Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

przyjmujemy nowych członków do starego twa

Polecane posty

Coś się akcja słabo rozwija, za mało tych pedalskich pomarańczy. Same niedorozwoje umysłowe i jakieś takie zastrachane, boją się przedstawić. Już nie mówię z imienia i z nazwiska. Ale dla przyzwoitości powinni być sobą. Ike jak się nazywają ci co maja ileś tam jaźni ?

Nie łap mnie za słowa lusia to na pewno ty?:P

o widzisz naoliwiony lusia ci odpowiedziała:D

ike, ja myślałem że jakaś nadgniła pomarańcza się wetnie. Szwarc charakter zawsze wyjdzie obronną ręką. Ale te pseudo dziewice i te niby prawiczki koniobijce to już ledwo dyszą bo im konceptu zabrakło na pyskówki. Lubię sobie wrzucić coś takiego na drugie kopnięcie.

ja za pomarańczami nie tęsknię może za kiedyśniejszymi miały więcej inwencji twórczej te dzisiejsze nawet do podnoszenia topa się nie nadają

widzę lusia ujawniłaś 3 etat:) kafepedii:)

Gość Pani Orgazm
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

swoją drogą lusia ze względu na twoje pochodzenie co myślisz na temat ślubu twojego kuzyna z dziewczyną , w której żyłach nie płynie błękitna krew? ja jestem zdegustowana

dobrze nie jesteś gołosłowny ale używając w stosunku do kogoś określenia "ścierwo" wiesz brzmisz jak te wszystkie pomarańcze, których nie da się -przez ilość bluzgów- zrozumieć wchodzisz tu z gotowym planem przywołania owego "ścierwa" a ja sobie tego nie życzę

Gość Pani Orgazm
naoliwiony- masz ladny nick, podoba mi sie.

ścierwo - przedmiot wzmożonego zainteresowania naoliwionego cholera podoba mi się :D

Gość Faktycznie..
ike towarzystwo wysokich ambicji" - hahahahaha .. Masz coś wspólnego z Jarusiem? Gadasz od rzeczy, jak on.. Co ma ambicja wspólnego z plotkarskim forum? :O Chyba, że masz ambicję zostać najtrwalszym idiotą kafe! :D A ja mam przyjaciółkę w radzie. To jest ambicja! A nie ględzenie od rzeczy na kafełe.. :O

pomarańczo naprawdę nie wiesz co to jest TWA? i naprawdę nie umiesz rozpoznać żartu? może ty za dużo kaczyńskiego się naoglądałaś/eś i stąd ta frustracja ?:)

Gość Faktycznie..
Ależ skąd! Należę do zupełnie innej partii.. A twoje żarty są prymitywne. Aż dziw bierze, że używasz słowa ambicja, choćby w żartach. :O

może zróbmy tak najpierw postaraj się zrozumieć co się do ciebie pisze potem odpowiadaj a na sam koniec oceniaj:) albo milcz i udawaj mądrego/ mądrą :)

Gość Faktycznie..
I tak mądrego nigdy nie rozpoznasz, bo nawet nigdy nie stałaś obok kogoś takiego. Więc nawet udawanie niczego nie zmieni. :O

Gość Faktycznie..
I twoje wskazówki pozostawie nienaruszone. mogę co najwyżej ziewnąć. Tutaj się urodziłaś i tutaj umrzesz, wśród podobnych sobie. :O

:D zabrakło obrońców krzyża?:) nie masz na kim wieszać psów? nagraj jakieś przemówienie prezesa i komentuj:) ulży ci :)