Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 13-latki

corka miała stosunek z chłopakiem

Polecane posty

Gość mama 13-latki

Szok!!!porażka !!! Córka powiedziala mi dzisiaj ,że uprawiala sex ze swoim chłopakiem!!!! Ma 13 lat!!!On 2 lata starszy!!! Poniosłam dzisiaj najwieksza porażkę zyciową!!!! Nie potrafilam wychować córki!!!! Jestm załamana .Nie moge powiedzieć mężowi ,bo ja zabije!!! Nikomu nie moge się zwierzyć ,a potrzebuję pogadać....

Gość ciekawaaaaa
a chociaż się zabezpieczyli?

Gość miszekkkk
ja na twoim miescu bym powiedziala mezowi niech pokaze gowniarzowi 13 lat to dziecko masakra wspolczuje takiej corki rosnie ci w domu material na dzi.wke wspolczuje poinformuj o tym meza jak sie cora zachowuje

Gość niestety porazka
Gadaj z corka, do upadlego. Najpierw wyloz jej na temat chorob przenoszonych droga plciowa, potem niechcianej ciazy. Uswiadom, ze prezerwatywa nie chroni w stu procentach przed takimi rzeczami. Truj jej glowe ile sie da, bo dzieci nie powinny brac sie za sprawy doroslych. Ty ewentualnego dziecka nie wychowasz.

Gość marne prowo
watpie zeby 13 latka zwierzyla sie tak po prostu matce z takiej rzeczy - no chyba ze by wpadla to pewnie by powiedziala ale pewnie po paru miesiacach , starala by sie to jak najdluzej ukryc . taka jest mentalnosc nastolatek

współczuje... chociaż mogłaś krócej ją trzymać.. 13 lat to zdecydowanie za mało na sex. zabroń jej wychodzić z domu tylko szkoła i dom. 🌼 P.s ciesz się że nie powiedziała : jestem w ciąży:)

Gość mama 13-latki
ona jest bardzo rozwięta ,jak na swoj wiek . Zabezpieczyli się .W ciązy nie jest ,bo to stala się latem. Juz z nim zerwala i mowi ,że tego żaluje ,decyzje o tym podjęli razem!!! Boże ,jestem zalamana . Wychowuje i myslam ,że dobrze wychowuję dzieci,duzo rozmawiam, a teraz !!!???

Gość mama 13-latki
JESTEM W TAKIM SZOKU ,że nie wiem co pisac ,co myśleć??? Wszystkie moje starania , wartości jakie przekazywalam corce są teraz bez sensu!!!

dobrze przynajmniej że jest z toba szczera. może zrozumiała że to był błąd, przecież żałuje.

Twoje starania nie sa bez sensu..Jesli wytlumaczylas jej wszystko ,a ona wybrala taka droge ,mozesz miec tylko do niej pretensje..Nie moglas zrobic nic wiecej..Blokady na pochwe przeciez nie zalozysz..

ale skończ miała chłopaka długo z nim była zabezpieczyli sie do tego nie czas żałować róż puki lasy płoną stało się trudno teraz idz z nią do gina i załatw jej prochy antykoncepcyjne kobieto w razie drugiego chłopaka w jej zyciu

Gość mama 13-latki
No co ty !!! Nie mogę jeszcze wyść z szoku ,a mam iść po tabletki anty!!!?? To tak jakbym jej pozwalal na takie rzeczy. Z bylym spotykali się od roku ,mieli ambitne plany ,ale wiadomo ,jak to w życiu.... W głowie mi się może pomieści,że zdecydowala się na taki krok. Powiedzialm jej ,że jestem złą matka ,bo dopuścilam do tego .Mimo iz rozmawialm z nia o wszytkim , o sexie też ,zapewniala m nie ,że poczeka z tym.Oszukala mnie !!!!DLACZEGO ????

najnormalniej w świecie idz z nia po tabletki anty bo skoro już ten pierwszy raz ma za sobą to wiadomo że nowy chłopak nowe współżycie będzie nie na że boli lepiej ją zabezpiecz za wczasu!!!

nie całkiem porażka, bo to jednak dobrze że ci powiedziała, doceń to , a poza tym też jestem w szoku

może potrzebuje o tym rozmawiać, pomyśl, straciła cnotę, chłopaka już nie ma, w głowie zostały myśli i wspomnienia, to wielkie przeżycie jak na taki wiek- zastanów się czy dziewczynie nie jest potrzebna rozmowa z psychologiem , ale nie narzucaj nic bo córka się zamknie w sobie, bądź otwarta na jej potrzeby , staraj się słuchać jej "między wierszami"

Gość mama 13-latki
Ty piszesz poważnie ,czy chcesz mnie dobic ??? Ty wiesz ,jak ja się czuję??? Wiesz ,co to znaczy ,dowiedzieć sie ,że wlasnie ponioslaś porażkę w wychowaniu dzieci????

