Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

przyjmujemy nowych członków do starego twa

Polecane posty

"faktycznie" wyznaje filozofię Kalego. Dobre Mzimu jak Kali ukraść, złe Mzimu jak Kalemu ukraść. I dlatego pomarańcze gniją na śmietniku.

Gość Faktycznie..
Mam tylko nadzieję, że jak będę tak stara jak ty, to młodsze nie będą do tego stopnia zdegustowane moją osobą, jak ja tobą. :O

pomarańczo twoje odczucia co do mnie czy do czegokolwiek naprawdę mnie nie interesują:) mam je w dupie jednym słowem:) naoliwiony fajnie , że masz odwagę do tego się przyznać :)

Gość Faktycznie..
naoliwiony - zwracaj się lepiej do swojej starej ike. I wal jej pokłony. Swój do swego ciągnie. A ty ike nie rozumiesz, że napisałam że należę do zupełnie innej partii, a PIS to żenada godna ciebie? wiem, że do ciebie niewiele dociera, choćby to, że tutaj to nie jest świat rzeczywisty. :O całą swoją starość tu spędzasz. :O intrygujące. :O

Gość Faktycznie..
Wiecznie tylko o dupie piszesz. Ekshibicjonizm na żenującym poziomie. :O

A ty ike nie rozumiesz, że napisałam że należę do zupełnie innej partii, a PIS to żenada godna ciebie? :D jesuuu tak nie rozumiem:D dlatego kazałam ci się wyładowywać na kaczyńskim nie na mnie:D

Wiecznie tylko o dupie piszesz. lubię to :classic_cool::D a ciebie to boli?:D

No i trzeba tu weterynarza o pomoc poprosić.Widać że pomarańcze zaraziły się wścieklizną. Za dużo ścierwa się wala. Przepraszam ike ale na temat tej zgnilizny pomarańczowej mam swoje zdanie. I bronić go będę.

Gość Faktycznie..
naoliwiony - właśnie w kolorze żałobnym wskazują na to, że siedzą tutaj nonstop. Czy muszę dodawać, że to nie jest forum naukowe? Ja wstydziłabym się mając tutaj stałe miejsce. :O

dobrze by było dla ciebie samej jakbyś w ogóle nic już nie dodawała:) ale rozumiem, że to silniejsze od ciebie:) tak więc wal śmiało

Gość Faktycznie..
Tak ike, głupota tylko jej właściciela nie boli. Pozostalych bardzo.

Gość ike,ofiaro losu skończ już się
ośmieszać :O 🖐️

No to się wstydź bo siedzisz tu na forum dniami i nocami, zmieniasz tylko nicki jak rękawiczki, a może jak "rencawiczki" bo to i z "prawiczki" się rymuje. :D

a to i ja się piszę :D Na członkostwo znaczy :) jeśli można...:>

No i proszę tro0chę padliny pomarańczowej się pokazało i wszystkie kundelki już jazgoczą. Jak ja to lubię i KOPA i z BEJSBOLA.:P

Gość ike się już ze wszystkimi
ze starej gwardii pokłóciła, teraz szuka nowych :P

:D my czarni poośmieszamy się wspólnie poważne , dystyngowane pomarańcze będą miały co czytać :P

Gość ike w pomarańczy
będę tu pisać do śmierci :D wypierdalać :D

Gość Faktycznie..
naoliwiony - od razu widać, że jesteś typowym kibolem. Dziwne, że w takim starociu gustujesz. Może jesteś starym kibolem? :O

nie żałuj sobie pomarańczo :D nazwij go damskim bokserem:D pretendujesz na wyrocznię kafeterii?:D

A wpisowe...? Jakiś dobry trunek na sobotni "wspólny" wieczór wystarczy??? ;)

Gość Faktycznie..
ike my czarni poośmieszamy się wspólnie poważne , dystyngowane pomarańcze będą miały co czytać" Nawet po nieprzespanej nocy, to co piszesz jest żałosne. Zajęłabyś się wreszcie dziećmi. A może są w domu dziecka już? Kto się nimi w ogóle zajmuje? Kiedy ty pieprzysz o niczym publicznie?

Gość Faktycznie..
ike nie żałuj sobie pomarańczo nazwij go damskim bokserem" - nie tylko damskim bokserem, ale głównie języka polskiego, oraz ludzi myślących.

faktycznie:) ponieważ się starasz zlituję się nad tobą i przyjmę cię do TWA:) będziesz moim cieniem:)

większośc prowo zakładają pomaranczki -.- taka prawda! Ale najbardziej mi się podoba jak się nawzajem pod siebie podszywają xD To jest piękne :D