Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

przyjmujemy nowych członków do starego twa

Polecane posty

Gość Faktycznie..
naoliwiony - i już wszystko wiadomo. Pewnie za zimno, aby wystawać pod budką z piwem, albo na klatce? Typowy blokers.:O Muzyka wiele zdradza. Teraz odmiana blokerska globalnej wioski. :O

przynajmniej poczuje się kimś :P teraz łazi taka niechciana:P

Gość Faktycznie..
Lubię sobie przypomnieć, jaka głupota istnieje. W życiu realnym raczej nie mam bezpośredniej styczności.

Gość Faktycznie..
I bezpośrednio bym się wstydziła, a tutaj po bezsennej nocy można sobie przypomnieć po co tyle się robi dla ciemnego ludu. :O

zacznij mówić sama do siebie będziesz miała:)

[zgłoś do usunięcia] Faktycznie.. Lubię sobie przypomnieć, jaka głupota istnieje. W życiu realnym raczej nie mam bezpośredniej styczności. chyba za rzadko w lustro patrzysz mała ^^

Gość Faktycznie..
Mała nie jestem w żadnym znaczeniu. Musisz poćwiczyć mieszkanko plotki. :O

co ty ZS:P sama do siebie nawijam już 5 stron:P tylko nicki mi ciężko zmieniać :P

Mała nie jestem w żadnym znaczeniu. Musisz poćwiczyć mieszkanko plotki. "duża" możesz mi to drugie zdanie przetłumaczyć? xD Moje 4letnie dziecko lepiej się wysławia :0

plan zacny tylko czy za szybko sie nie wykonczysz rozumiem, że będziesz trzymał kciuki, żeby tak się stało?:P

to nie bylo zbyt trudne do odgadniecia przestałeś się starać :)

"Faktycznie" ==> zgnilizna cię dotknęła i co teraz zrobić ? weterynarz nic nie pomorze bo to już nie wścieklizna, pozostaje tylko "śmietnik" widać tam twoje miejsce :(

Gość Faktycznie..
Jestem Happy:) kalinka_to_ja@tlen.pl'; - nie ma sensu ci tłumaczyć, bo to jak ślepemu tłumaczyć, którego odcienia niebieskiego szukamy. Kafe to plotkarskie forum, gadanie o niczym. Mieszkanka - masz czarny nick, znaczy się że jesteś zameldowanym mieszkańcem. Trudno skoro nie rozumiesz, to niech ci dziecko wytłumaczy. Przenośnie są dla ciebie za trudne. To poezja to w ogóle musi być dla ciebie obcy język? :O

dobrze spróbuję jeszcze raz pytanie konkursowe:P co myślicie o przyszłym ślubie księcia williama z kobietą pochodzącą z klasy średniej?:)

Gość Faktycznie..
naoliwiony - nie potrafisz nawet pisać, więc chyba nie sądzisz że trafisz we mnie? PomoŻe anlfabeto! (w tym kontekście)

faktycznie jesteś jedyną osobą na tym topie, która zapomniała, że to forum rozrywkowe i najwyraźniej próbujesz przeprowadzić tu jakąś misję dodam- nieudolnie próbujesz

a dostaliście zaproszenie, naoliwiony? jak nie znaczy, że was nie zapraszają:P odpowiadać

Gość Faktycznie..
ike faktycznie jesteś jedyną osobą na tym topie, która zapomniała, że to forum rozrywkowe" Rozrywka także ma pewne poziomy, których przekraczać się nie powinno. :O

faktycznie tobie to nie grozi:) ty nawet nie sięgasz żadnego poziomu:) a co dopiero je przekraczać............

"Faktycznie"=====>> tak sobie siedzę i myślę, że miedza jest moja. Więc pomarańczo nie wiem po co igrasz z ogniem ? Włazisz sama nieproszona do CZARNEJ KOMNATY, zachowujesz się jak intruz, to jak intruza Cię traktują. Jest Gospodyni topiku a ty wybrzydzasz na jej zestaw dyżurny sałatek z "Bristolu". Wszak Dama się stara i wypada świetnie w kreacji od DIORA a ty pucybucie, nie dość że się nażarłaś to jeszcze opluwasz gości swym jadem. I zwróć uwagę na twoje słownictwo, wcale nie lepsze od lumpenproletariatu.

Gość Faktycznie..
ike - akurat opinia forumowej idiotki nr 1 z kafe, to ruszyć nikogo nie może. Mimo asysty analfabety u boku. Cóż za świta godna królowej.. :O

ike - akurat opinia forumowej idiotki nr 1 z kafe, to ruszyć nikogo nie może. to na jakiego... próbujesz cały czas nas opiniować ?:)

Gość Faktycznie..
naoliwiony - analfabeta pisać mnie nie będzie. Zdziwiony? :O Ani Diora, ani cateringu na poziomie kibol bezpiśmienny z pewnością nie rozpozna.

"Faktycznie"===> przecież ciebie wywalili z czwartej klasy co w niej trzy lata kiblowałaś. No to jak z twoimi "doktoratami" od prof. "Dyzmy" ?