Gość mama 13-latki
Wlasnie mi powiedzial ,że to poniekąd przez męża ,ktory jej praktycznie nie wychowuje ,nie rozmawia ,nie interesuje .Po prostu jest taki .

ojciec z wżyciu córki jest baaardzo ważny, "ustawia" jej psychikę na całe życie

Pięknie tu Ci dziewczyny doradzają, najlepiej niech bierze anty od 13 roku życia to na pewno będzie zdrowa w wieku 20 kilku lat:O:O nie wiem co masz zrobić, pogadaj z nią jeszcze bardziej, może rozmawiasz za mało, ale nie obwiniaj też siebie.

co się stało to się nie odstanie, jest młoda, jeszcze da się ją "wyprostować" nie wiem jak , ja jestem mamą dopiero rok;) ale może sama porozmawiaj z psychologiem , może ci doradzi jak postępować z córką , a może jakiś poradnik wychowawczy kup, nie poddawaj się , głowa do góry

przykra sprawa. Możesz tylko rozmawiać, tłumaczyć.. Tak naprawdę mleko już się wylało. Oby dała sobie spokój z seksem przez najbliższe lata my w tym wieku o seksie nie myśleliśmy, a teraz w gimnazjum sodoma i gomora :/

Gość mama 13-latki
Powiem wam wlasnie tak ,wlasnie chyba za dużo z nią rozmawialm,mowilam ,że jej ufam i wieżę ,że jest rozsądna . Dlaczego mnie oszukiwala?? Umowilam się z nią tek ,że jak zdecyduje się na ten krok ,to ma mi powiedzieć i wtedy pojdziemy do lekarza .... Co dziwne bylą z nia u ginekologa po wszystkim ,w związku z bolesnymi miesiączkami i lekarz (kobieta) nie powiedzial mi ,że nie jest już cnotliwa!!!Tylko ,że blona dziewicza rozciągnięta ,pewnie od używania tamponów. Nawet lekarz nie przypuszczał ,że 13 latka może uprawiać sex!!!

Gość Adgjm
A ja z tata nie mieszkam. Mama mnie wychowywala. Tez duzo mowila mi na temat seksu i stracilam dziewictwo w wieku 16lat. Fakt zalowalam pozniej ale zrobilam to z chlopakiem ktorego kochalam ale mnie zostawil. Zroyumialam ze seks to nie jest sposob na chlopaka,ze jezeli chlopak jest porzadny i chce byc ze mna to poczeka az bede gotowa na seks i nie bedzie mnie do tego namawial

kochana a po pierwsze tajemnica lekarska gdzie? z jakiej racji miał Ci lekarz mówić? po drugie powinnaś skupić się na tym żeby wybić z głowy jej te sprawy na jakiś czas, pytanie tylko jak to zrobić. W ogóle to zachodzę w głowę jakie mogą być poważne plany między takimi dziećmi, bo coś tam wcześniej o tym pisałaś, o niej i tym jej chłopaku..... Nie przejmuj się tak bardzo, może to jest znak że tzreba coś tam zadziałaś, nic sie nie stało, w ciąży nie jest, także masz pole do popisu może teraz. Kurde to chyba pierwsza gimnazjum tak?:O

Gość mama 13-latki
Mam żal do siebie , o to ,że pozalalm im się spotykać u niego i nas w domu.Rozmawialm z nią i tym jej chłopakiem.Po prostu nie przypuszczalam ,że tak to wykorzystają.Oszukali mnie obydwoje. Nie wiem ,jak mam teraz z nia postepowac .Wychodzi ,że to co dej pory robilam ,robilam źle...

Gość mama 13-latki
Bo jest niepełno letnia ,więc powinien mi powiedziec ,Jakby byla w ciązy ,to nawet prokuratorowi by powiedzial. Niestety pierwsza gimnazjum. Mowi ,że jej nie namawial ,razem podjęli taka decyzję .Nawet razem kupowali zabezpieczenia :prezerwatywy i globulki.