Cię obchodzi zdanie ciotki i wujka? -- właśnie nie wiem , mam z tym problem, sama nie potrafię zrozumieć , chyba to że są tacy stanowczy jacyś, że tak nie wolno :O

Gość elllaa 228
wklejam jeszcze raz dla tych co nie czytają od początku DOBRA , dosyc tego, pisze jak jest naprawde , bo widze ze mnie tu zagryziecie!! napisalam rodzice, bo tak mi sie wydawalo prosto, a prawda jest taka ze to NIE SA moi rodzice, moi rodzice mieszkaja za granica , do tej pory mieszkalam z nimi jednak poszlam na polska uczelnie na studia. Sprawa rozchodzi sie o moja ciotke ktora jest siostra mojego ojca i wujka ktorzy sie poczuwaja za moich opiekunow chociaz nikt ich o to nie prosil, tata moj zawsze mowil ze od kiedy jestem dorosla nie obchodzi go z kim sie spotykam, mama chce zebym byla szczesliwa, bo wie przez co przeszlam (nie bede tu opowiadac, ale troche przykrosci doswiadczylam ) , wujostwo stracilo swoje dziecko wiele lat temu dlatego chca sobie mnie zagrabic, NIE UTRZYMUJA MNIE, nie chce od nich brac nawet przetworow zeby nie bylo ze cos jestem im winna i sie powinnam poczuwac, jezdzilam do nich kiedys na wakacje tylko... a co do studiow- tak to byl wlasnie ich genialny pomysl..a ja glupia sie slucham cioci...

Gość elllaa 228
bo t obyło tak, że ja często do nich jeździłam na wakacje mając te naście lat i się ze mną chyba zżyli, wiadomo wtedy mi dyktowali o której mam być w domu i w ogóle , bo opiekowali się mną zamiast rodziców.. i tak już się utarło że chcą do tej pory sprawować opiekę :O

Gość elllaa 228
...

A powiedz ... Ty nie czujesz potrzeby, żeby ich odwiedzić - bo ja mieszkam ze swoim chłopakiem, a już narzeczonym przez płot. Na co dzień mieszkamy razem i jak wracam na weekendy to do domu, a ona do swojego, bo tęsknimy na rodziną.

Gość elllaa 228
narzeczona--- czuje,ale na chwilę, nigdy z nimi nie przebywałam tak długo żeby tęsknić co weekend:O

Gość elllaa 228
oni po prostu czują się jakby byli moimi rodzicami, co powinnam zrobić? wytłumaczyć im że nimi nie są, a może mają racje, że kiedy rodziców nie ma ktoś mnie musi przypilnować ? :O

Pokręciłaś strasznie i pewnie jutro będą tu na Ciebie ciskać, już ciskają zresztą... Według mnie powinnaś stanowczo powiedzieć ze to twoje życie i basta :)

Gość elllaa 228
wiem że to pokręcone dlatego napisałam na początku że chodzi o rodziców, bo oni się tak czują..

Gość ffffuuu
ja nie mogę, masz ekstra sytuację, rodziców nie ma więc nie ma się kto czepiać a ty się chowasz przed ciotką :D 🖐️

Gość elllaa 228
ffffuuu no właśnie,żeby to było takie proste...

Gość elllaa 228
podniose..

Gość stickie
Dziewczyno, nie masz obowiązku nawet zajeżdżać do ciotki. W czym Ty masz problem? Wydoroślej!

Gość taka sobiee
ciotka manipulantka

Gość taka sobiee
ile jestes z tym chlopakim?