Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

przyjmujemy nowych członków do starego twa

Polecane posty

18:14 [zgłoś do usunięcia] Faktycznie.. naoliwiony - analfabeta pisać mnie nie będzie. Zdziwiony? No tak z jęz. polskiego "PAŁA". Wracaj do szkoły i to do drugiej klasy.:P

Gość CichoBąbay
Jestem najebany :D

Gość Faktycznie..
ike ike - akurat opinia forumowej idiotki nr 1 z kafe, to ruszyć nikogo nie może. to na jakiego... próbujesz cały czas nas opiniować ?" To nawet opinią bym nie nazwała. Opinie mają jakiś cel, a ja takowych nie mam. Odraczam tylko powrót do pracy. Cieszę się także z naszego sukcesu wyborczego na innych topikach.

Gość ĆichoBaby
:D

"Ani Diora, ani cateringu na poziomie kibol bezpiśmienny z pewnością nie rozpozna. " A ja napisałem to wszystko ubrany w gang od "PIERA CARDEN-a" O kutwa ale ftopa.

to na jakiego... próbujesz cały czas nas opiniować ?" To nawet opinią bym nie nazwała. no proszę :) przejaw rozsądku i samokrytyki:)

Gość Faktycznie..
naoliwiony - nawet nie próbuj porównywać wyrwanego słowa od widocznej nieznajomości ortografii. To żenujące.

nawet nie próbuj porównywać wyrwanego słowa od widocznej nieznajomości ortografii. To żenujące. zabroń mu:)

Gość naoliwiony = stary pryk =
znajomy staruchow pod innym nickiem :D:D

Gość Faktycznie..
to na jakiego... próbujesz cały czas nas opiniować ?" To nawet opinią bym nie nazwała. no proszę przejaw rozsądku i samokrytyki" Gdzie ty widzisz samokrytykę? Po prostu wiem, że głupota jest głupotą i w Don Kichota bawić się nie zamierzam. To w żaden sposób nie ma nic wspólnego z samokrytyką. :O

"Faktycznie.."===>> no to załamałaś mnie moherowa rewolucjo. Chyba kopnę cię w dupsko bo naplułaś na mój blokerski dresik. więc w ryja z liścia to akurat dla ciebie dobra nagroda pocieszenia. I wypierszego maja won proszę:D

Gdzie ty widzisz samokrytykę? Po prostu wiem, że głupota jest głupotą :D spoko cofam samokrytykę:) jesteś świadoma własnych niedoskonałości :D lepiej:P

Gość Faktycznie..
naoliwiony = stary pryk = znajomy staruchow pod innym nickiem" - tak sobie go właśnie wyobrażam. Łysy bezzębny kibol o spojrzeniu neandertalczyka. :D Bo tą staruchę to już widziałam i te plastikowe spinki. :O w rudym wiechciu na głowie.

Gość do Faktycznie
Kobieto powiedz , czy gdybyś miała żyć tak jak ike lub inni nieudacznicy z tego forum to co byś zrobiła ? :D:D

Gość Faktycznie..
popełniłabym harakiri :classic_cool:

Gość Faktycznie..
Tak chcę być taka jak ike.

Gość Faktycznie..
Wolałabym być psem :D

Gość Faktycznie..
nieprawda podszywie nie popełnię samobója

Gość Faktycznie..
już jestem suką

Gość Faktycznie..
Wolałabym w ogóle się nie urodzić :O

Gość Faktycznie..
Właściwie to już nie żyję :(

Gość Faktycznie..
Nie rozumiem tego pytania. Nawet nie mam pojęcia jak do niego podejść. Bo gdybym była ike, to jak widać byłabym zupełnie nieświadoma tego, że można inaczej. I pewnie byłabym przekonana także o własnej mądrości, czego dowodem byłyby "tysiące topików o niczym". Pewnie także kradłabym spinki do włosów od barbie moich córek?

Gość Faktycznie..
Jakie dziwne zniknęła ike, a wypłynął podszyw. :D Choć wiemy, że ona nigdy stąd nie wychodzi. :D

Gość ike to przyklad ewidentnej
glupoty nikt NORMALNY nie traci tyle czasu na cos , co nie przynosi zadnych korzysci czy to materialnych czy innych to tyle na jej temat

Gość masakra!
boska krulofo :D wal się na ryj suko/chooju wyj**ana/y - spie**alaj z tego topa do mame:D